Kisuke Urahara
Aktif Üye
- 21 Mar 2019
- 434
Ne demek abi beğendiğinize sevindim ?Tek kelimeyle "süper" eline sağlık sevgili Kisuke Urahara
Ne demek abi beğendiğinize sevindim ?Tek kelimeyle "süper" eline sağlık sevgili Kisuke Urahara
Beğenmek ne kelime ,kaydettim video linkini ama indiremedimNe demek abi beğendiğinize sevindim ?
Teşekkür ederim ,hemen indirdim sevgili A Alperentoyteraspy
Usta bu sayfaya git,
indir deyince video linkleri indirmeye hazır hale geliyor. Ben de şimdi 640x480 indirdim bu günlerden hatıra kalsın.
Allah kolaylık versin tüm sağlık çalışanlarına...
Çok sevindim sertaç, hadi geçmiş olsunŞükürler olsun bu güne.
karantina süreci bitti. Herhangi birsıkıntı yaşamadan süreci atlattım şükür.
Havalar ısındı. İnsanlar inşallah rehavete kapılmaz. Şu sürecleri hasarsız ziyansız atlatırız bir an önce.
Allah razı olsun abi. Saolasın.Çok sevindim sertaç, hadi geçmiş olsun
bakın buraya ve tarihe not düşüyorum. tek bir kişinin iradesi ile yönetildiğimiz ortada. akıl ve mantık sahibi bir insan olarak şu düşünceyi paylaşmak istiyorum: her gün alınan haberleri okuyorum. olaylara analitik olarak bakıp, geleceği yorumlamaya çalışıyorum. medyum, müneccim değilim. sadece normal bir insanım ve şunu diyorum: hangi ülke koronavirüs'e karşı tedbirleri gevşettiyse ani ve hızlı vaka artışları olmuştur. g.kore, almanya ve hatta çin, vuhan şehri. avmleri açmak, berber, kuaförleri açmak, ligleri başlatmak çok hatalı kararlar. bir kişi istedi diye yapılacak bu gevşemelerin acısını çekeceğimizi tahmin ediyorum. henüz başlamamışken ben vatandaşlık görevimi yapıyorum. lütfen tedbirleri gevşetmeyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
unutmadan , 65 yaş üstüne de izin verilmiş, Allah sonumuzu hayretsin.
Çok geçmiş olsun ?Şükürler olsun bu güne.
karantina süreci bitti. Herhangi birsıkıntı yaşamadan süreci atlattım şükür.
Havalar ısındı. İnsanlar inşallah rehavete kapılmaz. Şu sürecleri hasarsız ziyansız atlatırız bir an önce.