Linkteki uygulamayı yapın.merhabalar mutfakta vestel color 22fa5100 model bir televizyonum var. televizyon zaten çok kullanılmıyor ama şöyle bir sıkıntısı var. tv yi açtığınızda sinyal gelmiyor. kabloyu söküp takıyorsunuz biraz kurcalıyorsunuz sonra miss gibi çalışıyor ama 3 4 gün sonra yine aynısı oluyor. bu böyle birkaç aydır devam ediyor. ne arkadaki konnektörde ne de kabloda bir sıkıntı yok. kabloyu da tv yi de başka yerlerde test ettim.
yazılımsal mıdır nedir anlamadım. eğer yazılım ile ilgiliyse bana daha güncel bir yazılım verebilirseniz çok sevinirim. görselleri ekliyorum çok teşekkürler.
![]()
![]()
%95 Panel arızasıSelamlar Sony 55w807c full HD tv televizyonumun ekranı bugün böyle olmaya başladı ne yapabilirim?
![]()
![]()
Bana da öyle geldi tamiri mümkün oluyor mu bunların yoksa değişim mi oluyor bilginiz var mı?%95 Panel arızası
Dikey çizgi arızaları tamir edilebiliyor hiç görüntü olmazsa tamir edilebiliyor bu arızanın tamir edileceğini sanmıyorum.Bana da öyle geldi tamiri mümkün oluyor mu bunların yoksa değişim mi oluyor bilginiz var mı?
burada neyi yapmam gerektiğini anlamadım tv zaten çalışıyorLinkteki uygulamayı yapın.
Vestel Tv de Sadece TRT kanalları çekiyor
Sorunu çözdüm. 1,5 metrelik kablo ile tüm kanalları buldum. 15 metrelik kablo ile bulamamıştı. Yarın kabloyu değiştirip daha kısa kablo alacağım ya da iade edip paramı alırım. Ooo, güle güle kullan ama çok ilginç bir olay :) Sana kaç metre kablo lazımsa ona göre al kabloyu, fazla alma...tavsiyeforumu.com
burada neyi yapmam gerektiğini anlamadım tv zaten çalışıyor