teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ben varım burada huuuu yönlendiriyorum zatenKüçücük çocuğa niye bağırıyorsun birader ne bilsin anasını,babasını
Ben varım burada huuuu yönlendiriyorum zatenKüçücük çocuğa niye bağırıyorsun birader ne bilsin anasını,babasını
Var , motorlu var hatta, ama bendeki çanak anten biraz deforme, 0.8 de sıkıntı veriyor ,kendim yapmıştım lnb için bir aparat , onda next çanak var ,gel al dediAnteni ne yapacanız senin antenin yokmu
Kapat kapat , eline sağlık yine zorlamadan kapat amaToplayayim mi usta kapatayım mi yavaştan vida çok masallah
0,8,de ne seyrediyon fransızlarımı thor,muVar , motorlu var hatta, ama bendeki çanak anten biraz deforme, 0.8 de sıkıntı veriyor ,kendim yapmıştım lnb için bir aparat , onda next çanak var ,gel al dedi
Hangisi geliyorsa, hepsini genelde film kanallarını0,8,de ne seyrediyon fransızlarımı thor,mu
teraspy kapattim çok şükür, inşallah bu defa full program uyar başka yerden bir arıza çıkmaz..Kapat kapat , eline sağlık yine zorlamadan kapat ama
0,7 de güzel ben bayadır seyretmiyorum nilesat arapların ama baya bi kanal var film kanalı esas 30 batıyı seyretmek lazım orada ne ararsan var ama önün açık olması lazım çanak adeta yere bakıyorHangisi geliyorsa, hepsini genelde film kanallarını
30 hispasatı çok izledim o zaman çanak çatıda idi ve 120likti, şimdi balkonda ve 80lik,39E ile 22W alıyorum bu çanakla,ama çanak bozuk biraz.80likle nilesat gelmiyor artık, bir de hispasat Hispasat gelmiyor çünkü önümde apartman var, çanak yattığında önüne geliyor0,7 de güzel ben bayadır seyretmiyorum nilesat arapların ama baya bi kanal var film kanalı esas 30 batıyı seyretmek lazım orada ne ararsan var ama önün açık olması lazım çanak adeta yere bakıyor
seri no yu sevgili By_Trol ustama verdim özellikle, belki o senden başka şeyler de isteyebilir, keşke yapabilseydim senin tv yi de, S Simge52 nin tvsi gibi ama olmadı, çünkü sizlerin hayır duası bana hep iyi gelmiştir bu yaşıma kadar , Araba ile kaza geçirdim,3 dakika ile hayattayız hanımla,başka bir kazada beslediğimiz köpek bizi yola çıkmaya engelledi(anlattım burada) ucuz kurtulduk daha neler neler atlattık ailecek hep kurtuldukteraspy kapattim çok şükür, inşallah bu defa full program uyar başka yerden bir arıza çıkmaz..
Evet bu çanakla alamassın hispasat,ı ama nilesat alman lazım ama yinede önün kapanmış çanak aşağıda kalmış çok ince ayar lazım bide lnb,nin iyi olması lazım sharp30 hispasatı çok izledim o zaman çanak çatıda idi ve 120likti, şimdi balkonda ve 80lik,39E ile 22W alıyorum bu çanakla,ama çanak bozuk biraz.80likle nilesat gelmiyor artık, bir de hispasat Hispasat gelmiyor çünkü önümde apartman var, çanak yattığında önüne geliyor