Salih445
Süper Üye
- 21 Mar 2021
- 621
Yaklaşık bir sene önce LG marka ve F2J5TNP7S modele sahip bir makine aldık(Ben İstanbul'dayken ailem almış). Aldıktan 1-1,5 ay sonra ben corona çıktığı için ailemin yanına geldim. Makineyi 1 kez çalışırken gördüm ve şaşırdım çünkü sıkma sesi arı vızıltısı gibiydi. Sessizdi. Sonra köye çıktık 4-5 ay kullanılmadı makine. Tekrar evde kalmaya başlayınca makinenin sesi git gide arttı ve titreşim oluşmaya başladı. Çok kullanamadan biz taşındık. Yeni evde makine parkenin üstüne koyuldu(Eski evde fayans üstündeydi). Sonra makinenin ayakları ayarlandı. Fakat makinenin titreşimi devam etti. Servisi aradık gelirsek bir şey yoksa 80TL alırız, ayağını iyi ayarlayın ve çamaşırı dengeli atın tavsiyesinde bulundular. Artık yürümeye başlayınca servisi çağırdık biraz makineyi oynattı ve boşken sıktırma yaptı, parkenin makine çalışırken içeri göçtüğünü söylediler, baktığımda dedikleri gibiydi (bu işlerden az çok anlıyorum ve sağlıklı bir makine olsa zaten parkenin oynamayacağını düşündüm). Yine de ben altına kalın mermer aldım. Fakat makine yine sıkma anında ve durulama aşamasında DARBELİ MATKAP gibi titreşim yaparak çalışmaya devam ediyor. Makine alıp başını gitmiyor, veya küt küt vurarak da çalışmıyor ama titreşimli ve kanımca sağlıklı değil. Kullanıcı olarak bu şekilde çalıştıkça kazan yaylarının girdiği yerler aşınıma uğrayıp kopabileceğini düşünüyorum. Bu beni rahatsız ediyor.
Son düzenleme: