gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
valla ben yok say butonunu kullandım. anında bir ferahlık geldi arkadaşlar. tavsiye ederim.
zaten gereksizdi, şimdi yok oldu.
zaten gereksizdi, şimdi yok oldu.
Banane kendisine oy vermediğim erdoğandanSiz erdoğanı eleştirenleri dinsiz komünist alevi terör örgütü oy vermeyenleri terörist diye kin ve nefretle ayırırken sorun olmuyor da bu arkadaşın lafı mı kin ve nefret dolu. Kusura bakmayın da savunduğunuz kişi ve parti suçsuz değil ve yargılanmalılar. Tabi bu darbe gibi saçma olaylarla değil hukuki yollarla
Arkadaşlar sizleri mevzular konusuna alayım.
Korona başlığını dağıtmayın.
bu "normalleşme" bize çok pahalıya patlamaz umarım.Ulaşımda yüzde 50 mevzusu son bulmuş. Bu virüs ortalıkdan kalktı da bize mi söylemiyorlar. Otobüsde millet üst üste biniyor sonuçta, bulaşmıyor mu artık?
Gerçekten öyle, parça parça normalleşme olmadan direk sonuca gittik ?.. İnşallah ikinci dalga gelmez. Ne maddi ne manevi kaldırabilirim(z)bu "normalleşme" bize çok pahalıya patlamaz umarım.
not: adı normalleşme, türkçesi: pere yok pere.
hocam yaklaşık 2 haftaya belli olur. umuyorum ki, yaz sıcakları başladığında evde kös kös oturmayız. sokağa çıkma yasağı hesabı. hani işini bilmeyen kantar, tutar şeylerini tartar gibi bir laf vardı, o hesap bunlarınki.Gerçekten öyle, parça parça normalleşme olmadan direk sonuca gittik ?.. İnşallah ikinci dalga gelmez. Ne maddi ne manevi kaldırabilirim(z)
Hocam 2.5 aydır oturuyoruz zombiye dönüştüm yemin ederim .. İnşallah etkisi geçmiştir de kurtuluruzhocam yaklaşık 2 haftaya belli olur. umuyorum ki, yaz sıcakları başladığında evde kös kös oturmayız. sokağa çıkma yasağı hesabı. hani işini bilmeyen kantar, tutar şeylerini tartar gibi bir laf vardı, o hesap bunlarınki.
Usta yazını okuyunca toplumun çoğunluğunun çekildiği yer 'kafa karışıklığı' ortaya çıkıyor. Bu hastalık bağışıklık sistemi zayıf insanlarda daha ağır tabloyla seyrediyor, diğer insanların çoğu yakalandığını bile farketmiyor. İngilterede yapılan son testlere göre pozitif çıkanların çoğu belirti bile göstermemiş.Bugün tv için led bar almaya Çankaya'ya gidecektim ,hanım "daha çıkma çarşıya ,erken" dedi.Sonra caddeye çıkıp otobüslere göz attım ,boştu ,gerçi ilk duraklarda sayılırız, hani binsem binebilirdim ama oğlum "baba duraklar insan kaynıyor ,iyi ki gitmemişin binemezdin saatlerce" dedi.Yakın olsa aramız Çankaya ile yürünür de ,yaklaşık 21 km ,oturdum yine evde
Usta yazını okuyunca toplumun çoğunluğunun çekildiği yer 'kafa karışıklığı' ortaya çıkıyor. Bu hastalık bağışıklık sistemi zayıf insanlarda daha ağır tabloyla seyrediyor, diğer insanların çoğu yakalandığını bile farketmiyor. İngilterede yapılan son testlere göre pozitif çıkanların çoğu belirti bile göstermemiş.
Demek istediğim korku, panik ve endişeleme halleri bağışıklığı doğrudan düşüren durumlardır, direncin düşmesine neden olacaktır. Keşke binip gitseydin. Zaten gideceğin yerde varsa o otobüs onu senin bulunduğun durağa çoktan getirmiştir zaten. Doktorlar işte bu endişe ve korku yüzünden tedaviye gitmeyen yada tedavilerini yarım bırakan kalp hastalarının bu karantina döneminde koron a dan daha fazla ölüm sayısına ulaştığını belirtiyorlar. .
Bağışıklığı arttırmanın ve geliştirmenin yolu doğayla ve insanlarla iç içe yaşamaktan geçer. Bence bilim kurulunda doktorlar dışında sosyologlar ve toplum pisikologları da olsaydı. Bu çocukların eve tıkılarak normal de geliştirilmesi gereken bağışıklıkları nasıl gelişir ki...
Birde italyanca ve italyan meclisinde dinemek aslını anlamaya tesir edermi ?