Ben yine de durumdan huzursuz oldum açıkçası. Peşin bedel ödemişmiydiniz?
Başlığıma görüşlerinizi yazarsanız sevinirim beyler:4 ay tamir edilmesini bekledim edemediler, edeceğiz 1 hafta 10 güne teslim dedileri TV 4 aydır serviste , bu 4 ayda alabileceğim büyük boy TV fiyatları her ay üzerine 8-9 bin TL ekledi.
Tamam yapamadınız geri getirin TV mi o da yok bu ikinci hafta, tamir iptal TV mi geri istiyorum diyorum 2 haftadır getirmiyorlar.
Yarından itibaren 3. haftaya gireceğiz. Gerekçeleri de içine taktıkları paneli koyacak yerleri yokmuş. Benim aklım almadı arkadaş.
Beğenilen tavsiye edilen usta teknik servisler bunu yapıyorsa diğerleri neler yapmaz.
Üstadım 4 ay tamir için bekledi, tamam bir kart lazımmış bulamadılar geri getirin TV mi diyorum getirmiyorlar, 1 aydır da TV yi teslim etmeleri için bekliyorum. Etti size 5 ay.Günaydın; Dün Toplantı günüydü ofiste yoktum bütün gün.
TV lere verdiğim ömür ortalama 5 yıl. bu durum 3 olur 7 olur ona kimse bir şey diyemez. Haydar usta işinin erbabıdır, esnaflığı da sağlamdır. Selam söyleyin gerisini zaten görüşmüşsünüz
Ben Firmayı fazla tanımıyorum ustaların Tavsiye Ettiği bir firma TV'nize birşey olmaz gerçi parça sorunu varsa diğer yerlerde de sıkıntı olur çok yerde gezdirmeye gelmez bazen uzun sürüyor parça bulması getirnesi.Üstadım 4 ay tamir için bekledi, tamam bir kart lazımmış bulamadılar geri getirin TV mi diyorum getirmiyorlar, 1 aydır da TV yi teslim etmeleri için bekliyorum. Etti size 5 ay.
1 hafta 10 gün maksimum 1 aya tamir dediklerinden beri 5 ay, tamam yapamadık geri getireceğiz dediklerinden beri 1 ay , tamam 2-3 güne getiririz dedilerinden beri de 2 hafta geçti. Kolpaçinodaki hedef ben miyim sahnesi aklıma geliyor, hedef ben miyim , TV min başına daha kötü birşey mi geldi acaba :(
Gerekçeleri içine taktıkları paneli koyacakları güvenli yer yokmuş şu an dükkanda. Bu benim sorunum mu bu nedenle hala aylarca daha TV siz mi beklemeliyim başka tamirciler buldum onları deneyeceğim.
Bir de sizler rica eder misiniz acaba Ali Murat Beyin 75 inc LG TV sini geri gönderin kardeşim 5 ay beklenir mi diye bir arayamaz mısınız rica etsem?
Sizi geri çevireceklerini hiç sanmam.
Panelci haydar beylerin telefonu : 0542 122 25 22azla
hosbulduk Adem Helvacı @TC Yıldırım
Öncelikle gecmis olsun ,ben yurtdisinda yasiyorum bahsettiginiz kisiyi/servisi tanimiyorum yardimci olabilecegim bir durum maalesef yok,ama yapilan sey ayip ötesine gecmis artik ve bence is artik kisisel yardim boyutundan yasal yardim aramak boyutuna dogru geciyor sanki ...Üstadım 4 ay tamir için bekledi, tamam bir kart lazımmış bulamadılar geri getirin TV mi diyorum getirmiyorlar, 1 aydır da TV yi teslim etmeleri için bekliyorum. Etti size 5 ay.
By_Trol TEKNOwest ustaları etiketledim.Üstadım 4 ay tamir için bekledi, tamam bir kart lazımmış bulamadılar geri getirin TV mi diyorum getirmiyorlar, 1 aydır da TV yi teslim etmeleri için bekliyorum. Etti size 5 ay.
1 hafta 10 gün maksimum 1 aya tamir dediklerinden beri 5 ay, tamam yapamadık geri getireceğiz dediklerinden beri 1 ay , tamam 2-3 güne getiririz dedilerinden beri de 2 hafta geçti. Kolpaçinodaki hedef ben miyim sahnesi aklıma geliyor, hedef ben miyim , TV min başına daha kötü birşey mi geldi acaba :(
Gerekçeleri içine taktıkları paneli koyacakları güvenli yer yokmuş şu an dükkanda. Bu benim sorunum mu bu nedenle hala aylarca daha TV siz mi beklemeliyim başka tamirciler buldum onları deneyeceğim.
Bir de sizler rica eder misiniz acaba Ali Murat Beyin 75 inc LG TV sini geri gönderin kardeşim 5 ay beklenir mi diye bir arayamaz mısınız rica etsem?
Sizi geri çevireceklerini hiç sanmam.
Panelci haydar beylerin telefonu : 0542 122 25 22
Tavsiye için teşekkürler geçen hafta apartman için bir noterden ihtarname çektim apat yöneticisiyim 1.5 sayfa tam 1057 TL tuttu. Gidip zorla kendim alacağım galiba.Parça bekliyoruz diyorlarsa farklı bir panel takıldı tv deki mevcut tcon uymadı panel e uygun tcon arıyor olabilirler noterden xx marka xx seri nolu cihaz ım x süredir tarafınızda onarım için beklemektedir onarımın ivedilikle şu sürede yapılması aksi halde tarafıma iadesi ni talep ediyorum sürecin aşması durumunda hukuksal işlem başlayacağınızı belirten ihtarname gönderin
Onarımı yapan firmayla aynı şehirde değil misiniz.!Tavsiye için teşekkürler geçen hafta apartman için bir noterden ihtarname çektim apat yöneticisiyim 1.5 sayfa tam 1057 TL tuttu. Gidip zorla kendim alacağım galiba.
Ayni sehirdeyim icinde baska panel takiliymis koyacak yerleri yokmus.Onarımı yapan firmayla aynı şehirde değil misiniz.!
Noterden çekmeye gerek yok taahhütlü posta ile de gönderebilirsinizTavsiye için teşekkürler geçen hafta apartman için bir noterden ihtarname çektim apat yöneticisiyim 1.5 sayfa tam 1057 TL tuttu. Gidip zorla kendim alacağım galiba.