Bu Klimayı
Sota arkadaşımızın tavsiyesi ile aldım. Bugün gelip montajını yaptılar montaj sırasında herhangi bir sorun yaşanmadı. isteğim üzerine yaklaşık 30 dk kadar vakum yaptılar , daha sonra seyyar kablo ile klimayı test ettiler toplamda 3-5 dk filan çalıştırdılar daha sonra seyyar kabloyu da alıp gittiler. Daha sonra ben elektrik bağlantısını yaptım. Klimayı çalıştırdım . İç ünitenin çok fazla sesli çalıştığını fark ettim evdeki ailemde bu niye böyle sesli üflüyor dediler. Daha sonra dış üniteye bakmaya gittim bir de ne göreyim resmen klima traktör gibi çalışıyor 10 metre ileriden çalışma sesi duyuluyor. servis de herhangi bir sorunu yok diyerek kayıt tutup gitmişti Yani bu videodaki herşey normal mi . LG aldığıma çok pişmanım .Kendisi bu klimayı daha önce hiç dinleyip test etti mi bilmek istiyorum yoksa sadece kağıt üzerindeki değerler ile mi tavsiyede bulundu .Şimdi ne yapacağım.
Ado
Dış ünite
İç Ünite ( Video sonunda klimayı kapatıyorum ses kesilince iç ünitenin ne kadar ses çalıştığı daha belli oluyor )
Dış ünite
İç Ünite ( Video sonunda klimayı kapatıyorum ses kesilince iç ünitenin ne kadar ses çalıştığı daha belli oluyor )
Son düzenleme: