Hırsızda hırsız olayında seni biraz aydınlattımbakın buraya ve tarihe not düşüyorum. tek bir kişinin iradesi ile yönetildiğimiz ortada. akıl ve mantık sahibi bir insan olarak şu düşünceyi paylaşmak istiyorum: her gün alınan haberleri okuyorum. olaylara analitik olarak bakıp, geleceği yorumlamaya çalışıyorum. medyum, müneccim değilim. sadece normal bir insanım ve şunu diyorum: hangi ülke koronavirüs'e karşı tedbirleri gevşettiyse ani ve hızlı vaka artışları olmuştur. g.kore, almanya ve hatta çin, vuhan şehri. avmleri açmak, berber, kuaförleri açmak, ligleri başlatmak çok hatalı kararlar. bir kişi istedi diye yapılacak bu gevşemelerin acısını çekeceğimizi tahmin ediyorum. henüz başlamamışken ben vatandaşlık görevimi yapıyorum. lütfen tedbirleri gevşetmeyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
unutmadan , 65 yaş üstüne de izin verilmiş, Allah sonumuzu hayretsin.
Şimdi birazda şu TEK ADAM konusunda seni aydınlatayımda ufkun genişlesin...
Hani "Bir koltukta iki karpuz taşınmaz" diye güzel bir ata sözümüz vardır
Bunu bildiğimiz koltuğa yorumlarsak
Tam 50 yıldır tek başına hükümet kuramayan partilerin bırakın iki karpuzu
Bir koltuğa 3 karpuz (3 popo) sığmaya çalışırlardı,
En sonunda bu karpuzlar bir bir patlar ortalığı b.k götürür olan koltuğa yani millete olurdu canım kardeşim
Sineğin yağını, karıncanın terini hesap ederek saçma sapan şeyleri kafaya takarak şimdiki tek koltukta tek karpuz yönetimi beğenmiyorsunya,
Demekki sen çok özlemişsin, 3 liderin kendi burunlarının dikine gittikleri o eski kokuşmuş koalisyonları.
Hani sen veya siz TEK ADAMI ve yönetimini beğenmiyorsunuzya
Atatürk neydi çift adammıydı
Yada bir koalisyon yani bir ortağı olsaydı Türkiye şuanki türkiye olurmuydu?
Demem oki normal şartlarda tek adam yönetimini beğenmeyen ona dikdatör diyen ne hikmetse aynı şeyi M.Kemal Atatürk için düşünmüyorsunuz
Bu ne yaman çelişkidir...
Haa şimdi kurulacak cümleyi biliyorum
Tayyüp Atatürk'ün dırnağı olama bi kerem, Atatürk yabdı o sattı yedi hırhız... değil mi.