teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bir de başka soru sorayım, senin tv 3D, çifte ekran mıydıindirdim ustam..tamir olmadı..ama bu yazılım uyacak hissediyorum
Olmadı ustam...açayım mı arkasini ne dersin,
Bir de başka soru sorayım, senin tv 3D, çifte ekran mıydıindirdim ustam..tamir olmadı..ama bu yazılım uyacak hissediyorum
Olmadı ustam...açayım mı arkasini ne dersin,
Hoşgeldin sevgili osmanke,bu gün geç geldin ,neredeyse sabah ezanı okunacak mübarekSelamunaleyküm ben geldim forum dostları
Aynen vardı sanırsam ustam...bunu arıyorduk sanırım...kapatayım mi arkasiniBir de başka soru sorayım, senin tv 3D, çifte ekran mıydı
Gençlere yardımcı olmak lazım osmanke ,bir tv ateş pahası biliyorsunUfak bi gezinti indirmeler vardı iptv forumları için bitti şimdi forumlara yükleme zamanı gecikme ondan dolayı ustam bakıyorum sende yoğunsun her zamanki gibi bereketli olsun.
ana kart da çekip yolla bakayımAynen vardı sanırsam ustam...bunu arıyorduk sanırım...kapatayım mi arkasini
Bu ne, ben ana kart istedim sen bana beslemeyi yolladın mübarek
Anakart hangisi bir bilsen, ne varsa foto çekiyorumBu ne, ben ana kart istedim sen bana beslemeyi yolladın mübarek
Bunu yukarıdan çek tam olarak kart görünsün
Küçücük çocuğa niye bağırıyorsun birader ne bilsin anasını,babasınıBu ne, ben ana kart istedim sen bana beslemeyi yolladın mübarek