Bu seferde ikisini bir artır. Olmazsa sembolü bir düşür. Böyle dene . Çünkü hep buldumHocam dediğinizi yaptım kalitede yükselme oldu Allah razı olsun. Bir tek 12729 V 30000 frenkansı düzelmiyor (FB tv / TV100) kanalları
Bu seferde ikisini bir artır. Olmazsa sembolü bir düşür. Böyle dene . Çünkü hep buldumHocam dediğinizi yaptım kalitede yükselme oldu Allah razı olsun. Bir tek 12729 V 30000 frenkansı düzelmiyor (FB tv / TV100) kanalları
Rica ederim.Teşekkür ederim
12729 V 30000 frekansı düzelmiyor hocam. Dahili uydu alıcı da sinyal güçsüz kalıyor sanırım. Harici uydu alıcı da sorun yok.Bu seferde ikisini bir artır. Olmazsa sembolü bir düşür. Böyle dene . Çünkü hep buldum
30000 bir artır. 30001 yap12729 V 30000 frekansı düzelmiyor hocam. Dahili uydu alıcı da sinyal güçsüz kalıyor sanırım. Harici uydu alıcı da sorun yok.
Denedim hocam hatta bir çok fonksiyon ile denedim lakin sonuç alamadım. HD si gelene dek Fb tv ölü kanal benim için artık30000 bir artır. 30001 yap
binanızda santral sistemi var ise kontrol ediniz tv,deki diseqc ayrlarınızı kontrol edin bazen tv,lerde kanallar gelir ancak tamamını taramaz buda tv,nizin diseqc ayarlarından kaynaklanmaktadır genelde türksat diseqc 1,dedir harici uydu alıcınızda ayarlı olarak geldiği için farkedemessiniz diseqc ayarınızı yaptıktan sonra tekrar aramaya gelin ama burada ince bir ayrıntı vardır tarama yada arama yapmadan önce tv,tüm kanallarını bulması için sebeke arama anahtarı vardır bunu aktiv etmelisiniz hayır veya açık konuma getirmelisin sağ veya sol tuş ile açık konumda olmassa tüm kanalları bulamayacaktır açık yaptıktan sonra arama tuşuna basarak kanalları yükleyebilirsiniz başarılar.Denedim hocam hatta bir çok fonksiyon ile denedim lakin sonuç alamadım. HD si gelene dek Fb tv ölü kanal benim için artık
T-CON kartların sağlam olduğundan eminseniz (T-CON karttan LVDS ile görüntü alınır ve aktarılır, T-CON karttan neden panele ve başka bir noktaya besleme gitsin?) Power Board' u kontrol edin. Panel üzerinde belli belirsiz görüntü varsa led bar arızasını düşünün.arkadaşlar benim tv ile ilgili bir sorunum var tv 17mb95m kart kullanıyor ses var görüntü yok 14y_ef11_ta2c2lv0.1 t con kart var ve degiştirdim tcon üzerindeki voltajlardan 12 volt ve panele giden voltajlar çıkmıyor t con 2 kere değiştirdim sorun hakkında bilgisi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum
Ana karttan 12 Volt geliyor mu?arkadaşlar benim tv ile ilgili bir sorunum var tv 17mb95m kart kullanıyor ses var görüntü yok 14y_ef11_ta2c2lv0.1 t con kart var ve degiştirdim tcon üzerindeki voltajlardan 12 volt ve panele giden voltajlar çıkmıyor t con 2 kere değiştirdim sorun hakkında bilgisi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum
dönüş için teşekkürler led barlar çalışıyor ekran siyah ve görüntü yok t con kart üzerinde bulunan test noktalarında 1.5 3.3 ve ana giriş olan 12 volt var test noktası olan 12 volt yok kendi kartı dahil 3 karttada aynı sorun var ve çözemedimT-CON kartların sağlam olduğundan eminseniz (T-CON karttan LVDS ile görüntü alınır ve aktarılır, T-CON karttan neden panele ve başka bir noktaya besleme gitsin?) Power Board' u kontrol edin. Panel üzerinde belli belirsiz görüntü varsa led bar arızasını düşünün.
Panele ve coflarına sıvı teması var mı kontrol edin varsa tcon korumaya geçer voltajı keser buna cof arızasıda dahildönüş için teşekkürler led barlar çalışıyor ekran siyah ve görüntü yok t con kart üzerinde bulunan test noktalarında 1.5 3.3 ve ana giriş olan 12 volt var test noktası olan 12 volt yok kendi kartı dahil 3 karttada aynı sorun var ve çözemedim
sıvı teması yok sol ve sağ paneli tek tek denedim gene aynı paneli hiç takmasamda test point noktasında 12 volt yok ama diğer voltajlar var (3.3 1.5 ) vs ana kart kaynaklı olabilirmi acabaPanele ve coflarına sıvı teması var mı kontrol edin varsa tcon korumaya geçer voltajı keser buna cof arızasıda dahil
Olabilirsıvı teması yok sol ve sağ paneli tek tek denedim gene aynı paneli hiç takmasamda test point noktasında 12 volt yok ama diğer voltajlar var (3.3 1.5 ) vs ana kart kaynaklı olabilirmi acaba