Lcd ekrana giden soket kırılmış tamiri olur mu

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Aslinda ilk önce led bardan kaynakli tvyi calisir hale getirmeyi düşünüyordum ama şu aşamada mb95 arizalandiysa aynisini almaktansa donanima uyumlu üst versiyon almak mantikli geliyor. Deneme sansim yok letgodan alip calistirmayi düşünüyorum. Belki karti alacagim kişi almadan denememe izin verirse dediginizi yapmis olurum. Ama bu aşamada nokta atış üst versiyon cok iyi olur.
Teşekkür ederim.
Nokta atış zor biraz ,keşke öyle olsa ,ben android kart takardım :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yazilim yüklerken çöken karti kurtarabildiniz mi. Standby isigi yanmiyor demissiniz. Benimde ayni durum soz konusu olabilir.
Senin kart MB95 serisi ,ancak flash proramla düzelir,tabii flash uçtu ise.Belki de güç kaynağı arızası da olabilir ,yeni bir avometre aldığında ölç bakalım voltajlarını önce ,sonra kart bakarsın :ok Evde olsam MB95 servis manuel yollardım ama köydeyim maalesef.
@hosbulduk,sende varmıydı service manuel :alala

E Çevrimdışı

elektrowolf

Yeni Üye
16 May 2020
30
37
Aslinda tv nin icinde güç ve ana kart, Lcd panel, hoparlör ve kumanda kismi var. Lcd panel ile ayni ozelliklerde calisan parcalar bulduktan sonra niye olmasin. Biraz teknik konu sanirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin kart MB95 serisi ,ancak flash proramla düzelir,tabii flash uçtu ise.Belki de güç kaynağı arızası da olabilir ,yeni bir avometre aldığında ölç bakalım voltajlarını önce ,sonra kart bakarsın :ok Evde olsam MB95 servis manuel yollardım ama köydeyim maalesef.
@hosbulduk,sende varmıydı service manuel :alala

Yarin ilk isim bu, sonuclari yazarim

Teşekkürler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Aslinda tv nin icinde güç ve ana kart, Lcd panel, hoparlör ve kumanda kismi var. Lcd panel ile ayni ozelliklerde calisan parcalar bulduktan sonra niye olmasin. Biraz teknik konu sanirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yarin ilk isim bu, sonuclari yazarim

Teşekkürler
Aslında hepsi bu kadar zaten , ama voltajlar +panel bağlantılarının da birbirine uyumu gerekir :)

Geri
Üst Alt