LG Çamaşır Makinesi Titreşim Sorunu...

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
621
Ekran-Alintisi7090a93c2ef03951.jpg

Okuyamayan arkadaşlar için özet geçeyim.

Makine parke üzerinde kullanıldığı için balansını biz bozmuşuz.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,967
Ekran-Alintisi7090a93c2ef03951.jpg

Okuyamayan arkadaşlar için özet geçeyim.

Makine parke üzerinde kullanıldığı için balansını biz bozmuşuz.
Heyet bilirkişisi bariz yanlı bir tutum sergilemiş bence.
Makinenin kullanım veya kurulum kılavuzunu çekip atsınlar o zaman delil olarak?
2 cümle yazmayı herkes becerebilir.
Firma böyle bir şart koşmuş mu kurulum için görelim bakalım.
Hem firma böyle şart koşsa bile servis bunu parkeye kurmadı mı?
Neyin çelişkisi bu? :kiskis

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Arkadaşlar benim tahminim Giresun küçük bir yer olduğu için herkesin heryerlerde dostu oluyor. Adem Helvacı Adem Helvacı Hocam siz ne diyorsunuz?
Yok öyle değil çalışyor mu çalışıyor işini yapıyor mu yapıyor sıkarken ses okadar olur sıkıntı yok o zaman
Gelen kişi Giresunlu bölgenin yerlisi ise olay bitmiştir seste yapsa çalışıyorsa sorun yok bölgeye has özellikler

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Suçlu biziz kaliteli olsun iyi olsun bi ton para verip alıyoruz sonrası pişmanlık
ilk iki makinayı bosh aldık ikiside 3.yılı görmeden pert oldu sonra 9kg seg aldık
indirimle 700 TL'ye SEG aldık 2015 den bu yana çalışıyor aldığım en ucuz en kaliteli makina :kiskis

Hakem heyeti tarafsız olmasına tarafsız bilirkişi ne derse onu uyguluyorlar
Bilirkişi var bilirkişi'cik var sansına bilirkişi tüketici dostu değilmiş
15 gün içerisinde karara itiraz edebilirsin konuyu tüketici mahkemesine taşıyabilirsin
Ama bir kere şefkin kırıldı arkasını aramazsın gibime geliyor
sağlık olsun marka diye çok para vermek lazım

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
621
Bilirkişi evde bana: bu makineyi servis ayarlayıp da sana veremedi mi dedi. Kayış olmayan makinede üstüne bir de kayış sesi duyduğunu söyledi ve rapora bunu da yazacağını söyledi. 22 yıllık elektrik hocasıymış profesörmüş

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bilirkişi evde bana: bu makineyi servis ayarlayıp da sana veremedi mi dedi. Kayış olmayan makinede üstüne bir de kayış sesi duyduğunu söyledi ve rapora bunu da yazacağını söyledi. 22 yıllık elektrik hocasıymış profesörmüş
Basit karara itiraz et gerekçelerini belgele fazla bir kaybın olmaz olan olan olmuş
Kurulum yeri hatalı yanlışsa servis niye kurulum yapmış hata varsa servis hatası
Tüketici nerden bilsin makina kurulumu nereye yapılırsa sağlıklı olur yeri yanlış
Bilirkişi makina çalıştığı işini yaptığı için düz mantık düşünmüş sizi haksız bulmuş
Tüketici böyle idare etsin çalışıyor sıkarken ses yapıyor bütün makinalar yapıyor kafası
Biraz gerici bilirkişiye denk gelmişin insan gerici zihniyete sahipse karşıdaki ne derse desin
İtiraz et kurulumu yapan servis yanlış yere montaj yapıldıysa bu servisin hatası tüketiciye yüklemek
Nasıl oluyor kusur varsa serviste servis hatalı montaj yanlış kurulum yapmış o neden ile ,
xxx sorunlar meydana gelmiştir tüketici talebi yerine getirilmelidir diye tutanak tutmalıydı
Gelen kişi bütün kusuru tüketicide görmüş sizi kusurlu göstermiş art niyet var gibi sanki

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
621
Servis makineyi fayans üzerine kurmuştu. Biz taşınınca parkeye geçti ama benim şikayetim fayansta da vardı. Kitapçıkta asma ahşap zeminlerde titreşim yapabilir, bu tür zeminlerde içinden çıkan kaydırmaz bandı kullanabilirsiniz yazıyor ama bu makineyi parkeye koyarsan bozulur diye bir şey yazmıyor.

3 tane video var bakın, ilk ikisi fayans üzerindeki titreşim. 3. video ise aynı benim makine gibi altı biraz gevşek olduğu için makine dans ediyor. Bu şahıslar da parkeye kurup makineyi bozup video çekmişler herhalde.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,967
Servis makineyi fayans üzerine kurmuştu. Biz taşınınca parkeye geçti ama benim şikayetim fayansta da vardı. Kitapçıkta asma ahşap zeminlerde titreşim yapabilir, bu tür zeminlerde içinden çıkan kaydırmaz bandı kullanabilirsiniz yazıyor ama bu makineyi parkeye koyarsan bozulur diye bir şey yazmıyor.

3 tane video var bakın, ilk ikisi fayans üzerindeki titreşim. 3. video ise aynı benim makine gibi altı biraz gevşek olduğu için makine dans ediyor. Bu şahıslar da parkeye kurup makineyi bozup video çekmişler herhalde.

Videolar açılmıyor.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış

Garantili ürün tekrar tekrar servisi çağır sorunu çözün diye diret sık sık lg m.h ara bir yerde çözerler
Çözüm için ısrarcı olmak lazım bulunduğun konum birde bakan serviste sorunlu olunca böyle oluyor
İnsanları markadan soğutuyorlar sözde dünya geneli kurumsal marka rezalet başka birşey değil.

Geri
Üst Alt