İyiyiz çok şükür ,biraz baş ağrısı var aspirin içtim , aslında aynı şeyleri anlatmak yoruyor artıkHoşbuldum nabıysünüz beya iyimisiniz
Kaynaktan iyisi yok , ben yaşımı kullanarak yapıyorum ,bir de çalgıcılığın verdiği çene olunca ,"gel amca gel" diyorlarÇeerdek kadro OK.
Biz de inceden kaynak yapalım araya.
İyi geceler genşler ve genç kalanlar.!
Herşeyi kafaya takmamak lazım dostum üzerinde fazla durma yoksa üstünde durdukça hasta oluyor insanİyiyiz çok şükür ,biraz baş ağrısı var aspirin içtim , aslında aynı şeyleri anlatmak yoruyor artık
İşte bazen olmuyor ,mesela bu gün "nasıl olmuş, neden olmuş, eee neden o hastahaneye gitmiş" sorularına cevap verdim ,sonra arkadaşın hanımı "olayı tekrar yaşatmayalım alattin beye" dedi de konu kapandı.Yani bazen mecburen üzerinde duruluyorHerşeyi kafaya takmamak lazım dostum üzerinde fazla durma yoksa üstünde durdukça hasta oluyor insan
Zaman... Her şeyi kontrol edemiyoruz da; zamanla taşlar yerine oturuyor. O süreçte bazan "baş ağrıtan" şeyler de yaşayabiliyoruz ister istemez. İlla ki taşlar yerine oturacak, yaşam her zamanki rutini iLe devam edecektir.İşte bazen olmuyor ,mesela bu gün "nasıl olmuş, neden olmuş, eee neden o hastahaneye gitmiş" sorularına cevap verdim ,sonra arkadaşın hanımı "olayı tekrar yaşatmayalım alattin beye" dedi de konu kapandı.Yani bazen mecburen üzerinde duruluyor
Evet maalesef insanlar bazen bunu bilerek veya bilmeyerek,de olsa yapıyorlar bize düşende sabırlı olmakİşte bazen olmuyor ,mesela bu gün "nasıl olmuş, neden olmuş, eee neden o hastahaneye gitmiş" sorularına cevap verdim ,sonra arkadaşın hanımı "olayı tekrar yaşatmayalım alattin beye" dedi de konu kapandı.Yani bazen mecburen üzerinde duruluyor
Zaman... Her şeyi kontrol edemiyoruz da; zamanla taşlar yerine oturuyor. O süreçte bazan "baş ağrıtan" şeyler de yaşayabiliyoruz ister istemez. İlla ki taşlar yerine oturacak, yaşam her zamanki rutini iLe devam edecektir.
Bizim hanım bana "aslında 5 gün önce telefonda anlatmıştım herşeyi" dedi ,ama insanlarda merak var maalesef.Mesela "ben DR her şeyi sordum" diyorum, bana "ee, ..." ile başlayan sorular geliyor ,gerçekten sordum hatta Dr bana "ben konuşabilirmiyim bile dedi , bende "ailenin merak ettiği sorular var, sizin anlattığınızı değil ailenin merak ettiğini de sormak istiyorum"dedim,o da bana her şeyi anlattı, tabii bunları söylemedim bu gün,neyseEvet maalesef insanlar bazen bunu bilerek veya bilmeyerek,de olsa yapıyorlar bize düşende sabırlı olmak
Allah rahatlık versinSizlere iyi geceler. Kaçıyorum, kendimi uyumaya zorlayacam, yoksa buzdolabını patlatacam ve bu saatte bir şeyler yemek hiç iyi olmayacak benim için.
Sağlıkla ve keyifle kalın. Mutlu geceler.
İyi geceler Kardeşimde olsaydım kurutma makinasını beraber sökerdikSizlere iyi geceler. Kaçıyorum, kendimi uyumaya zorlayacam, yoksa buzdolabını patlatacam ve bu saatte bir şeyler yemek hiç iyi olmayacak benim için.
Sağlıkla ve keyifle kalın. Mutlu geceler.