TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
panel arızası
Televizyonda böyle çizgiler çıktı panel arızası mı? Yoksa besleme sorunu mu var?
panel arızası
Televizyonda böyle çizgiler çıktı panel arızası mı? Yoksa besleme sorunu mu var?
Ama sürekli olmuyor bazen gel git yaparak bazende titreyerek çıkıyor ve duruyor bazende gidiyor.panel arızası
Maalesef panel arızasıArkadaşlar konu başlığıda açtım fakat cevap yazan olması tv 3 -4 gündür bu halde . Bazen 1 saat sonra böyle oluyor bazen 5 dkka sonra tüm ekranı çizgiler kaplıyor tv modeli samsung 55Q7F tv de mi sorun vardır yoksa kabloların takıldığı siyah kutuda mı ? Bana ne önerebilirsiniz ne yapmam lazım henüz servisi vs aramadım . Garantisi bitti 2018 de aldım . Elim tornavida tutuyor teknik işlerden az buçuk anlarım deneme yanılma ne yapabilirim sizlerden yrdım bekliyroum .
Hocam durup dururken oldu . Başka alternatifi yokmudur sizde direk panel arızası mı diyorsunuz . :(Maalesef panel arızası
Panel arızası olarak görünüyor yatay çizgi onarılamaz.ayrı başlık yerine burada sormak istedim vestel 42pf9060 tv var. eski 8 yıllık .tv açıldıktan 20-25 dk sonra yatay parazit gibi çizgilenme oluyor.gel git olduğu için resimde belli olmuyor videosunu atıyorum.Yaptırmaya değer mi?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Panel onarım servislerinde dikey çizgi onarımı yapılabiliyor içten kesik ise yapılamaz.Merhaba. Samsung UE46ES8000 model televizyonumda resimdeki gibi dikey çizgiler çıktı. Bir ara yine çıkmıştı kayboldu ve şimdi yine çıktı. Bunun panel değiştirmeden tamiratı mümkün olur mu acaba?
Cevabınız için çok tesekkur ederim. Önerebileceğiniz bir servis var mı acaba? Birde içten kesik dediğiniz nasıl oluyor kontrol edeyimPanel onarım servislerinde dikey çizgi onarımı yapılabiliyor içten kesik ise yapılamaz.
Rica ederim. İçten kesik demek cell içeriden arızalı manasındadır. Önerecek bir yeri size Adem Helvacı usta önerebilir kendisini etiketledim. Forumda aktif olduğunda yazışmayı görecektir.Cevabınız için çok tesekkur ederim. Önerebileceğiniz bir servis var mı acaba? Birde içten kesik dediğiniz nasıl oluyor kontrol edeyim
Merhaba;Merhaba. Samsung UE46ES8000 model televizyonumda resimdeki gibi dikey çizgiler çıktı. Bir ara yine çıkmıştı kayboldu ve şimdi yine çıktı. Bunun panel değiştirmeden tamiratı mümkün olur mu acaba?
Dönüsunuz icin cok tesekkur ederim Adem bey. Pazartesi gunu Haydar usta ile bir gorusme saglayayim umarim vardir. Bende cok seviyorum bu tv yi Panel boyle olmasa acaip saglam geliyor bana bu tv nin kasasi ve malzemesiMerhaba;
O kadar kanıksamış ve alışmışım ki, daha çizgilerin oluşum şeklini görür görmez bunun bir ES8 serisi ürün olduğunu anladım, çok çok çok sevdiğim bir modeldir ve paneldir.
Sorun şu ki bu paneller artık üretilmiyor, panelin üretilmesini geçtim panel üzerinde değiştirilmesi gereken COF dediğimiz malzemeler de bulunmuyor. Çok tamir ettim bu panellerden ve tamir etmeyi en sevdiğim panel türüdür ki panel tamircisi arkadaşlar beni anlayacaktır, tamiri en kolay panel tiplerindendir.
Siz yine de 05439131519 dan Haydar usta ile bir görüşüp selamımı iletin, elinde halen çıkma da olsa bu modelin COF malzemesinden bulunuyorsa yardımcı olabilri diye düşünüyorum.
Öte yandan, bu yaşa gelmiş ürünlere yüksek maliyetli onarımlar yaptırılması konusuna sıcak bakmadığımı da şuraya dip not olarak eklemek isterim.