Televizyon Teknisyeni
Yeni Üye
- 20 Mar 2022
- 325
- 20
Yaptırmak istiyorum da kimse ilgilenmiyorAnlaşılan sen yaptırmak istemiyorsun ,sana verilen servis fişini buraya ekle bakayım ,daha önce gelenler ne demişler
Yaptırmak istiyorum da kimse ilgilenmiyorAnlaşılan sen yaptırmak istemiyorsun ,sana verilen servis fişini buraya ekle bakayım ,daha önce gelenler ne demişler
İşte bende yaşıyorum maalesef aynen, bir şey yok aslında ama baş ağrısı fena vuruyor ,ben de aspirin içiyorum iyi geliyor ,İstanbul 'da havalar nasıl kardeşim "serin" dedi ,gerçi bizim buralar da hafif serinlediBilmiyorum arada böyle bi baş ağrısı oluyor bir kaç gün gidiyor normale dönüyor sonra hayırlısı
Bana sanki "sen ilgilenmiyormuşun" gibi geliyor ,o tv bende olacaktı her gün vesteli arardımYaptırmak istiyorum da kimse ilgilenmiyor
Aradım sürekli aradığım için benle tartıştilarBana sanki "sen ilgilenmiyormuşun" gibi geliyor ,o tv bende olacaktı her gün vesteli arardım
Merhaba süper üye nasıl oldunuz bir türlü yapamadımEn iyisinden geceleriniz ossun bakkem. Osman abi, çek bi vermidon, kaç karanlığa, gir pikenin altına. Kış olaydı yorgan altına derdim.
Arada bir gelip bi kaç gün süren baş ağrısı eşittir cluster. Küme tipi baş ağrısı da derler. Nalet bi şeydir. Fark ettim mi çekizler vermidonu kaçarım karanlığa.
O ne işe yarıyomuş ki.Merhaba süper üye nasıl oldunuz bir türlü yapamadım
Rütbe atlamak gibi birşey ortamda bir farkın oluyorO ne işe yarıyomuş ki.
49 yaş üstüler süper üye oluyorMerhaba süper üye nasıl oldunuz bir türlü yapamadım
Sanada geçmiş olsun dostum valla bilemiyorum ama tahmini geceleri biraz geç yatıyorum,ya hani gözlerde sürekli pc,de onun ışığı,mı yapıyor nedir forumlarda sürekli bilgi akışı dikkati birde telegramda,da aynı şekilde gerekli yerlerden bilgi alma paylaşım derken böyle oluyor sanırım bana aspirin yasak dr söyledi kesinlikle aspirin,opon,gripin gibi ilaçları içmek yok yoksa mide kanaması geçirirsin dedi istanbulda evet havalar artık yağmurlardan sonra sonbahar havasına büründü henüz üşüme yok içeriler sıcak ama dışarısı rüzgarlar başladı özellikle geceleriİşte bende yaşıyorum maalesef aynen, bir şey yok aslında ama baş ağrısı fena vuruyor ,ben de aspirin içiyorum iyi geliyor ,İstanbul 'da havalar nasıl kardeşim "serin" dedi ,gerçi bizim buralar da hafif serinledi
Evet sorma ,bir de ne dediğini bilmeyen veya ne istediğini bilmeyenlerle uğraşmak zaten insanı deli ediyor Geçen gün Çankaya'ya gittim ,adam musluk alacak,satıcıya bir anlatışı var inan sanırsın evine musluk değil de komple "banyo" alacak,ben şiştim dinlerken satıcı da ha bire anlatıyor,sonra bana döndü" siz ne bakmıştınız" dedi, ben de "hiiiç,sadece sizi dinliyorum" dedim ,bastı kahkahayıSanada geçmiş olsun dostum valla bilemiyorum ama tahmini geceleri biraz geç yatıyorum,ya hani gözlerde sürekli pc,de onun ışığı,mı yapıyor nedir forumlarda sürekli bilgi akışı dikkati birde telegramda,da aynı şekilde gerekli yerlerden bilgi alma paylaşım derken böyle oluyor sanırım bana aspirin yasak dr söyledi kesinlikle aspirin,opon,gripin gibi ilaçları içmek yok yoksa mide kanaması geçirirsin dedi istanbulda evet havalar artık yağmurlardan sonra sonbahar havasına büründü henüz üşüme yok içeriler sıcak ama dışarısı rüzgarlar başladı özellikle geceleri
Bakıyorum da bu gün uykun kaçmış sevgili rabitelliEn iyisinden geceleriniz ossun bakkem. Osman abi, çek bi vermidon, kaç karanlığa, gir pikenin altına. Kış olaydı yorgan altına derdim.
Arada bir gelip bi kaç gün süren baş ağrısı eşittir cluster. Küme tipi baş ağrısı da derler. Nalet bi şeydir. Fark ettim mi çekizler vermidonu kaçarım karanlığa.