teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
İyi geceler yıldırım ,ben de çıkacağım birazdanHerkese iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
Size iyi sohbetler çok geç kalmadan sizde yatın gari sabah oldu
İyi geceler yıldırım ,ben de çıkacağım birazdanHerkese iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
Size iyi sohbetler çok geç kalmadan sizde yatın gari sabah oldu
buda malzeme almıyorsun ama herşeyini gönderiyor sana sen sıfırdan imal ediyorsun bende dedim oğlum bu kadar uğraşacağımıza yaptırsaydın daha iyiydi yaptırmayla aynı fiat nerdeyse neymiş yapacak öğrenecekmiş babası olmasa takım olmasa ne yapacak bilmemBen kendim yaptım malzemeyi alarak,daha ucuza geliyor öyle
Burda dediğn yer neresi , ben pimapen malzemesi satana gittim ,tüm pencereleri ölçtüğümden satana "9 metre tel örgü çıtası ver" dedim hatta hanımla gittik,sonra aynı yerden köşebentleri ve teli sıkıştırmak için lastik aldım(yarın foto atayım),pencereye vidalanan parçaları da aldım, pencinin tanesini (o zaman) 100 tl dediği sinekliği 25 tlye yaptım,hatta bir de baldızlara da yaptım(onlar aldı malzemeyi)buda malzeme almıyorsun ama herşeyini gönderiyor sana sen sıfırdan imal ediyorsun bende dedim oğlum bu kadar uğraşacağımıza yaptırsaydın daha iyiydi yaptırmayla aynı fiat nerdeyse neymiş yapacak öğrenecekmiş babası olmasa takım olmasa ne yapacak bilmem
Sevgili teraspy burda değil buda yani malzemeyi kastettim işi ölçüleri yazıyorsun nasıl ölçü alınacağını öğrenmiş sonra gonderenle son bi kez görüşüyorsun sonra o istediğin ölçülerde kesip gönderiyor tüm Vidaları,telini,kulubunu ve menteşeleri sana sadece düzgün bir şekilde toplayıp takmak kalıyor yani Türkiye'de Avrupa bir otomobil alıyorsun ama montajı Türkiyede yapılmış onun gibiBurda dediğn yer neresi , ben pimapen malzemesi satana gittim ,tüm pencereleri ölçtüğümden satana "9 metre tel örgü çıtası ver" dedim hatta hanımla gittik,sonra aynı yerden köşebentleri ve teli sıkıştırmak için lastik aldım(yarın foto atayım),pencereye vidalanan parçaları da aldım, pencinin tanesini (o zaman) 100 tl dediği sinekliği 25 tlye yaptım,hatta bir de baldızlara da yaptım(onlar aldı malzemeyi)
Önemli olan montaj kısmını çözecek kabiliyet diyorsunSevgili teraspy burda değil buda yani malzemeyi kastettim işi ölçüleri yazıyorsun nasıl ölçü alınacağını öğrenmiş sonra gonderenle son bi kez görüşüyorsun sonra o istediğin ölçülerde kesip gönderiyor tüm Vidaları,telini,kulubunu ve menteşeleri sana sadece düzgün bir şekilde toplayıp takmak kalıyor yani Türkiye'de Avrupa bir otomobil alıyorsun ama montajı Türkiyede yapılmış onun gibi
Evet haklısın ama hem biz acemiyiz hem titiz onun için 1 saatlik iş bizde 4 saat sürüyor hem nedemisler on kere ölç bir kere yap
Bana da müsaade. Herkese iyi geceler, sağlıklı uykular.Uyku bastırdı Sabah erken kalktım biraz erken kaçar.
Herkese iyi Geceler ben kaçar
Klavye sürçmesi sandım iyi mi ,hani akbank reklamı gibi oldu resmen Benim yaptığım sinekliklerden bir foto sıkıştırma lastiği daha bitmedi,biraz aldım köyü satarken gerisini alan kişiye bıraktımSevgili teraspy burda değil buda yani malzemeyi kastettim işi ölçüleri yazıyorsun nasıl ölçü alınacağını öğrenmiş sonra gonderenle son bi kez görüşüyorsun sonra o istediğin ölçülerde kesip gönderiyor tüm Vidaları,telini,kulubunu ve menteşeleri sana sadece düzgün bir şekilde toplayıp takmak kalıyor yani Türkiye'de Avrupa bir otomobil alıyorsun ama montajı Türkiyede yapılmış onun gibi
Bu arada teli yarığa sıkıştırmak için kendime özel aparat yaptım döner tekerlekli mini aparat ,hanımların hamuru kestiği aparata benziyor,onu da Tire'de bir pencide görmüştüm, penci bana "amca bu özel,her yerde bulunmaz" demişti ama benim amacım o aparatı görmekti zatenKlavye sürçmesi sandım iyi mi ,hani akbank reklamı gibi oldu resmen Benim yaptığım sinekliklerden bir foto sıkıştırma lastiği daha bitmedi,biraz aldım köyü satarken gerisini alan kişiye bıraktım
Bizde bildiğin çay kaşığı ile sıkıştırdıkBu arada teli yarığa sıkıştırmak için kendime özel aparat yaptım döner tekerlekli mini aparat ,hanımların hamuru kestiği aparata benziyor,onu da Tire'de bir pencide görmüştüm, penci bana "amca bu özel,her yerde bulunmaz" demişti ama benim amacım o aparatı görmekti zaten