teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Aha ,bunu unutmuştum iyi miBir ara bulursam disklerin toptan fotosunu atayım buraya
İşte Amiga500 diskler :
İsimleri sizi aldatmasın ,hepsi amiga500 diskidir ,temizleme diski hariç
Aha ,bunu unutmuştum iyi miBir ara bulursam disklerin toptan fotosunu atayım buraya
Floppy diskAha ,bunu unutmuştum iyi mi
İşte Amiga500 diskler :
Disket zamanı USB mi vardi Emmi USB ready yazmışsın daAha ,bunu unutmuştum iyi mi
İşte Amiga500 diskler :
Evet ,çünkü klavyeye deneme için usb sürücüyü (disket yerine),deneme amaçlı taktım ama çalışmadı ,bende diskete kopyaladım ritimleri,ilerde tekrar denerim dedim ,çalgıyı bırakınca unuttum gitti, etiket kaldı ama sonradan internetten bulduğum amiga oyununu kopyaladım,içinde adams ailesi var,fakat çalışmadı tabiiDisket zamanı USB mi vardi Emmi USB ready yazmışsın da
1 bira birşey yapmaz Emmi sen yorgun düşmüşsün denk gelmişYılı hatırlamıyorum inanın,müziğe başladığım ilk yıllardı (çalgıcılığa yani),Turan'da düğün salonu vardı ,orada düğün çalıyoruz.Ben klavye kullanıyorum,ara verildi hepimiz kulise gittik,6 kişiyiz. Eee,çalgıcılar içkicidir derler ya ,bizimkiler bira içiyorlar,bana da "hiç değilse 1 şişe iç be" diyerek bira verdiler,içtim yavaş yavaş,bir yandan da "yanlış bastın,şöyle hata yaptın" muhabbet de güzel
Salon sahibi "hadi arkadaşlar" demiş ,demiş diyorum çünkü hatırlamıyorum iyimi
Klavyeye geçmişim ,2.ci fasıl başlamış ,bir ara çalmışım ama sonra başım klavyeye düşmüş ,acaip bir uğuldu ,başımın değdiği tüm notalar "ben burdayım "diye başlamış bağırmaya,apar topar beni kaldırıp kulise götürmüşler,orada uyumuşum,düğünü hatırlamıyorum hasıl bitti diye
Ertesi günlerde bir araya geldiğimizde bana anlattılar olayı ,salon sahibi "bu adamı istemiyorum" demiş mesela ,ama o oldu çalarken bir daha asla ağzıma alkol koymadım ,çünkü uyuyormuşum ,onu anladım
Yılı hatırlamıyorum inanın,müziğe başladığım ilk yıllardı (çalgıcılığa yani),Turan'da düğün salonu vardı ,orada düğün çalıyoruz.Ben klavye kullanıyorum,ara verildi hepimiz kulise gittik,6 kişiyiz. Eee,çalgıcılar içkicidir derler ya ,bizimkiler bira içiyorlar,bana da "hiç değilse 1 şişe iç be" diyerek bira verdiler,içtim yavaş yavaş,bir yandan da "yanlış bastın,şöyle hata yaptın" muhabbet de güzel
Salon sahibi "hadi arkadaşlar" demiş ,demiş diyorum çünkü hatırlamıyorum iyimi
Klavyeye geçmişim ,2.ci fasıl başlamış ,bir ara çalmışım ama sonra başım klavyeye düşmüş ,acaip bir uğuldu ,başımın değdiği tüm notalar "ben burdayım "diye başlamış bağırmaya,apar topar beni kaldırıp kulise götürmüşler,orada uyumuşum,düğünü hatırlamıyorum hasıl bitti diye
Ertesi günlerde bir araya geldiğimizde bana anlattılar olayı ,salon sahibi "bu adamı istemiyorum" demiş mesela ,ama o oldu çalarken bir daha asla ağzıma alkol koymadım ,çünkü uyuyormuşum ,onu anladım
Emmi bendede commodor 64 vardı kasetli saatçi tornavidası ile kafa ayarı yapardım .Aha ,bunu unutmuştum iyi mi
İşte Amiga500 diskler :
inanın 1 bardak içtim ,ama orada uyumuşum İnandık mı abi
Bunu arkadaşa söylediğimde bana "asla inanmazlar alo" demişti zaten ,hazırlıklıydımteraspy ????????
Süperdi amaEmmi bendede commodor 64 vardı kasetli saatçi tornavidası ile kafa ayarı yapardım .