LG 75UH855 evde tadilat sonrası ekranda arıza

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
ben 10 günlük onvo 4k tvnin panelini kazayla kırdım servisi aradım onlarda sözde fabrikayı aramışlar panel yok demişler.türkiyede şaşırdıkmı tabiki şaşırmadık.

A Çevrimdışı

alimurat

Aktif Üye
30 Eki 2022
50
46
Ben yine de durumdan huzursuz oldum açıkçası. Peşin bedel ödemişmiydiniz?

Üstadım merhaba, Haydar Beylere bebeğimi vereli aradan bugün itibari ile tam 4 ay geçti. Hem başka marka bir panel takıldı dediler ama öylece de teslim edemediler Ticon kart bulamadılar, bu sırada ben de armuttan tekrar iş girişi yaptım ve başka bir firmadan teklif aldım az daha pahalı ama orjinal panelinizde var istanbuldan getiririz dediler, yan sanayisi de dükkanımızda var daha hesaplı, yan sanayi hemen birkaç güne, orjinali 1 hafta 10 güne getirir takarız dediler. TV mi panelci Haydar Bey den geri alırken sorun yaşamam değil mi.
Haydar beyler tv ne şu an panel takılı taktigimiz paneli sokup geri veririz bir haftaya, paneli iade edecegiz aldigimiz firmaya diye yazmis en gec 1 haftaya elinizde olur demis. Onlarin iade sureci benimle ilgili mi anlamadım, iade edemezlerse ben ticon kart mı bekleyeceğim 4 ay daha, o arada ticon kart gelirse sizinle irtibata geceriz demisler. Ben baska marka panel de istemiyorum neden 1 hafta bekliyorum zaten 4 ay bekledim. Anlaşmamızda başta 1 hafta 10 güne , engeç 1 aya demişlerdi. Ben iyi ilişkimi korumak isterim ama neden 1 hafta daha bekleyeceğim anlamadım.

Panelini orjinal bulduk diyen yer burası dediklerine göre:

@TC Yıldırım, @TC Yıldırım, Umut Barış Umut Barış

A Çevrimdışı

alimurat

Aktif Üye
30 Eki 2022
50
46
Vallahi bu 4 ayda her ay 8-10 bin TL eklemiş üzerine alacağım TV ler yani bana en az 30-35 bin TL zarar yazdı bu 4 aylık süreç yine de bir hakkım var ise helal olsun dedim, onlarda helal ettiler, en kısa sürede TV mi kırık paneli takıp geri getireceklerini söylediler bekleceğim

Fiyat değişimlerini cimri.com dan vs görebiliyorum

A Çevrimdışı

alimurat

Aktif Üye
30 Eki 2022
50
46
4 ay tamir edilmesini bekledim edemediler, edeceğiz 1 hafta 10 güne teslim dedileri TV 4 aydır serviste , bu 4 ayda alabileceğim büyük boy TV fiyatları her ay üzerine 8-9 bin TL ekledi.

Tamam yapamadınız geri getirin TV mi o da yok bu ikinci hafta, tamir iptal TV mi geri istiyorum diyorum 2 haftadır getirmiyorlar.
Yarından itibaren 3. haftaya gireceğiz. Gerekçeleri de içine taktıkları paneli koyacak yerleri yokmuş. Benim aklım almadı arkadaş.
Beğenilen tavsiye edilen usta teknik servisler bunu yapıyorsa diğerleri neler yapmaz.

A Çevrimdışı

alimurat

Aktif Üye
30 Eki 2022
50
46
4 ay tamir edilmesini bekledim edemediler, edeceğiz 1 hafta 10 güne teslim dedileri TV 4 aydır serviste , bu 4 ayda alabileceğim büyük boy TV fiyatları her ay üzerine 8-9 bin TL ekledi.

Tamam yapamadınız geri getirin TV mi o da yok bu ikinci hafta, tamir iptal TV mi geri istiyorum diyorum 2 haftadır getirmiyorlar.
Yarından itibaren 3. haftaya gireceğiz. Gerekçeleri de içine taktıkları paneli koyacak yerleri yokmuş. Benim aklım almadı arkadaş.
Beğenilen tavsiye edilen usta teknik servisler bunu yapıyorsa diğerleri neler yapmaz.
Başlığıma görüşlerinizi yazarsanız sevinirim beyler:

A Çevrimdışı

alimurat

Aktif Üye
30 Eki 2022
50
46
Günaydın; Dün Toplantı günüydü ofiste yoktum bütün gün.
TV lere verdiğim ömür ortalama 5 yıl. bu durum 3 olur 7 olur ona kimse bir şey diyemez. Haydar usta işinin erbabıdır, esnaflığı da sağlamdır. Selam söyleyin gerisini zaten görüşmüşsünüz :ok
Üstadım 4 ay tamir için bekledi, tamam bir kart lazımmış bulamadılar geri getirin TV mi diyorum getirmiyorlar, 1 aydır da TV yi teslim etmeleri için bekliyorum. Etti size 5 ay.

