TV üzerindeki açma kapama ve ses düğmelerinde oksitlenme, kısa devre olmuş olabilir. Kontrol etme imkanınız oldu mu? Tuşlar panelin ön alt bölümünde olduğu için nemden etkilenmiş, ıslak bezle silindiyse böyle birşey olmuş olabilir.Merhaba,
Aşağıdaki tv açıkken bir süre sonra ses gidiyor ve hemen ardından kendi kendine kapanıyor.
Sorun ne olabilir?
Merhaba,
Aşağıdaki tv açıkken bir süre sonra ses gidiyor ve hemen ardından kendi kendine kapanıyor.
Sorun ne olabilir?
SPAM mesajlarla ilgili bu kadar uyarıdan sonra hala aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsunuz. Alakasız konulara ilgisiz mesajlar SPAM mesajdır. Tüm üyeler bu davranışı yaptıklarında uzaklaştırılacaklardır. Üye uzaklaştırılmıştır.Merhaba vestelden yeni TV satın aldım 50u9630 modeli. Ekranın alt tarafına dokununca resmen boşta duruyor.. çerçeve ile ekran arası alt taraf komple boşta..
Vestelden yeni 50u9630 TV satın aldım. Ekranın alt tarafı resmen boşta duruyor.. dokununca sallanıyor.
Merhaba vestelden yeni TV satın aldım 50u9630 modeli. Ekranın alt tarafına dokununca resmen boşta duruyor.. çerçeve ile ekran arası alt taraf komple boşta..
Kullanıcı kaynaklı (sıvı teması) yoksa garanti ye girerMerhabalar...bende bir 55 inç Vestel 9500U mevcut ve gayet de menunum...ama bugün fark ettim, sol tarafın ekranın da tek bir siyah çizgi gidiyor...Vestel servisi aradım, benim garanti devam ediyor mu...ama maalesef...yetkili servisi yarın arıcam ama belki buradaki ustaların bilgisi vardır, böyle sorunda komple ekranı mı değişiyor yada başka bir işlem mı yapılması mı gerekiyor...ve tabiki bunu maliyeti aşağı yukarı ne kadar tutar...şimdikden teşekkür ederim
saygılarımla
Çizgi dikey ise panel onarımı yapılabiliyor yataysa yapılamıyor panel değişir Ayrıca dikey olup ta kesik kesik bir çizgi ise yine panel onarılamaz komple panel değişirama garantisi yok, sorun o, Ocak 2023 de bitmiş maalesef
Rica ederim.En azından o yönden bir iyi haber, dikey olarak tam tek bir çizgi kesintisiz gidiyor
Çok teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığınız için
Bant ile yapıştırma videosu izlediyseniz o tarz arıza %1 veya 2 Genelde lcd bonding cihazı ile cof değişimi yapılıyor.Bir kaç video da izledim......ama böyle işleri ustaların yapılması gerekiyor.....okunu çıkarmayalım