Kendi beslemesi kaç volt ve kaç watt acaba,düşük gelmiştir muhtemelen
Bu arkadaşımız 24v Adaptörü olan ben Laptop Adaptörü bağladım ılık geldi start aldı ama ekranda görüntü veya ısık yok acaba besleme katında mı arıza var. Yoksa bizim 19v 5a azmı geldi
Adaptör 24v maksimum 108wKendi beslemesi kaç volt ve kaç watt acaba,düşük gelmiştir muhtemelen
Kenara koy kartları, lazım olursa alo derimUsta kartı be yollardım ekranı kırık olanlardan söküp bulunmayan panel
Olur herzaman. İrili ufaklı TV dolu 220v 12v 24v hepsi var. Mb230 falan çıkar mı diye bakıyorum. Aslı çıkarsa daha çok gelecek TVKenara koy kartları, lazım olursa alo derim
Ee, 5 ampermiş yaklaşık, ama 19 yeterli gelmemiştir benceAdaptör 24v maksimum 108w
Led trafosu bul bir tane, 24v 10A (varmıdır acaba )Adaptör yok ama hiç 12v pc powersuppşy ile çalışıyorda 24v için bişi bulamadım.
Birde çok değişik nişi denk geldi çalıştırdım ben TV sandım ama pc TV miş ama driverları bıkıp TV açamadım pc çalıştıEe, 5 ampermiş yaklaşık, ama 19 yeterli gelmemiştir bence
Vardı sanırım abi. Yada bu 24v şarjlı matkap şarj adaptörü olur sanırkmLed trafosu bul bir tane, 24v 10A (varmıdır acaba )
O nasıl oluyor kiBirde çok değişik nişi denk geldi çalıştırdım ben TV sandım ama pc TV miş ama driverları bıkıp TV açamadım pc çalıştı
Tvler bedava olunca adaptör çıkmadı.Varmış
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Besleme kartları da mı yok içindeTvler bedava olunca adaptör çıkmadı.