Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Hatayımızın Bir tanesi KünefeVay arkadaş bu nedir
Hatayımızın Bir tanesi KünefeVay arkadaş bu nedir
Kufeden baska bir numaranda yok KoroHatayımızın Bir tanesi Künefe
Ozaman Herkes Buyursun KardeşlerKufeden baska bir numaranda yok Koro
Hatay Tepsi Kebabi diyorum.
Aynen en Sevdiğim heleki üstüne kesme dondurma mmmmohhh süper ya Ağzım sulandı haKufeden baska bir numaranda yok Koro
Hatay Tepsi Kebabi diyorum.
Arkadaş siz delümüsünüz yahuOzaman Herkes Buyursun Kardeşler Ekli dosyayı görüntüle 69
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen en Sevdiğim heleki üstüne kesme dondurma mmmmohhh süper ya Ağzım sulandı ha
Aynen katılıyorum,mesela ben emekli adamım,aldığım belli,nasıl canım çekti anlatamam,hadi alabilirsen al da ye.Bu espri değildir haaa,gerçeği yazdımArkadaş siz delümüsünüz yahu
Olan var olmayan var
Ado hocam hataya gelirsen baştacıArkadaş siz delümüsünüz yahu
Olan var olmayan var
Hataya gelirsiniz beklerim.Aynen katılıyorum,mesela ben emekli adamım,aldığım belli,nasıl canım çekti anlatamam,hadi alabilirsen al da ye.Bu espri değildir haaa,gerçeği yazdım
Alo abi en güzeli, insanın gençliğinde yaptığı ve ileride tatlı hatırlayacağı anılar yatırımı oluyor işteYıl 81 veya 82
Bekarım,işten eve gelmiştim,baktım rahmetli annem bahçede,annem beni görünce "alo,bu gençler seni bekliyorlar"dedi.Nişalılarmış,düğün için beni tutmak istemişler, "temmuz falanca cuma günü boşmusunuz" dediler,deftere baktım dolu, "yok,doluyum" dedim ,bu sefer bana " biz o gün tutanın kaporasını geri verelim,bizim düğünü çal"dediler.
Hopalaaa... tabi ki "asla olmaz,aynısı size yapılsa istermisiniz"dedim ,gittiler
Bir gün arkadaşlar arasında konuşuyoruz,olayı anlattım ,bana inanmadılar "bulunmaz hint kumaşı" oldum Kızmadım tabii,alışıkım dostlarımın tepki vermelerine
Birgün sevgili dostum selman aradı "alo, gariban çocuk, sünneti çalınacak,varmısın"dedi,"ne demek ,gününü ver bakayım boştamıyım" dedim,hafta içi
olduğundan boşum "geliyorum "dedim.Neyse tüm grup ordayız ,basçıdan tutun ben klavyeciye kadar ,solo gitar,bas gitar,ritm gitar,bateri,klavye,saksafon (saksafoncu arkadaşım bir ara yerel kanalda program yapıyordu).Çaldık, oynattık,cumhur abi(baterist) "alooo,ara ver len,ağzım kurudu" dedi,içecek inek
Ben mikrofondan "mola" diye anons ettim,bu arada birisi selmana gelmiş" 1-2 göçmen havası çalsanız" demiş,o da beni göstermiş" arkadaşa söyleyin,
yorulmadıysa çalar-söyler" demiş,sonra da bana "alo,azcık tıngırdat" dedi.Neyse,önce payduşka istediler,galiba 4-5 kişiydiler,onlara "çok değil,6 şarkı çalar-söylerim yoruldum"dedim."Tamam birader" dediler
Enstrumantal yavaş payduşka ile başladım,dostavreme ile hızlılara geçtim,ama 0 4-5 kişi birden 50-60 kişi oldu ,1-2 de rumca okuduktan sonra durdum
alkış tufanı koptu tabii
Oynayanlara teşekkür edip arkadaşların yanına gittim,işte biraz muhabbet ediyorduk ki,selmanın yanına gelen kişi bir kızla yanıma geldi ve bana
"biz nişamlımla sizinle görüşmüştük,temmuz falanca cuma günü doluymuşunuz,acaba günü perşembeye alsak perşembe boşmusunuz" dedi,arkadaşların içinde
Baktım deftere inanın doluyum,"doluyum"dedim ve defteride gösterdim,o zaman bana "tamam çarşambayı kapatın biz çarşambaya değiştiriyoruz günü dediler" Kişiye "arkadaşlarım duymadılar,tekrar edermisin,hangi güne alacaksınız düğününüzü" dedim (bulunmaz hint kumaşıyım ya)
Sonra selmana(solo gitar) döndüm ve " o gün İzmirdemisin,gel "dedim,İzmirdeymiş,kişiye "2 kişi geleceğiz"dedim,tamam dedi.Sonra da cumhur abiye "yav,ne bulunmaz hint kumaşımışım be" dedim
Dün selmanla telefonda görüştüm,konu bu olaya geldi,"alo hatırlıyonmu len,cumhur nasılda mort olmuştu" dediğinde kendi kendime "dur şu olayı yazayım" dedim
Bu arada,hepsiyle görüşüyorum,hatta nostalji çalalım dediler "benim parmaklar gitmiyor artık" dedim,ama cumhur abi illa "alo sensiz olmaz" deyip durdu.
Aynen,mesela o gün sünnetini çaldığımız aile ile daha sonraki yıllarda yaşadığımızı anlatsam, ki hele başka bir olay varki ,inan aslında çok olay yaşadım,hepsine analarının ak sütü gibi helal olsun benden ve nakliyeciliğimi yapan arkadaşımdan yana,çünkü arkadaşım(güner) "alocum,sen neredeysen ben oradayım" derdi hep ve asla nakliye ücretini almazdı,ondan gizli torpidoya koyardım,tabii öğrenince bana çok kızdı "bir daha ne siz bizim eve gelin nede biz size gelelim,dostluğumuzu bitiririm" dedi,o zaman bende " 10km kadar alma ama 10dan sonra bari benzinini alayım"dedim,"o da olmaz ama üsteliyeceksin biliyorum" dedi,Alo abi en güzeli, insanın gençliğinde yaptığı ve ileride tatlı hatırlayacağı anılar yatırımı oluyor işte
Tamam hadi affettim,bir daha olmasın karışmam
Sarj %5 olduTamam hadi affettim,bir daha olmasın karışmam