osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,138
- 60
Ha şu ofsaytımsı gibi diyorsun yaniBen mahsus söyledim öyle, bakalım ne diyecek diye, ofsaytı biliyorlar ya
Ha şu ofsaytımsı gibi diyorsun yaniBen mahsus söyledim öyle, bakalım ne diyecek diye, ofsaytı biliyorlar ya
Bende çıkacağım birazdan, windowsu kapatana kadar canım çıktı,baktım kapanmıyor ,yine düğmeden kapattım laptopu ,iyi gecelerBen kaçar dostum sana ve tüm foruma allah rahatlık versin
Aynen bende öyleyim,biraz önce hanıma "ya şu beyinler çıkma olsa da çıkartıp bir yere koysak,biraz boşalsa sonra yeniden yerine taksak" demiştim iyi mi ,tabii fırçayı yedim her zamanki gibi , ve "erken yat erken kalk önce" dediTadım yok, beyim yorgun, morelin de dibini sıyırıyorum.
Çoşkun kardeşim sen biraz üzgünsün şimdi birde çalışma yorgunluğu vardır kendini salma dikkat et bu gibi durumlar tehlikelidir insan daha çok rehavete kapılır düştükçe,düşer sağlığına dikkat et yoksa hastalık kapıda bekler geçmiş olsun şimdidenTadım yok, beyim yorgun, morelin de dibini sıyırıyorum.
Hoşbuldum teraspy çok şükür dinlendim işlerde şimdilik rutin seyrindeOoo, osmanke erkencisin bu gün ,anlaşılan iyice dinlenmişsin ,belli hoşgeldin ...