Gayet iyi bence. Bundan iyisi şamda kayısı.Baymak 18000 likte ölçtüm Otomatik modda
8.5 gösteriyor termometre
Turboya alsam daha da düşer belki
![]()
Gayet iyi bence. Bundan iyisi şamda kayısı.Baymak 18000 likte ölçtüm Otomatik modda
![]()
Deneyin bakalım inecek mi.Baymak 18000 likte ölçtüm Otomatik modda
![]()
Hemen bir testini yaptım hocam konusu varken.Fan hızını neden yükseltmiyorsunuz.?
Yeni nesil cihazları 3-5 derece düşürmek pek mümkün değil. Tam yükte 8-10 dereceyi görüyorsanız cihazda sorun yoktur.
Hemen bir testini yaptım hocam konusu varken.
Yeni açmıştım zaten hocam. 12.8 altına düşmedi. Sessiz modda.8 dereceyi görür dedim fakat cihaz gazlama yapmadı. İlk çalıştırdığında tekrar dene belki o zaman gazlar.
Nem normalde 30 -40 arası gösteriyorDeneyin bakalım inecek mi.
Nem %89 çıkmış otomatik mod yetersiz kalıyor.
düşük fan yanıltıcı olur en uygunu orta fanda ölçüm yapmak.Yeni açmıştım zaten hocam. 12.8 altına düşmedi. Sessiz modda.
![]()
attığınız görsele istinaden yazdım. Fan hızı düşükte hava sirkülasyonu da azalır buna bağlı olarak ortamdan atılacak nem miktarında da azalma olur.Nem normalde 30 -40 arası gösteriyor
Klima çalışmadığı zaman ve derece yerinde olduğu zamanı kastetmiştimattığınız görsele istinaden yazdım. Fan hızı düşükte hava sirkülasyonu da azalır buna bağlı olarak ortamdan atılacak nem miktarında da azalma olur.
evinizde rutubetlenme var mı.?Klima çalışmadığı zaman ve derece yerinde olduğu zamanı kastetmiştim
Ev dubleks ama hiç rutubet olmadıevinizde rutubetlenme var mı.?
malesef yeni klimalar boyle degil ,annemin evinde 21 senelik Regal marka klima var buz gibi ufluyorBende ki klimaların ağız çıkış sıcaklığı.
Fujitsu 2 derece.
Panasonic 5 derece.
Mitsubishi Electric 6 derece.
Daıkın 8 derece.
Fujitsu yüksek fan hızında 2 derece üflüyor.
Diğerleri düşük fan hızında.
Ama en yenisi 11 yıllık.
Yeniler bunlar gibi değil sanırım.
Yeni Evin İnşaatı başlamadı oraya da Mhi alacağım sanırım hüsran olacak.
Olayın özü şu cihaz ne kadar yakarsa o kadar soğutur. Yeni cihazlar tasarruf odaklı çalışır orta fanda 8-10 derece veriyorsa sorun yoktur.Bende ki klimaların ağız çıkış sıcaklığı.
Fujitsu 2 derece.
Panasonic 5 derece.
Mitsubishi Electric 6 derece.
Daıkın 8 derece.
Fujitsu yüksek fan hızında 2 derece üflüyor.
Diğerleri düşük fan hızında.
Ama en yenisi 11 yıllık.
Yeniler bunlar gibi değil sanırım.
Yeni Evin İnşaatı başlamadı oraya da Mhi alacağım sanırım hüsran olacak.