Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ooo, sevgili osmanke sessiz sedasız gelmişsin :) Umarım iyisindir, gerçi benim başım dün geceden beri ağrıyor, dün pat diye çıktım forumdan ama aspirin içtiğimden oturdum biraz, bari oturuyorum memolinin forma bakayım dedim.Bu gün hanım majezik aldı aspirini boşver dedi, o sanki daha iyi geldi.

Ooo, sevgili osmanke sessiz sedasız gelmişsin :) Umarım iyisindir, gerçi benim başım dün geceden beri ağrıyor, dün pat diye çıktım forumdan ama aspirin içtiğimden oturdum biraz, bari oturuyorum memolinin forma bakayım dedim.Bu gün hanım majezik aldı aspirini boşver dedi, o sanki daha iyi geldi.
Geçmiş olsun. :(

Selamunaleyküm forum dostları

caps8a752dcfbd133eb9a.jpg

Çok geçmiş olsun teraspy dostum ne oldu böyle birden soğuk sıcak olayımı birşeyemi üzüldün aman dikkat et kendine :uzgun

Teşekkür ederim , sorma ümit şakaklarımda ağrı var(dı) şimdi biraz iyiceneyim ama bu gün de erkenden çıkabilirim :ok
Aman üstünüzden temelli ırak olsun. Anlatırsanız dinler elimden gelen bir şey varsa paylaşırım. :ok

Çok geçmiş olsun teraspy dostum ne oldu böyle birden soğuk sıcak olayımı birşeyemi üzüldün aman dikkat et kendine :uzgun
Aslında üzüldüm,belki ileride anlatırım nedenini.Bizimle alakalı değil dersem yalan olur ama bizim yaptığımız bir olay değil,bize yapılan bir olay(deyip susayım şimdilik)

Aslında üzüldüm,belki ileride anlatırım nedenini.Bizimle alakalı değil dersem yalan olur ama bizim yaptığımız bir olay değil,bize yapılan bir olay(deyip susayım şimdilik)
Hayır olsun, hayırlısı olsun diyelim. Müsait olduğunuzda her zaman. Yerimizi biliyorsunuz. :ok

Kadir üstatta geldi. Şimdi sessiz sedasız gider. Ben bir selam vereyim de kendisine. :) Samurai

Anlıyorum dostum bende fazla kurcalamayayım bazen hiç istemediğin halde böyle olaylar olabiliyor bizim,de başımıza çok geldi böyle ama yinede takılma ne kadar üzülürsen o kadar hasta olursun çok geçmiş olsun :uzgun

Anlıyorum dostum bende fazla kurcalamayayım bazen hiç istemediğin halde böyle olaylar olabiliyor bizim,de başımıza çok geldi böyle ama yinede takılma ne kadar üzülürsen o kadar hasta olursun çok geçmiş olsun :uzgun
Teşekkür ederim sevgili osmanke,aslında takmıyorum ama neyse,belki ilerde anlatırım :ok

Bana kızıyormuş, alattin abiyi yolda görsem önünü kesip yol vermeyeceğim diyormuş :kiskis
Duy da inanma. O ancak "Bir çayımızı içmeden nereye gider ki Sayın Emmi' miz" olur gibime geliyor.

Arkadaşlar bu gecelik benden bu kadar sabah erken kalkacam zira hastanede kayınperin ilaç ve bez raporlarını yenileteceğim cuma vaktine kadar halledebilirsem iyi olur inşallah.hepinize hayırlı geceler,hayırlı cumalar.

142eb3eb05cce9a29a6a16316b534a1addee4eddc8d44158.gif

Geri
Üst Alt