tobacco
Süper Üye
- 5 Ara 2020
- 503
- 36
bizim rakip oluyorAha,sen kaf-kaflı değilmiydin, Göztepe ne oluyor mübarek
bizim rakip oluyorAha,sen kaf-kaflı değilmiydin, Göztepe ne oluyor mübarek
arada bakıyorum abi muhabbet nerede diyeTarık canın sıkkın herhalde,eskiden hiç değilse muhabbete katılırdın, şimdilerde giriş de yapmıyorsun, yapsan da kıyıda köşede duruyorsun mübarek
teşekkürler efemGördüğünüz gibi. İş güç koşuşturma devam. Her zaman bekleriz. Siz sadece bir seslenin yeter.
Saygılar efendim.teşekkürler efem
Bilirim o işi,uzun sürer.İyi gecelerKusura bakmazsanız bugün biraz erken müsaade isteyeceğim. 3 gündür HDD' den veri kurtarmaya çalışıyorum, elektrik kesintileri psikolojimi bozdu. Az önce tam bitti verileri kopyalıyorum derken voltaj düştü (Tamamen kesilmedi.) Bilgisayar kapandı. Herşey sil baştan.
Herkese sağlıklı, mutlu her şeyden çok HUZURLU geceler, iyi uykular dilerim.
Bu gün koca gün film izledim ,her şeyi kenara bıraktım,kaç tane izledim bilmiyorum,en son izlediğim filmin adı da "plane"idi
Al benden de o kadar. Filmler sıktı Konuşanlar programına sardımBu gün koca gün film izledim ,her şeyi kenara bıraktım,kaç tane izledim bilmiyorum,en son izlediğim filmin adı da "plane"idi
Hayırdır üstat film günlerimi başladı,da biz bilmiyoruzBu gün koca gün film izledim ,her şeyi kenara bıraktım,kaç tane izledim bilmiyorum,en son izlediğim filmin adı da "plane"idi