20 gün kaldım, her gün Avcılar- hastahane arası gittik-geldik ,ben sinir oldum artık yeğenimi düşünemiyorumOfff, bu ne saçma trafik yahu. Sıpayı okula götürüp eve geldim, toplam 3km yol ama sanırsın kara şanzıman kamyon kullandım 10 saat
Bu kadar sersemi aynı anda bi araya toplamak ayrı maharet ister. Kutlarım müsebbibini.
Lafımın %50'si de yayalara...
Ben geldimAllah rahatlık versin mutlu rüyalar gör inşallah
Hoş geldin teknisyen nerelerdeydin ne yaptın anlat bakalımBen geldim
Beni hatırladınız mı
Bu aralar bira hastayım yatakta yatıyorum BayadirHoş geldin teknisyen nerelerdeydin ne yaptın anlat bakalım
Hasta oldum bu TV yüzünden kimse ilgilenmiyorBu aralar bira hastayım yatakta yatıyorum bayadir
Onun dışında Toshiba Televizyona APK Chrome APK yukleyeneye çalışıyorum
Biraz para bulabilirsem Arçelik televizyon alcam Toshiba hiç içime sinmedi aldığından beri sorunlu
çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah ama bence arçelik alma derim oda sıkıntılı ayar için gittiğim bir kaç kişi vardı onlarda vardı grundig,de altus,da aynı çünkü hepsi aynı fabrikanın isim değiştirilmiş hali bence LG,SAMSUNG,PHİLİPS ve onvo dan şaşma derimBu aralar bira hastayım yatakta yatıyorum Bayadir
Biraz para bulabilirsem Arçelik televizyon alcam Toshiba hiç içime sinmedi aldığından beri sorunlu
Hasta oldum bu TV yüzünden kimse ilgilenmiyor
İç rektörlerinin değişmesi gerekiyormuş
Teşekkür ederim Google TV İstiyorum ama pek bir seçenek yok gibiçok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah ama bence arçelik alma derim oda sıkıntılı ayar için gittiğim bir kaç kişi vardı onlarda vardı grundig,de altus,da aynı çünkü hepsi aynı fabrikanın isim değiştirilmiş hali bence LG,SAMSUNG,PHİLİPS ve onvo dan şaşma derim
bu onvada var geçen bir tanıdığıma aldım LG ile aynı menü oldukça,da hızlı bilgine hayırlı geceler bende çıkıyorum.Teşekkür ederim Google TV İstiyorum ama pek bir seçenek yok gibi
İçine uygulama yüklemek APK yüklemek isterim
Neyse Osman abi ben çıkıyorum hayırlı akşamlar dilerim
Hoşgeldin ,aldın mı 43'' tvHayırlı akşamlar nasılsınız ben geldim
Yıl başını Bekliyorum şuanlık durumum yok bHoşgeldin ,aldın mı 43'' tv