İyi geceler
Sen hep kızgın sinirli ifade bırakmak peşindesinkızgın imoji ne oldu?
Tşkrler hallettik eleman bir güncelleme yapmıştı gözden kaçırmışI iosbilisim ,web sitenizi gezdim dün gece
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Sıfır flash aldım mbr fat32 olarakta denedim yine olmadı ben buna anakartmi alsam servis 1500 TL kadar fiyat çıkabilir diyor anakarti zaten 700 TL sahibindende var servis garantili yazilimliymis mb130s ne onerirsin alo abiTşkrler hallettik eleman bir güncelleme yapmıştı gözden kaçırmış
Hocam ne anlattın hangi konu ben anlamadımSıfır flash aldım mbr fat32 olarakta denedim yine olmadı ben buna anakartmi alsam servis 1500 TL kadar fiyat çıkabilir diyor anakarti zaten 700 TL sahibindende var servis garantili yazilimliymis mb130s ne onerirsin alo abi
Benim konu uzun kök yazilim atamadım TV ye bayagida uğraştık herşeyi doğru yaptığımı düşünüyorum ama olmadı malesef artık ya bana verilen yazılım yanlış yada anakartta sorun var diye düşünüyorumHocam ne anlattın hangi konu ben anlamadım
Yazılım seri numarasına uygun olan yazılım. Ancak daha önce mesajda belirtmiştim. Önceki yüklemede eğer eeprom yazma koruması ya da yapısıyla ilgili bir problem olduysa yeni yazılımı almıyor olabilir. teraspy Emmi genellikle 23:00 - 24:00 civarında foruma giriş yapar. Kendisinin görüşünü almadan konuyu kestirmem doğru olmaz. O yüzden dilerseniz bekleyelim, kendisinin de görüşünü alalım.Benim konu uzun kök yazilim atamadım TV ye bayagida uğraştık herşeyi doğru yaptığımı düşünüyorum ama olmadı malesef artık ya bana verilen yazılım yanlış yada anakartta sorun var diye düşünüyorum
Evet son olarak teraspy ile ben bilisimci oldigim için USB bellekler hep bootable yapılmış olarak var elimde yeni flash almamı önerdi aldım bugün denedim ama yine yüklemeye geçmiyor birazda gurur meselesi oldu kendim sistem uzmanıyım bunu yapamam birazda takıntı yaptı bende herşey normal ışıklar normal bir hatada almadım aslında guncellemede ama kapandı açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor bugün esnaf bir TV tamircisi ile konuştum onda farklı bişey önerdi dosyaları pq diye bir klasöre kopyala dedi öyle dene dedi tabi hemen denedim yine olmadı acaip sinir bozucu bir durum şuan bu TV ye anakart almayı düşünüyorum yada servis bakacak bilemedim arada kaldım.Benim konu uzun kök yazilim atamadım TV ye bayagida uğraştık herşeyi doğru yaptığımı düşünüyorum ama olmadı malesef artık ya bana verilen yazılım yanlış yada anakartta sorun var diye düşünüyorum
Hımm ,o zaman problem karttan kaynaklı,pq panel yazılımını atmak içindir ,elinden geliyorsa bence kart alıp takman daha mantıklı bana göre,ama unutma tv sökerken sert zemine yatırma,panelin olduğu yere battaniye falan koy ,arka kapağı sökerken çünkü panel çok naziktir.Hatta kartı almadan önce sküp kendi kartının fotosunu çek,elinde bulunsun ,tabii karı tam olarak yazıların da okunabilir olmasına dikkat et Ayrıca senin panel kaç inç ise ona uygun kart bul,40 ise 40 olsun,bulamazsan mecburen farklı boyutta panelden çıkma kart bakarsın.Bu arada seni zarara da sokturdum usb aldırarak maalesef.Evet son olarak teraspy ile ben bilisimci oldigim için USB bellekler hep bootable yapılmış olarak var elimde yeni flash almamı önerdi aldım bugün denedim ama yine yüklemeye geçmiyor birazda gurur meselesi oldu kendim sistem uzmanıyım bunu yapamam birazda takıntı yaptı bende herşey normal ışıklar normal bir hatada almadım aslında guncellemede ama kapandı açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor bugün esnaf bir TV tamircisi ile konuştum onda farklı bişey önerdi dosyaları pq diye bir klasöre kopyala dedi öyle dene dedi tabi hemen denedim yine olmadı acaip sinir bozucu bir durum şuan bu TV ye anakart almayı düşünüyorum yada servis bakacak bilemedim arada kaldım.