Görsel alırsak dhaa net fikir verebiliriz.selam,
hı-level 49hl500 her açılışta ekranın sol tarafı tamamen karanlık olmasa da biraz sönük-soluk oluyor, bir süre sonra normale dönüyor, bu durum neyin habercisi olabilir ?..
dün akşam dikkat ettim bu durum daha çok görüntü ayarlarından "sinema" modundayken oluyor, sinema moduna aldıktan bir süre sonra sol tarafın ışığı azalıyor, diğer modlardan birine (dinamik, doğal, oyun) geçtikten bir süre sonra düzeliyor ...Görsel alırsak dhaa net fikir verebiliriz.
O tarafta ledler mi yanmıyor dikkat ettiniz mi
Ledlerin bir kısmı çalışmıyor yada kesiyordün akşam dikkat ettim bu durum daha çok görüntü ayarlarından "sinema" modundayken oluyor, sinema moduna aldıktan bir süre sonra sol tarafın ışığı azalıyor, diğer modlardan birine (dinamik, doğal, oyun) geçtikten bir süre sonra düzeliyor ...
Merhaba toshiba 58ua2063dt model tvde arka ışığı kısmaya başlayınca coil whine tarzı white noise gibi bir ses geliyor anakart kısmından. Arka ışık 100 açıkken böyle bir ses gelmiyor bu durum normal mi ? Servis çalışanı vestel bayine gidip deneyebilirsin çoğunda bu durum var dedi. Değerli görüşlerinizi alabilir miyim bu durum hakkında . aynı bu videodaki gibi :(
umarım ses duyulabiliyordur full arka ışıkta hiç ses gelmiyor ama bir ayar düşsün hemen ses gelmeye başlıyor. Yüzüklerin efendisi dizisi izlerken sahnelerde micro dimmingden mi dolby den mi bilemediğim şekilde otomatik arka ışık değiştiği için rahatsız etti. not: 20. saniyeden itibaren ses anlaşıyor gibi geldi bana, şimdiden teşekkür ederim. Yeni not: Sıfır arka ışıkta biraz video açtım çalıştırdım ses kesildi acaba sıcaklıkla alakalı bir durum mu anlayamadım.Sesi duyulabileceğimiz bir şekilde siz video ekleyin.
Yarın izleyebilirim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.umarım ses duyulabiliyordur full arka ışıkta hiç ses gelmiyor ama bir ayar düşsün hemen ses gelmeye başlıyor. Yüzüklerin efendisi dizisi izlerken sahnelerde micro dimmingden mi dolby den mi bilemediğim şekilde otomatik arka ışık değiştiği için rahatsız etti. not: 20. saniyeden itibaren ses anlaşıyor gibi geldi bana, şimdiden teşekkür ederim. Yeni not: Sıfır arka ışıkta biraz video açtım çalıştırdım ses kesildi acaba sıcaklıkla alakalı bir durum mu anlayamadım.
Besleme kartında led drive devresinde küçük trafo görünümlü bobin olacak hatırladığım kadarıyla karttaki pozisyon nosu L3 kömür ile bobin sargısı arası hızlı yapıştırıcı ile yapıştırılırsa ses kalmaz.umarım ses duyulabiliyordur full arka ışıkta hiç ses gelmiyor ama bir ayar düşsün hemen ses gelmeye başlıyor. Yüzüklerin efendisi dizisi izlerken sahnelerde micro dimmingden mi dolby den mi bilemediğim şekilde otomatik arka ışık değiştiği için rahatsız etti. not: 20. saniyeden itibaren ses anlaşıyor gibi geldi bana, şimdiden teşekkür ederim. Yeni not: Sıfır arka ışıkta biraz video açtım çalıştırdım ses kesildi acaba sıcaklıkla alakalı bir durum mu anlayamadım.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür ederim hocam, televizyonu yeni aldım daha servis çağırıp durumu bildireceğim ilgilendiğiniz için teşekkürler.Besleme kartında led drive devresinde küçük trafo görünümlü bobin olacak hatırladığım kadarıyla karttaki pozisyon nosu L3 kömür ile bobin sargısı arası hızlı yapıştırıcı ile yapıştırılırsa ses kalmaz.
Bu arada seste sorun yok. Uydu yayını, Youtube vs fark etmiyorHerkese merhabalar
Vestel 50U9600 tv, 16 aylık.
Ekran bu şekilde döngüye giriyor. Döngü sonunda görüntü düzeliyor.
Sizce arıza nerededir
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Herkese merhabalar
Vestel 50U9600 tv, 16 aylık.
Ekran bu şekilde döngüye giriyor. Döngü sonunda görüntü düzeliyor.
Sizce arıza nerededir
Bu arada seste sorun yok. Uydu yayını, Youtube vs fark etmiyor