teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Hayırlısı olsun bakalım 5m2 odaya 55 inç tv ,bilemem doğrusuYıl başını Bekliyorum şuanlık durumum yok b
55 inç te Alabilirim ama odam küçük
Sizce 5 metre kare Odaya 55 inç gidermi
Hayırlısı olsun bakalım 5m2 odaya 55 inç tv ,bilemem doğrusuYıl başını Bekliyorum şuanlık durumum yok b
55 inç te Alabilirim ama odam küçük
Sizce 5 metre kare Odaya 55 inç gidermi
32 İnç Toshiba vardı o monitör gibiydi netflixten flan atıyordu sıfırlamama rağmen ekranına birşey isabet edince ufak bir çizik oluşmuştu değiştirdim bu TV de sorunlu geldi ama şimdilik izliyorum fazla bir etki yapmıyorHayırlısı olsun bakalım 5m2 odaya 55 inç tv ,bilemem doğrusu
Sana servis numarası verilmişti sevgili By_Trol tarafından ,aradın mı numarayı32 İnç Toshiba vardı o monitör gibiydi netflixten flan atıyordu sıfırlamama rağmen ekranına birşey isabet edince ufak bir çizik oluşmuştu değiştirdim bu TV de sorunlu geldi ama şimdilik izliyorum fazla bir etki yapmıyor
Baya yaklaşman lazım çizgiyi görebilmek için uzaktan belli olmuyor
Hiç fark etmedim atmış miydi birdaha atabilirmisin zaten hepsini aradık ama bir çözüm yokSana servis numarası verilmişti sevgili By_Trol tarafından ,aradın mı numarayı
Hiç önemli değil abim geçmiş olsun sağlık daha önemli kendine dikkat et sen bize lazımsıniyi diyelim iyi olsun biraz baş ağrısı var erken kaçabilirim
Açtığın konularda vermişti diye hatırlıyorum aradım bulamadım ama sanki bu numaraydı : 0850 222 4123Hiç fark etmedim atmış miydi birdaha atabilirmisin zaten hepsini aradık ama bir çözüm yok
Sorunlu TV yi iteklediler bana
Adamın hasi Osman abim gelmiş hoş gelmiş nasılsın abiim
Arasakta yine aynı sorunlu servis gelecek yine olaylar olaylarAçtığın konularda vermişti diye hatırlıyorum aradım bulamadım ama sanki bu numaraydı : 0850 222 412
Hoşgeldin sevgili osmanke, hayırdır sıkıntı yoktur inşallahiyi diyelim iyi olsun biraz baş ağrısı var erken kaçabilirim
Anlaşılan sen yaptırmak istemiyorsun ,sana verilen servis fişini buraya ekle bakayım ,daha önce gelenler ne demişlerArasakta yine aynı sorunlu servis gelecek yine olaylar olaylar
Servis fisine nerden bakılıyorAnlaşılan sen yaptırmak istemiyorsun ,sana verilen servis fişini buraya ekle bakayım ,daha önce gelenler ne demişler
Bilmiyorum arada böyle bi baş ağrısı oluyor bir kaç gün gidiyor normale dönüyor sonra hayırlısıHoşgeldin sevgili osmanke, hayırdır sıkıntı yoktur inşallah