Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Günaydın; Saygı bizden öncelikleDönüsunuz icin cok tesekkur ederim Adem bey. Pazartesi gunu Haydar usta ile bir gorusme saglayayim umarim vardir. Bende cok seviyorum bu tv yi Panel boyle olmasa acaip saglam geliyor bana bu tv nin kasasi ve malzemesi
Hazir sizi yakalamisken bir soru daha sorup cevap rica edeyim. Evime TCL 50c725 tv aldim. Ekranda sorun cikti ama firma uzmedi ve degisimi kabul etti. Bu sure icinde kurulum yapilan tv yi deneyimleme sansim oldu ama youtube da video izlerken siyah renklerde piksellenme yada dalgalanma hissettim. Simdi aklimda su soru var. Sizde hazir iade formu hazirlanmis iken bunu iade edip Philips 50Pus8807 mi alayim yoksa TCL ile devam mi edeyim. Philips icin ortalama bi 5000 TL daha fazla vermem gerekecek dogal olarak. Tcl i kampanyadan aldim cunku. Youtube videolari haric bir sorun gormedim simdilik TCL ama kararsiz kaldim. Desteginiz icin simdiden tesekkur ederim. Saygilarimla.
Kabul edelim ki teknik klasmanda 8807 elbette ki baskın gelir. Philips in görüntüleme teknolojisini ben başarılı bulurum. Yalnız 8807 nin 50'' olması beni tedirgin eder. 50'' ürünleri artık firmalar giriş seviyesi mantığı ile üretiyor. Dlayısı ile donanım tercihleri de genelde bu yönde oluyor.