Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sayın Emmi. Bir cafe uğruna, batırdılar herşeyi diye bir türkü duydum ben. Bu işlerin üstadı sizsiniz, çalındı mı hiç kulağınıza? :haha
Kimse çalmadı :kiskis
Bir de insanın "Boş" mu olması lazım ki sürekli "Cafe" takip etmek için? :durt:kas

(Bugün çenem düştü benim, susup oturayım.) :haha
Bununla alakalı bir anım var hem de çok yakın bir günden :hihi ,geçenlerde pazara gidiyorduk ,yolun üzerinde kahve var ,hanım "biri sesleniyor sana" dedi,baktım kahvede oturan bir arkadaş,,uzatmayayım ona dedim ki " sizin işiniz gücünüz yok,boş boş oturuyorsunuz ,ben sizin gibi değilim, oturamam ",sonra ne mi oldu :haha1

Aha, sevgili osmanke de geldiiiiii ,bak saat daha kaç ve burada :kiskis

Selamunaleyküm cafeciler
04351d4cbcc8de57695db3194007ede5b070f0a32f070b35.jpg

Kimse çalmadı :kiskis

Bununla alakalı bir anım var hem de çok yakın bir günden :hihi ,geçenlerde pazara gidiyorduk ,yolun üzerinde kahve var ,hanım "biri sesleniyor sana" dedi,baktım kahvede oturan bir arkadaş,,uzatmayayım ona dedim ki " sizin işiniz gücünüz yok,boş boş oturuyorsunuz ,ben sizin gibi değilim, oturamam ",sonra ne mi oldu :haha1
Sonra ne oldu? :kas

Selamunaleyküm cafeciler
04351d4cbcc8de57695db3194007ede5b070f0a32f070b35.jpg
Hoş geldiniz efendim. Kusura bakmayın ama forumu şöyle bir dolaşırsanız bu sözü üstüme alınamayacağımı görürsünüz. :haha

Ama bir zamanlar her gün cafeye gidip çalıştığımı hatırlıyorum. Bizdeki de böyle ters işte. :haha

Hoş geldiniz efendim. Kusura bakmayın ama forumu şöyle bir dolaşırsanız bu sözü üstüme alınamayacağımı görürsünüz. :haha

Ama bir zamanlar her gün cafeye gidip çalıştığımı hatırlıyorum. Bizdeki de böyle ters işte. :haha
Ben de hiç alınmadım doğrusu ,kendisi kafeden çıkmıyor ya :sirit

Buyrun size cafe şarkısı

Herkesin aradığı Çerkes müziği (Ağlatan Kafe)​

Buyrun size cafe şarkısı

Herkesin aradığı Çerkes müziği (Ağlatan Kafe)​

Maalesef Çerkes değil. Azeri kökenlidir ancak Çerkeslerle hiçbir alakası yok. (Hanım tarafı çerkes olduğu için ;) )

En son kafeye gittiğimde bunlar çalıyordu desem. Sayın Emmi hemen şu emojiyi yapıştırır. :sopa

Geri
Üst Alt