İlginiz için teşekkürler.
Ellerinde LG nin paneli yokmuş aynı boyutta Sony panel takacaklarmış, en azından 15 bin TL ye izlenebilir büyük boy bir UHD TV m olsun, çöpe atacağıma o nedenle sabırla bekliyorum. Yoksa bu haliyle tabi içime sinmez.
Paneli taktık dedi firma panel takılı haldeymiş ama Sony üretimiymiş, buna uygun ticon kart iki kere gelmiş iki seferde de yanlış parça gönderildi çinden bekliyoruz diye yazdılar bana, bir hafta on gün önce hiç gelmedi çin tatile girdi vs. demişlerdi. Buradan da hangi söyledikleri doğru anlamadım biraz güvenim sarsıldı. Yapamasalar herhalde yapamadık der geri getirirler bekletmelerinin onlarada faydası yok. 15 bin TL demişlerdi onu artırmasınlarda. Bekliyorum halen fakat yaklaşık aydır TV sizim yine bozuk ekranlı bir laptoptan ve cepten haber vs izliyorum.
Yeni bir TV alacağım sanırım. Bunun özelliklerinde TV zor gerçekten çok memnundum ama 4K belki daha büyük birşey alırım artık paranın canı cehenneme.
Bu arada LG servisi yine aradım elimzide o panel yok, kore LG ye mail atıp sorarız ama bunun için fatura gerekli dediler. prosedür böyle imiş, faturayı arayacağım evde. Amaç şu , parça var ise 35-40 bin TL para , alacak değilim ama yoksa 10 yıl boyunca parça tedarik edebilme şartını yerine getiremedikleri için değişim önerip, ücret farkı ödeyip başka bir TV alırken fiyat düşmeme yardımcı olabilirlermiş. Bu ilginç geldi, şimdi evde yanı yakıla fatura arayacağım. LG servisi gelip kurmuştu TV yi ama merdiven altı bir dükkandan nakit almıştım , adam servisi aramıştı, servis TV yi alıp beni takip edip evime getirip kurmuştu TV yi , faturayı vs. de hatırlamıyorum hiç.