Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bir ara bulursam disklerin toptan fotosunu atayım buraya :)
Aha ,bunu unutmuştum iyi mi :)

İşte Amiga500 diskler :

diskler.jpg

İsimleri sizi aldatmasın ,hepsi amiga500 diskidir ,temizleme diski hariç :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Disket zamanı USB mi vardi Emmi USB ready yazmışsın da :kiskis
Evet ,çünkü klavyeye deneme için usb sürücüyü (disket yerine),deneme amaçlı taktım ama çalışmadı ,bende diskete kopyaladım ritimleri,ilerde tekrar denerim dedim ,çalgıyı bırakınca unuttum gitti, etiket kaldı ama sonradan internetten bulduğum amiga oyununu kopyaladım,içinde adams ailesi var,fakat çalışmadı tabii :kiskis
İlla beceriksizliğimi yazdıracaksın yani ,görürsün sen :hihi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yılı hatırlamıyorum inanın,müziğe başladığım ilk yıllardı (çalgıcılığa yani),Turan'da düğün salonu vardı ,orada düğün çalıyoruz.Ben klavye kullanıyorum,ara verildi hepimiz kulise gittik,6 kişiyiz. Eee,çalgıcılar içkicidir derler ya ,bizimkiler bira içiyorlar,bana da "hiç değilse 1 şişe iç be" diyerek bira verdiler,içtim yavaş yavaş,bir yandan da "yanlış bastın,şöyle hata yaptın" muhabbet de güzel :)
Salon sahibi "hadi arkadaşlar" demiş ,demiş diyorum çünkü hatırlamıyorum iyimi :haha1
Klavyeye geçmişim ,2.ci fasıl başlamış ,bir ara çalmışım ama sonra başım klavyeye düşmüş ,acaip bir uğuldu ,başımın değdiği tüm notalar "ben burdayım "diye başlamış bağırmaya,apar topar beni kaldırıp kulise götürmüşler,orada uyumuşum,düğünü hatırlamıyorum hasıl bitti diye :kiskis
Ertesi günlerde bir araya geldiğimizde bana anlattılar olayı ,salon sahibi "bu adamı istemiyorum" demiş mesela ,ama o oldu çalarken bir daha asla ağzıma alkol koymadım ,çünkü uyuyormuşum ,onu anladım :hihi

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yılı hatırlamıyorum inanın,müziğe başladığım ilk yıllardı (çalgıcılığa yani),Turan'da düğün salonu vardı ,orada düğün çalıyoruz.Ben klavye kullanıyorum,ara verildi hepimiz kulise gittik,6 kişiyiz. Eee,çalgıcılar içkicidir derler ya ,bizimkiler bira içiyorlar,bana da "hiç değilse 1 şişe iç be" diyerek bira verdiler,içtim yavaş yavaş,bir yandan da "yanlış bastın,şöyle hata yaptın" muhabbet de güzel :)
Salon sahibi "hadi arkadaşlar" demiş ,demiş diyorum çünkü hatırlamıyorum iyimi :haha1
Klavyeye geçmişim ,2.ci fasıl başlamış ,bir ara çalmışım ama sonra başım klavyeye düşmüş ,acaip bir uğuldu ,başımın değdiği tüm notalar "ben burdayım "diye başlamış bağırmaya,apar topar beni kaldırıp kulise götürmüşler,orada uyumuşum,düğünü hatırlamıyorum hasıl bitti diye :kiskis
Ertesi günlerde bir araya geldiğimizde bana anlattılar olayı ,salon sahibi "bu adamı istemiyorum" demiş mesela ,ama o oldu çalarken bir daha asla ağzıma alkol koymadım ,çünkü uyuyormuşum ,onu anladım :hihi
1 bira birşey yapmaz Emmi sen yorgun düşmüşsün denk gelmiş :kiskis

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38

1 değildir o :krokop

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hadi bir tane daha anlatayım :)
Yine o yıllar ,yine 6 kişiyiz,bu kez Karşıyaka'da lüks bir düğün salonundayız ,ilk defa orada çalacağız,bizde bir sevinç bir sevinç anlatamam.Erkenden toplanıp salona gittik ki pravo yapalım önceden birlikte .
Bizim bas gitarcı arkadaş "daha erken,ben çarşıya gidip bira içiceğim" dedi ve gitti.Hemen Karşıyaka iskelesinin karşısında birahane vardı adını unuttum inanın şimdi,hep oraya takılırmış bu,patron öyle söylemişti.Düğüne 20 dakika falan kaldı sanırım içlerinde en acemi ben olduğumdan beni almaya yolladılar birahaneye iyimi :kiskis
Neyse gittim ,buldum orayı ,içeri bakarken bir ses" aloo gel buradayım" ,gittim yanına "hadi gel artık başlyacak neredeyse "dedim ,bana "otur len,bir bardak ısmarlıyayım " dedi,oturdum ,bir bardak bira içtim,hem içiyoruz hem muhabbet ediyoruz,muhabbet öyle uzamış ki ,hiç hatırlamıyorum.Ben inanın 1 bardak içtim ,ama orada uyumuşum arkadaşı dinlerken ,başımı masaya koyup yallah :hihi
Düğün bitmiş,diğer 4 kişi vosvos arabayla gelmişler ,bizi almışlar ,hesabı ödemişler (:haha1) ,salon sahibi "ben sizi 6 kişi tuttum,nerde diğerleri" demiş,bunlara fırça atmış ,ama inanın o oldu ,zaten arka arkaya gelince olaylar anladım ki bana alkol yaramıyor ,bir daha asla içmedim ,hatta alkolik bir çalgıcı vardı ,bir süre sonra kendi orkestramı kurduğumda bize katılmak istedi ,ona tek şartım alkol yok dedim ,kabul edersen gel yoksa başkaları ile çalış dedim.Önce kabul etmedi ,duramam dedi,çalamam dedi ,ama bizim her düğünümüzü izlemeye mutlaka geldi.
Bu arada hangi salon iyi idi derseniz tabii ki Turan'daki salon ,şimdi orada galiba konser veriyorlarmış ,ne günlerdi gerçekten :)
Sonra alkolik çalgıcı olayını da anlatayım size.

NOT:
Arkadaşlarımın isimlerini vermiyorum ,çünkü "verme" dediler,lakaplarını bile vermeyecekmişim ,ama yazabilirsin dediler :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Geri
Üst Alt