Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Bilmemki Gel bi Muayne edeyim seni ilacın Acılı Adana Kebabı sonra bir porsiyon KünefeKoraycım ALEV ALEV yanıyorum. Acaba banada bulaş miş midir.
Bilmemki Gel bi Muayne edeyim seni ilacın Acılı Adana Kebabı sonra bir porsiyon KünefeKoraycım ALEV ALEV yanıyorum. Acaba banada bulaş miş midir.
Koray ALEV ,alev yanıyorum diyorumBilmemki Gel bi Muayne edeyim seni ilacın Acılı Adana Kebabı sonra bir porsiyon Künefe
O Zaman Seni Bir Arkadaşa Lazım Rafına Yönlendireyim Anladın Sen OnuKoray ALEV ,alev yanıyorum diyorum
Selfiye çekeceğin zaman yaka kartını ters çevirip öyle çek.O Zaman Seni Bir Arkadaşa Lazım Rafına Yönlendireyim Anladın Sen Onu
Genemi Fotomu mu buldun yoksa bir yerlerde senSelfiye çekeceğin zaman yaka kartını ters çevirip öyle çek.
Genemi Fotomu mu buldun yoksa bir yerlerde sen
Nöbetleri sevmediğim Doğrudur ?
Heleki Pazartesi Günü ve Cuma Olması ??
Yok Artıkkk yok Artıkkkk Doğruuuu Valla Ben kaybolsam Sen beni bulursun o halde Polise bile gerek yok Senin Profil resminden korkmuştum şimdi daha çok Korkmaya Başladım haaa
Sen Şimdi Benim Telefonada SızarsınYok Artıkkk yok Artıkkkk Doğruuuu Valla Ben kaybolsam Sen beni bulursun o halde Polise bile gerek yok Senin Profil resminden korkmuştum şimdi daha çok Korkmaya Başladım haaa
Yok Artıkkk yok Artıkkkk Doğruuuu Valla Ben kaybolsam Sen beni bulursun o halde Polise bile gerek yok Senin Profil resminden korkmuştum şimdi daha çok Korkmaya Başladım haaa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sen Şimdi Benim Telefonada Sızarsın
Şuan Sesli gülüyorum.
Kişiler umreye gidip gelmişler corona onlara ne yapabilir ki?Umreden dönenler, 14 günlük karantina tedbirine uymamak için tepki veriyor diye haberler var... ?
Şaka gibi.