Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoşbuldum teraspy dostum nasılsın yol yorgunluğu yok galiba bugün çanak işi tamam,mı :bilmiyom :bye
Olmaz mı yorgunluk :) 2 tur Bornova yaptık mecburen,trafik çok yordu ben sürmediğim halde.Gaziemir- Bornova-Çiğli-Gaziemir-Bornova-Aydın.Saat 18:30 da eve geldik,sabah 09:15 te yola çıktık.Çanağı getirdim ,üzerinde herz lnb var ,arkadaşa söküyorum bunu dedim ,al senin olsun, işime yaramaz dedi :)

Olmaz mı yorgunluk :) 2 tur Bornova yaptık mecburen,trafik çok yordu ben sürmediğim halde.Gaziemir- Bornova-Çiğli-Gaziemir-Bornova-Aydın.Saat 18:30 da eve geldik,sabah 09:15 te yola çıktık.Çanağı getirdim ,üzerinde herz lnb var ,arkadaşa söküyorum bunu dedim ,al senin olsun, işime yaramaz dedi :)
Güle,güle kullan iyi yapmışsın çüreyeceğine kullan gitsin iyi bir çanak 400tl civarı :ok

Kullandığım:

20231222_1733039c84e74d10585726.jpg

Arkadaşın verdiği:

20231226_130023.jpg

20231226_130044.jpg

Ooo çanak bayaa temiz güle,güle kullan tak çalıştır :bye :ok
Evet ,hatta "vermekte emin misin" dedim ,al götür alo dedi :)
EK:
Bu gün Aydın'da çok kötü bir olay yaşadık ,izin alamadığım için yazamıyorum ama belirteyim istedim, içimde kalmasın çünkü çok sinirlerimiz bozuldu bu duruma

@Herkese ;
Gençler eğer izin alabilirsem mutlaka yazacağım,alamazsam maalesef yazamayacağım ama çok etkilendik olaydan,bir süre kendimize gelemedik desem yalan olmaz :rant1

Evet ,hatta "vermekte emin misin" dedim ,al götür alo dedi :)
EK:
Bu gün Aydın'da çok kötü bir olay yaşadık ,izin alamadığım için yazamıyorum ama belirteyim istedim, içimde kalmasın çünkü çok sinirlerimiz bozuldu bu duruma
Siyasi,mi özel,mi size birşey olmasın dostum bundan sonra böyle devam ederse bütün olumsuzlukları yaşayacağız anlaşılan tüm olayları artık kanıksar olduk allah sonumuzu hayır etsin inşallah :bilmiyom :bilmiyom :ok

Siyasi,mi özel,mi size birşey olmasın dostum bundan sonra böyle devam ederse bütün olumsuzlukları yaşayacağız anlaşılan tüm olayları artık kanıksar olduk allah sonumuzu hayır etsin inşallah :bilmiyom :bilmiyom :ok
Özel özel,siyaset ile ilgisi hiç yok :)

Tüm dostlarımıza hayırlı geceler sevgi ve muhabbet ile kalın

ae252a13636ebee507591baa3fd8781f40ac4752767eff60.jpg

Selamunaleyküm forum dostları

caps87e58a187e5d469f5.jpg

Hoşbuldum teraspy nasılsın,iyimisin işler bakıyorum yine yoğun kolay gelsin ne yaptın çanağı taktın,mı :bye

Geri
Üst Alt