teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,178
- 65
Olmaz mı yorgunlukHoşbuldum teraspy dostum nasılsın yol yorgunluğu yok galiba bugün çanak işi tamam,mı![]()
![]()

Olmaz mı yorgunlukHoşbuldum teraspy dostum nasılsın yol yorgunluğu yok galiba bugün çanak işi tamam,mı![]()
![]()
Güle,güle kullan iyi yapmışsın çüreyeceğine kullan gitsin iyi bir çanak 400tl civarıOlmaz mı yorgunluk2 tur Bornova yaptık mecburen,trafik çok yordu ben sürmediğim halde.Gaziemir- Bornova-Çiğli-Gaziemir-Bornova-Aydın.Saat 18:30 da eve geldik,sabah 09:15 te yola çıktık.Çanağı getirdim ,üzerinde herz lnb var ,arkadaşa söküyorum bunu dedim ,al senin olsun, işime yaramaz dedi
![]()
Teşekkür ederim ,dur sana foto atayımGüle,güle kullan iyi yapmışsın çüreyeceğine kullan gitsin iyi bir çanak 400tl civarı![]()
Ooo çanak bayaa temiz güle,güle kullan tak çalıştırKullandığım:
![]()
Arkadaşın verdiği:
![]()
![]()
Evet ,hatta "vermekte emin misin" dedim ,al götür alo dediOoo çanak bayaa temiz güle,güle kullan tak çalıştır![]()
![]()
Siyasi,mi özel,mi size birşey olmasın dostum bundan sonra böyle devam ederse bütün olumsuzlukları yaşayacağız anlaşılan tüm olayları artık kanıksar olduk allah sonumuzu hayır etsin inşallahEvet ,hatta "vermekte emin misin" dedim ,al götür alo dedi
EK:
Bu gün Aydın'da çok kötü bir olay yaşadık ,izin alamadığım için yazamıyorum ama belirteyim istedim, içimde kalmasın çünkü çok sinirlerimiz bozuldu bu duruma
Özel özel,siyaset ile ilgisi hiç yokSiyasi,mi özel,mi size birşey olmasın dostum bundan sonra böyle devam ederse bütün olumsuzlukları yaşayacağız anlaşılan tüm olayları artık kanıksar olduk allah sonumuzu hayır etsin inşallah![]()
![]()
![]()
İyice uykum geldi, ben çıkıyorum iyi geceler
![]()
Hoşgeldin sevgili osmankeSelamunaleyküm forum dostları
![]()