Benim verdiğim kaçtı , bakayım o var mı bendeOlmadı aşağıya foto atıyorum ustam.aklima takıldı benim fuul sürüm mb91..366s olma ihtimali var mı, bu fulll sürümü denesek nasıl olur
teraspy ustam ne yaptın bulabildin mi? forum da var ama paylaşım kurallarını siz daha iyi biliyorsunuzdur.Benim verdiğim kaçtı , bakayım o var mı bende
Bu dosya zaten benim verdiğim yazılıma ait , bir tane daha yolluyacağım yazılım, onu da aynı şekilde atacaksın, full yazılımdır OK tuşuyla atılacak yani.Ama önce sorayım ,acaba panel dosyası yüklendi mi? kontrol etmek amaçlı tekrar panel dosyasını alıp yükle bakayım bir yere önce bakayım yüklenmiş mi dosya, sonra da bendeki h olan yazılımı vereceğim , o da olmazsa tv yi yumuşak bir yere (ben battaniyeye yatırıyorum) yatırıp arka vidalarını sök okunaklı şekilde kartın fotosunu at bakayım, yoksa tvde kart değişmiş mi, normalde olması lazım çünküOlmadı aşağıya foto atıyorum ustam.aklima takıldı benim fuul sürüm mb91..366s olma ihtimali var mı, bu fulll sürümü denesek nasıl olur
Bu dosya zaten benim verdiğim yazılıma ait , bir tane daha yolluyacağım yazılım, onu da aynı şekilde atacaksın, full yazılımdır OK tuşuyla atılacak yani.Ama önce sorayım ,acaba panel dosyası yüklendi mi? kontrol etmek amaçlı tekrar panel dosyasını alıp yükle bakayım bir yere önce bakayım yüklenmiş mi dosya, sonra da bendeki h olan yazılımı vereceğim , o da olmazsa tv yi yumuşak bir yere (ben battaniyeye yatırıyorum) yatırıp arka vidalarını sök okunaklı şekilde kartın fotosunu at bakayım, yoksa tvde kart değişmiş mi, normalde olması lazım çünkü
Yani kısaca tekrar paneli çek tvden ve yükleyip link ver bakayım ö
ustam yüklemek için link verir misin sana zahmet..panel rar olarak hazırladım teraspy
ustam yüklemek için link verir misin sana zahmet..panel rar olarak hazırladım teraspy
Tamam yüklenmiş , şimdi alttaki linkten yazılımı indirip yükle bakalım:
İnince bilgi verirsen kapatacağım serveri, o da olmazsa o zaman kapağı söküp kartların fotosunu çekip yolla bakayım,bir de tvde tamir yapıldı mı, değişiklik falan oldu muTamam yüklenmiş , şimdi alttaki linkten yazılımı indirip yükle bakalım:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
mb91..366s mi bu dosya acaba?Tamam yüklenmiş , şimdi alttaki linkten yazılımı indirip yükle bakalım:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Önceki verdiğim 366s idi zaten bu başka versiyon ,elimde başka da yok zaten ,bunlar benim tvnin yazılımları ,bir de core yazılımım var o da j versiyon,ama bu olmazsa dediğimi mutlaka yap,kapağı söküp okunaklı fotolar çek,hatta metal şasedeki etiketi de çekersin bakalım paneli neymişmb91..366s mi bu dosya acaba?
indirdim ustam..tamir olmadı..ama bu yazılım uyacak hissediyorumİnince bilgi verirsen kapatacağım serveri, o da olmazsa o zaman kapağı söküp kartların fotosunu çekip yolla bakayım,bir de tvde tamir yapıldı mı, değişiklik falan oldu mu
Olmadı ustam...açayım mı arkasini ne dersin,indirdim ustam..tamir olmadı..ama bu yazılım uyacak hissediyorum
Aç evet ,hem kartın hem metal şasenin fotolarını çek, okunaklı olsun,çeince kendin bak ,rakamlar yazılar okunuyormu diye,okunuyorsa yükle buraya bakalım, sana kart aldırmayacağım (bu çok iddialı oldu)indirdim ustam..tamir olmadı..ama bu yazılım uyacak hissediyorum
Olmadı ustam...açayım mı arkasini ne dersin,
Bence şimdi açma, yarın sağlim kafa ile açarsın ,battaniyeye yatırmayı unutma,panele zarar gelmesin ,açarken fazla bastırma tornavidayı,zorlamadan aç yani.indirdim ustam..tamir olmadı..ama bu yazılım uyacak hissediyorum
Olmadı ustam...açayım mı arkasini ne dersin,