yaw bu Baharatçı Maranki denen sözüm ona şimdi bilmem ne uzmanı diye geçinen adamı nereden byuldunuz da buraya getirdiniz?
eskiden TV lerde boy gösteren bu tipler sonra işler değişince hepsi birer bilem ne uzmanı oluverdiler!
Bazıları Din ayağına gittiler ama yemedi,alayını sildiler,şimdi belli ki meslek değiştirmiler,yaw yazık bu millete diyeceğim ama bu tipleri
adam yere koyan da yine milletin ta kendisi
Reis de hangi birisine yetişsin bu tipleri kapıdan kovarsın başka bir kimlikle bacan giriyorlar!
Biraz maske ve önlemler konusunda ise açın Youtube yi de Japonya ne yapıyormuş izleyin veya diğer bazı ülkeleri
ama TR yi izlemeyin,USA yı hiç izlemeyin zira bizler bu işe küllüm karşıyız,zaten Reis de bunu bildiği için yolları şimdilik
açtı,zira işin sonu yine Karakolluk olacaktı,millet az kaldı Polisle çatışmaya ki münferit olaylarda oldu ama bu haberleri
şimdilik vermediler!
Ben Japonyaya çok gittim geçmişte,Shibuya,Ginza ve adını unuttuğum bazı en merkez semtlerde adamlar çekim yapmışlar
%99 insanlar Maskeli,bizim semte gelirsem Antalya nın en güzel ve mekanların v.s olduğu olnukça kalite bir yer ama
her akşam yürüyüşe çıkıyorum insanların 3/4 maskesiz! mekanlar tıklım tıklım desem yeridir,ama Ginza da mekanlar
neredeyse bomboş! mekan kapısında elinde menüsü olan tipler orada da vardır "buyur abi" hesabı,ama mekanlar sinek
avlıyor
Brezilya da aynen bizim gibi sayılırdı,ama çok kötü patladı,bilmem takip ediyormusunuz?
ölü sayısı katlanarak arttı ve sanırım dünya da ikinsi sıraya geldiler
Geçen aya kadar herkes Rio da malum iki Plajlar da idi!! Ipanema ve Cabana şimdi sinek avlıyor Plajlar!
USA da aynı böyle ve ölü sayısında herifler rekor kırdılar! LA da meşhur Long-Beach vardır millet kıç-kıça yaw
mekanlar da aynen öyle ve şimdilik ölü sayısı 118k !!
Biz olaya biraz geç girdik ama şükür çabuk anladık olayı,tedbirler kapsamında çok sıkı olmasa da yine de başarılı olduk
ama bu son olay sebebiyle inşaallah bu illet yeniden daha da azarak yükselmez ki bunun örnekleri dış ülkelerin
grafiklerini dikkatli incelerseniz patlama seviyesinde ülkeler oldu ki bunlar ilk başlarda ölü sayısı yok denecek azdı!
Hindistan kötü gidiyor ki hiç de öyle dğeildi ben orayıda iyi bilen birisi olarak şaşırıyordum ama şimdi durum anlaşıldı!
Brezilya çok fena gitti,Peru ve Meksika da aynen böyle dir! S.Arabistan ilk başta hiç oralı olmadı sonra sadece Haremi
çevirerek sözüm ona tedbir aldı ama şimdi patladı orada da!
Avustralya ve Y.Zellanda şimdilik en sakin yer umarım oraya geç girip de patlamaz çünkü oraları Kışa girdi!
G.Kore ve Japonya ile Çin olayı en baştan çok sıkı tedbirler ile aştıkları için fazla etkilenmediler!
Biz de ise birileri TV lerde bazı ülkeleri işaret ederek osuruk bilim adamları misali bir şeyler söyleyip en başta
Hükümeti bile etkilediler,yaw Maranki gibi Ziraat bilmem nesinemi kaldı bu işler veya Saraçoğlunamı??
ya da Hocaefendileremi kaldı?
Bazı Avrupa ülkeleri ile özellikle USA ise ilk başta olayı göremediler bile! sonuçlar ortada şimdi
Rabbim tez zamanda bu illeti başımızdan defetsin diyorum ama ne demişler önce tedbir sonra tevekkül,amin