Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Köye gidiyoruz ,hızım ya 60 ya 70 ,zaten trafik levhasında görüntü kötü de olsa 70 görünüyor,iyi ki araç kullanırken fazla hız yapmıyorum,sağdan 50-70 arası hep :)
Öndeki hurdacının kamyonet giderken kasasındaki eşyalar birden uçtu, hemen flaşörleri açıp,camdan da elimi çıkartıp "dur" anlamında sallamaya başladım ki arkamda trafik vardı,aslında ucuz kurtulduk,eğer kamyonetin arkasında benden hızlı giden biri olsa belki de Allah korusun kazaya neden olabilirdi. Kırmızı ışıkta duramayan tırın filmini bulamadım,ama bulursam onu da yayınlıyacağım size .
Bu arada araç kamerası dandik marka,hatta güneşte çekmeyince su şişesi kapağını delip gözlük camı koydum içine, bu görüntü o şekilde alındı,saat ve tarihe aldanmayın kamera bozuk pili yok,adaptörle çalışıyor,ayarlar tutmuyor ,ilk gün gibi açılıyor hep 2016 :)

RUHİTAN Çevrimdışı

RUHİTAN 

Aktif Üye
11 Tem 2021
260
65
Köye gidiyoruz ,hızım ya 60 ya 70 ,zaten trafik levhasında görüntü kötü de olsa 70 görünüyor,iyi ki araç kullanırken fazla hız yapmıyorum,sağdan 50-70 arası hep :)
Öndeki hurdacının kamyonet giderken kasasındaki eşyalar birden uçtu, hemen flaşörleri açıp,camdan da elimi çıkartıp "dur" anlamında sallamaya başladım ki arkamda trafik vardı,aslında ucuz kurtulduk,eğer kamyonetin arkasında benden hızlı giden biri olsa belki de Allah korusun kazaya neden olabilirdi. Kırmızı ışıkta duramayan tırın filmini bulamadım,ama bulursam onu da yayınlıyacağım size .
Bu arada araç kamerası dandik marka,hatta güneşte çekmeyince su şişesi kapağını delip gözlük camı koydum içine, bu görüntü o şekilde alındı,saat ve tarihe aldanmayın kamera bozuk pili yok,adaptörle çalışıyor,ayarlar tutmuyor ,ilk gün gibi açılıyor hep 20
Aslında günümüzde araç kamerası artık çok gerekli ama hala takmış değilim. Bence takmanın zamanı geldi galiba...

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Bu arada araç kamerası dandik marka,hatta güneşte çekmeyince su şişesi kapağını delip gözlük camı koydum içine, bu görüntü o şekilde alındı,saat ve tarihe aldanmayın kamera bozuk pili yok,adaptörle çalışıyor,ayarlar tutmuyor ,ilk gün gibi açılıyor hep 2016 :)

Araçtan uçanlar kauçuk yatağa benziyor. Arkadan gelen aracın camına gelip görüşü kapatsa kaza sebebi

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32

çok geçmiş olsun abi Allah kazalardan saklasın inş.Gerçekten en korktuğum durumlardan birisidir özellikle inşaat malzemeleri yük taşımacılığı yapan kamyonet ler tam tehlike.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Aslında günümüzde araç kamerası artık çok gerekli ama hala takmış değilim. Bence takmanın zamanı geldi galiba...

Şu dönemde araç kamerası kesinlikle büyük gereklilik.
Evet ,bence şart ,mutlak takılmalı araca.
Hep anlatırım ,ilk taktığım zamanlardı köye gidiyoruz ,4 yol ağzı ve ışıklar var,bana yeşil yandı acele etmeden gaza bastım,tam o sırada adamın biri araba ile önüme gelmez mi ,bir de korna çalıyor ,neden dikkat etmemişim diye,biraz hızlı olsam vuracağım :)
Camı açtım ,yanımda hanım ,bu arada hanım" boş ver alo ,bırak geçsin" diyor ,yoo dedim geçemiyecek ,neyse camı açtım ve "hasta mı var" dedim,bana "hasta sensin" dedi iyimi :kiskis ,hanım iyicene korktu bu konuşmadan,ben "bak kamera var ,ara 156 yı gelsinler kim suçlu çıksın ortaya" dedim (inanın o zaman kamera bozuktu ,sadece camda görünüyordu,kayıt yapmıyordu).Adam bunu duyunca düz gideceğine sola kırıp vınnn :hihi
Kısacası araç kamerası kesinlikle şart :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Araçtan uçanlar kauçuk yatağa benziyor. Arkadan gelen aracın camına gelip görüşü kapatsa kaza sebebi

çok geçmiş olsun abi Allah kazalardan saklasın inş.Gerçekten en korktuğum durumlardan birisidir özellikle inşaat malzemeleri yük taşımacılığı yapan kamyonet ler tam tehlike.
Sormayın ,Allahtan hız yapan birisi değilim ,hep yazdım burada,sağdan tıngır-mıngır giderim diye,işin garibi o yol inanın çok yoğundur aslında, "Ayancılar -Torbalı" arası ,hanıma "iyi ki boş gibi yol,yoksa ortalık yanmıştı" dedim.

