teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Geçmiş olsun. :(Ooo, sevgili osmanke sessiz sedasız gelmişsin Umarım iyisindir, gerçi benim başım dün geceden beri ağrıyor, dün pat diye çıktım forumdan ama aspirin içtiğimden oturdum biraz, bari oturuyorum memolinin forma bakayım dedim.Bu gün hanım majezik aldı aspirini boşver dedi, o sanki daha iyi geldi.
Selamunaleyküm forum dostları
Teşekkür ederim , sorma ümit şakaklarımda ağrı var(dı) şimdi biraz iyiceneyim ama bu gün de erkenden çıkabilirimGeçmiş olsun. :(
Çok geçmiş olsun teraspy dostum ne oldu böyle birden soğuk sıcak olayımı birşeyemi üzüldün aman dikkat et kendineOoo, sevgili osmanke sessiz sedasız gelmişsin Umarım iyisindir, gerçi benim başım dün geceden beri ağrıyor, dün pat diye çıktım forumdan ama aspirin içtiğimden oturdum biraz, bari oturuyorum memolinin forma bakayım dedim.Bu gün hanım majezik aldı aspirini boşver dedi, o sanki daha iyi geldi.
Aman üstünüzden temelli ırak olsun. Anlatırsanız dinler elimden gelen bir şey varsa paylaşırım.Teşekkür ederim , sorma ümit şakaklarımda ağrı var(dı) şimdi biraz iyiceneyim ama bu gün de erkenden çıkabilirim
Aslında üzüldüm,belki ileride anlatırım nedenini.Bizimle alakalı değil dersem yalan olur ama bizim yaptığımız bir olay değil,bize yapılan bir olay(deyip susayım şimdilik)Çok geçmiş olsun teraspy dostum ne oldu böyle birden soğuk sıcak olayımı birşeyemi üzüldün aman dikkat et kendine
Hayır olsun, hayırlısı olsun diyelim. Müsait olduğunuzda her zaman. Yerimizi biliyorsunuz.Aslında üzüldüm,belki ileride anlatırım nedenini.Bizimle alakalı değil dersem yalan olur ama bizim yaptığımız bir olay değil,bize yapılan bir olay(deyip susayım şimdilik)
Anlıyorum dostum bende fazla kurcalamayayım bazen hiç istemediğin halde böyle olaylar olabiliyor bizim,de başımıza çok geldi böyle ama yinede takılma ne kadar üzülürsen o kadar hasta olursun çok geçmiş olsunAslında üzüldüm,belki ileride anlatırım nedenini.Bizimle alakalı değil dersem yalan olur ama bizim yaptığımız bir olay değil,bize yapılan bir olay(deyip susayım şimdilik)
Teşekkür ederim sevgili osmanke,aslında takmıyorum ama neyse,belki ilerde anlatırımAnlıyorum dostum bende fazla kurcalamayayım bazen hiç istemediğin halde böyle olaylar olabiliyor bizim,de başımıza çok geldi böyle ama yinede takılma ne kadar üzülürsen o kadar hasta olursun çok geçmiş olsun
Duy da inanma. O ancak "Bir çayımızı içmeden nereye gider ki Sayın Emmi' miz" olur gibime geliyor.Bana kızıyormuş, alattin abiyi yolda görsem önünü kesip yol vermeyeceğim diyormuş