Heyet bilirkişisi bariz yanlı bir tutum sergilemiş bence.
Okuyamayan arkadaşlar için özet geçeyim.
Makine parke üzerinde kullanıldığı için balansını biz bozmuşuz.
Yok öyle değil çalışyor mu çalışıyor işini yapıyor mu yapıyor sıkarken ses okadar olur sıkıntı yok o zamanArkadaşlar benim tahminim Giresun küçük bir yer olduğu için herkesin heryerlerde dostu oluyor. Adem Helvacı Hocam siz ne diyorsunuz?
Basit karara itiraz et gerekçelerini belgele fazla bir kaybın olmaz olan olan olmuşBilirkişi evde bana: bu makineyi servis ayarlayıp da sana veremedi mi dedi. Kayış olmayan makinede üstüne bir de kayış sesi duyduğunu söyledi ve rapora bunu da yazacağını söyledi. 22 yıllık elektrik hocasıymış profesörmüş
Servis makineyi fayans üzerine kurmuştu. Biz taşınınca parkeye geçti ama benim şikayetim fayansta da vardı. Kitapçıkta asma ahşap zeminlerde titreşim yapabilir, bu tür zeminlerde içinden çıkan kaydırmaz bandı kullanabilirsiniz yazıyor ama bu makineyi parkeye koyarsan bozulur diye bir şey yazmıyor.
3 tane video var bakın, ilk ikisi fayans üzerindeki titreşim. 3. video ise aynı benim makine gibi altı biraz gevşek olduğu için makine dans ediyor. Bu şahıslar da parkeye kurup makineyi bozup video çekmişler herhalde.
Allah Allah, Sağ tıklayıp video url sini kopyalayıp yeni sekmeye yapıştırarak açabilirsiniz.Videolar açılmıyor.
Servis makineyi fayans üzerine kurmuştu. Biz taşınınca parkeye geçti ama benim şikayetim fayansta da vardı. Kitapçıkta asma ahşap zeminlerde titreşim yapabilir, bu tür zeminlerde içinden çıkan kaydırmaz bandı kullanabilirsiniz yazıyor ama bu makineyi parkeye koyarsan bozulur diye bir şey yazmıyor.