Bende değişiklik yok.Sen nasılsın sağlık durumun nasıl?Hoşbuldum, neler yapıyorsun bakalım görüşmeyeli
İyi gecelerÇok teşekkür ederim. Herkese sağlıklı geceler...
Ben çok iyiyim çok şükür, dün Buca'da düğüne gittim arabamlaBende değişiklik yok.Sen nasılsın sağlık durumun nasıl?
Öncelikle selamunaleyküm teşekkür ederim iyi diyelim iyi olsun inşallah hanımın ağrıları azaldı biraz ama şimdilik beklemedeyiz ayın 8,ini iyi dileklerini sunan tüm dostlarımıza ayriyetten çok teşekkür ederim.Oooo , osmanke de geldi , nasılsın sevgili osmanke ,yenge hanım nasıl oldu ?
Bizimki de kardiyolağa gidecek 6sında ,şimdi yazmayayım ama sevindim senin adınaÖncelikle selamunaleyküm teşekkür ederim iyi diyelim iyi olsun inşallah hanımın ağrıları azaldı biraz ama şimdilik beklemedeyiz ayın 8,ini iyi dileklerini sunan tüm dostlarımıza ayriyetten çok teşekkür ederim.
Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin inşallahBizimki de kardiyolağa gidecek 6sında ,şimdi yazmayayım ama sevindim senin adına
Amin inşallah ,nerede varsa.Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin inşallah
Alo abi,yengeme şifa diliyorum,sıkıntısı yoktur daha öncede gitmiştiBizimki de kardiyolağa gidecek 6sında ,şimdi yazmayayım ama sevindim senin adına