1 hafta 10 gün maksimum 1 aya tamir dediklerinden beri 5 ay, tamam yapamadık geri getireceğiz dediklerinden beri 1 ay , tamam 2-3 güne getiririz dedilerinden beri de 2 hafta geçti.
Kolpaçinodaki hedef ben miyim sahnesi aklıma geliyor, hedef ben miyim , TV min başına daha kötü birşey mi geldi acaba :(

Gerekçeleri içine taktıkları paneli koyacakları güvenli yer yokmuş şu an dükkanda. Bu benim sorunum mu bu nedenle hala aylarca daha TV siz mi beklemeliyim başka tamirciler buldum onları deneyeceğim.
Bir de sizler rica eder misiniz acaba Ali Murat Beyin 75 inc LG TV sini geri gönderin kardeşim 5 ay beklenir mi diye bir arayamaz mısınız rica etsem?
Sizi geri çevireceklerini hiç sanmam.
Panelci haydar beylerin telefonu : 0542 122 25 22
hosbulduk hosbulduk Adem Helvacı Adem Helvacı @TC Yıldırım

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Üstadım 4 ay tamir için bekledi, tamam bir kart lazımmış bulamadılar geri getirin TV mi diyorum getirmiyorlar, 1 aydır da TV yi teslim etmeleri için bekliyorum. Etti size 5 ay.

1 hafta 10 gün maksimum 1 aya tamir dediklerinden beri 5 ay, tamam yapamadık geri getireceğiz dediklerinden beri 1 ay , tamam 2-3 güne getiririz dedilerinden beri de 2 hafta geçti. Kolpaçinodaki hedef ben miyim sahnesi aklıma geliyor, hedef ben miyim , TV min başına daha kötü birşey mi geldi acaba :(

Gerekçeleri içine taktıkları paneli koyacakları güvenli yer yokmuş şu an dükkanda. Bu benim sorunum mu bu nedenle hala aylarca daha TV siz mi beklemeliyim başka tamirciler buldum onları deneyeceğim.
Bir de sizler rica eder misiniz acaba Ali Murat Beyin 75 inc LG TV sini geri gönderin kardeşim 5 ay beklenir mi diye bir arayamaz mısınız rica etsem?
Panelci haydar beylerin telefonu : 0542 122 25 22azla
Ben Firmayı fazla tanımıyorum ustaların Tavsiye Ettiği bir firma TV'nize birşey olmaz gerçi parça sorunu varsa diğer yerlerde de sıkıntı olur çok yerde gezdirmeye gelmez bazen uzun sürüyor parça bulması getirnesi.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721

Öncelikle gecmis olsun ,ben yurtdisinda yasiyorum bahsettiginiz kisiyi/servisi tanimiyorum yardimci olabilecegim bir durum maalesef yok,ama yapilan sey ayip ötesine gecmis artik ve bence is artik kisisel yardim boyutundan yasal yardim aramak boyutuna dogru geciyor sanki ...

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış

1 hafta 10 gün maksimum 1 aya tamir dediklerinden beri 5 ay, tamam yapamadık geri getireceğiz dediklerinden beri 1 ay , tamam 2-3 güne getiririz dedilerinden beri de 2 hafta geçti. Kolpaçinodaki hedef ben miyim sahnesi aklıma geliyor, hedef ben miyim , TV min başına daha kötü birşey mi geldi acaba :(

Panelci haydar beylerin telefonu : 0542 122 25 22
By_Trol By_Trol TEKNOwest TEKNOwest ustaları etiketledim.
Onlar yardımcı olur Panelci haydar usta çok uzatmış işi süre fazla uzamış aslında.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Parça bekliyoruz diyorlarsa farklı bir panel takıldı tv deki mevcut tcon uymadı panel e uygun tcon arıyor olabilirler noterden xx marka xx seri nolu cihaz ım x süredir tarafınızda onarım için beklemektedir onarımın ivedilikle şu sürede yapılması aksi halde tarafıma iadesi ni talep ediyorum sürecin aşması durumunda hukuksal işlem başlayacağınızı belirten ihtarname gönderin

A Çevrimdışı

alimurat

Aktif Üye
30 Eki 2022
50
46
Parça bekliyoruz diyorlarsa farklı bir panel takıldı tv deki mevcut tcon uymadı panel e uygun tcon arıyor olabilirler noterden xx marka xx seri nolu cihaz ım x süredir tarafınızda onarım için beklemektedir onarımın ivedilikle şu sürede yapılması aksi halde tarafıma iadesi ni talep ediyorum sürecin aşması durumunda hukuksal işlem başlayacağınızı belirten ihtarname gönderin
Tavsiye için teşekkürler geçen hafta apartman için bir noterden ihtarname çektim apat yöneticisiyim 1.5 sayfa tam 1057 TL tuttu. Gidip zorla kendim alacağım galiba.

Geri
Üst Alt