Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,751
ses kaydı alıp paylaşabilirmisin.Konu hortlatmak istiyorum izninizle bu mevzunun sonucunu merak ediyorum.
Bu hdd tıkırtı sesi benim yeni lg dual coolda da gelmeye başladı. Düşük hızda yok orta hızdı tıkır tıkır![]()
ses kaydı alıp paylaşabilirmisin.Konu hortlatmak istiyorum izninizle bu mevzunun sonucunu merak ediyorum.
Bu hdd tıkırtı sesi benim yeni lg dual coolda da gelmeye başladı. Düşük hızda yok orta hızdı tıkır tıkır![]()
26 ya alıp düşük fan modunda üflediği derece benimkinde 8.7-10 arası. Sizinkide aşağı yukarı böyle olmalı.Şu an hiç ses yok mesela. Fan hızıyla değişip değişmediğini test etmedim.
Ancak dışarısı 38 derece ve ev 28 derecenin altına inmiyor şu an. Yatak odası 32 derece. Klimanın yeterince soğutup soğutmadığını anlamamın bir yolu var mı?
Dışarısı 42 derecelerdeyken bu kadar pişmedim ben. Klimayı 27 ye alırdım salon 27 yatak odası 29 olurdu. Şimdi 24 derecede ama salon 28. Mutfak ve ek odayı kapattığım halde aynı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Soğutma konusunda eksilme hissediyor musunuz siz de peki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada balkona çıkıp baktım da dış ünitede tıkırtı sesi var. Muhtemelen iç ünite fanı kısıkken duyuluyor içeriden. Şimdi yüksek olduğu için duyulmuyor.
Karşı balkonun dış ünitesinde aynı tıkırtı daha yüksek seviyede var şu an. Muhtemelen servis çağırsam normal diyecek.
ses kaydı alıp paylaşabilirmisin.
üzerinde bulunan filtereyi tam oturtamazsınız tıkırtı yapar.akşam işten gidince deneyeceğim yeniden. Ses kaydı alıp burdan paylaşırım.
Diğer tavsiyeleri de denerim bu arada. Belki basit bir toz filtresi tıkırtısıdır.
üzerinde bulunan filtereyi tam oturtamazsınız tıkırtı yapar.
İçeriğe erişimedim forumun kendi sunucuna ekler miisin.Yaklaşık 3 yıllık lg dual cool klimada ses yapmaya başladı düşük hızda yapıyor yüksek hızda videodaki gibi değilde daha çok zayıf bir titreşim gibi ses yapıyor çok az. üst filtreyide çıkarıp denedim kesilmedi. Ses Fanın sol tarafından geliyor gibi elle kontrol ettiğimde fanın sol tarafında boşluk olduğunu gördüm sallanıyor fan orjinali mi böyle yoksa sonradan mı oldu bilemedim kapağını açıp bakmama gerekecek. ses kaydını Google fotoğraflar hesabıma yükledim linkini ekliyorum. Sebebi hakkında fikir verebilecek olur belki.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Foruma Video ekleme yolunu bulamadımki fotoğraf ekleme var video bulamadım tarif etsenizİçeriğe erişimedim forumun kendi sunucuna ekler miisin.
dosya.tavsiyeforumu.comForuma Video ekleme yolunu bulamadımki fotoğraf ekleme var video bulamadım tarif etseniz
Sesin kaynağı neymiş.Klimayı yaptım bu arada. Hani siteye video yükleyemediğim için yardımcı olamadığınız pervanesinden helikopter sesi gelen lg dual cool klimadan bahsediyorum. Ordan buraya nasıl yardımcı olacaktınız ki zaten.
Neyse şimdilik sorun yok servise tamir kaydı da açmıştım iki gün çalışsın pazartesi iptal ederim.
![]()
Fan sol tarafında kauçuk parça var fan mili içinde dönüyor onda gres yağı kalmamış çıkarıp gresledim taktım ses kesildi. İçimde bir korku var acaba parça alınmış olabilir mi tekrar başlar mı. nette aradım o parçaya benzer birşey bulamadım yenisi bulunsa değiştirilir aslında.Sesin kaynağı neymiş.