RUHİTAN Çevrimdışı

RUHİTAN 

Aktif Üye
11 Tem 2021
260
65
Evet ,bence şart ,mutlak takılmalı araca.
Hep anlatırım ,ilk taktığım zamanlardı köye gidiyoruz ,4 yol ağzı ve ışıklar var,bana yeşil yandı acele etmeden gaza bastım,tam o sırada adamın biri araba ile önüme gelmez mi ,bir de korna çalıyor ,neden dikkat etmemişim diye,biraz hızlı olsam vuracağım :)
Camı açtım ,yanımda hanım ,bu arada hanım" boş ver alo ,bırak geçsin" diyor ,yoo dedim geçemiyecek ,neyse camı açtım ve "hasta mı var" dedim,bana "hasta sensin" dedi iyimi :kiskis ,hanım iyicene korktu bu konuşmadan,ben "bak kamera var ,ara 156 yı gelsinler kim suçlu çıksın ortaya" dedim (inanın o zaman kamera bozuktu ,sadece camda görünüyordu,kayıt yapmıyordu).Adam bunu duyunca düz gideceğine sola kırıp vınnn :hihi
Kısacası araç kamerası kesinlikle şart :ok
Sanırım salgının etkisiyle bir kaç ay evde kalmanın verdiği stres ve kötü giden ülkemin durumuyla ilgili olsa gerek 60 yaşından sonra küfürbaz oldum... O kadar çok trafik ihlaliyle karşılaşıyoruz ki, inanın yeşil yanmasına rağmen iyice bakıp emin olmadıktan sonra hareket etmiyorum. Önde giden araca bakıp "Ya telefonla konuşuyor ya da yanındakiyle sohpet ediyor..." diye anlayabiliyorum artık. O yüzden katılıyorum dostum. Araç içi kamera şart artık ama fiyatlar da korkunç... Eli yüzü düzgün, en alt seviyede idare edecek bir şey 800 liradan başlıyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sanırım salgının etkisiyle bir kaç ay evde kalmanın verdiği stres ve kötü giden ülkemin durumuyla ilgili olsa gerek 60 yaşından sonra küfürbaz oldum... O kadar çok trafik ihlaliyle karşılaşıyoruz ki, inanın yeşil yanmasına rağmen iyice bakıp emin olmadıktan sonra hareket etmiyorum. Önde giden araca bakıp "Ya telefonla konuşuyor ya da yanındakiyle sohpet ediyor..." diye anlayabiliyorum artık. O yüzden katılıyorum dostum. Araç içi kamera şart artık ama fiyatlar da korkunç... Eli yüzü düzgün, en alt seviyede idare edecek bir şey 800 liradan başlıyor.
Ben bu kadar para veremem zaten :) ,elimdeki idare ediyor ,görüntüsü yukarıda ,fakat süper olmasa da iyi bir kamera bakıyorum doğrusu ,ayna olandan ,hatta inceledim biraz ,çocuklar vermişti "amca al dene adaptörle" diye ,fiyatı uygundu doğrusu,hatta alırsam 3 adet alınacak ,bana,arkadaşıma ve kayın biradere ,bana bıraktılar seçimi :)

Markasını unuttum şimdi tabii .

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bir ara bulursam disklerin toptan fotosunu atayım buraya :)
Bunu unutmadım :)
Bu arada üye girişi yapmadan gecenin 3:20sinde "profilime" bakmaya çalışan kişi,göremezsin bir şey ,üye olman lazım önce ki o da yetmez ,sana izin vermem lazım :kiskis
"Abicim ,amma uydurdun,nerden biliyorsun" demeyin,ben falcıyım unutmayın :haha1

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Emmi geçmiş olsun.Allah korusun böyle olaylar çok riskli.
Tarih 2016 diyor ama mazot fiyat tabelası 6,70 olduğundan günümüz olduğu aşikar.
Bak ben onu görmemiştim :ok
Çok riskli evet ,aslında o yol ana-baba günü gibidir,bizim şansımıza mı ne,çok trafik yoktu ,üstelik cuma günüydü ki Bayındır pazarıdır o gün ,genelde Torbalı kavşağı tıkalı olur.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Eskiden forumlarda "chat" vardı ,şimdiki yüzyılda "profil mesajları" var ,ne güzel :hihi

alodan-70.png

Geri
Üst Alt