Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,535
Bilmemki Gel bi Muayne edeyim seni ilacın Acılı Adana Kebabı sonra bir porsiyon KünefeKoraycım ALEV ALEV yanıyorum. Acaba banada bulaş miş midir.![]()

Bilmemki Gel bi Muayne edeyim seni ilacın Acılı Adana Kebabı sonra bir porsiyon KünefeKoraycım ALEV ALEV yanıyorum. Acaba banada bulaş miş midir.![]()
Koray ALEV ,alev yanıyorum diyorumBilmemki Gel bi Muayne edeyim seni ilacın Acılı Adana Kebabı sonra bir porsiyon Künefe![]()
O Zaman Seni Bir Arkadaşa Lazım Rafına Yönlendireyim Anladın Sen OnuKoray ALEV ,alev yanıyorum diyorum![]()
Selfiye çekeceğin zaman yaka kartını ters çevirip öyle çek.O Zaman Seni Bir Arkadaşa Lazım Rafına Yönlendireyim Anladın Sen Onu![]()
Genemi Fotomu mu buldun yoksa bir yerlerde senSelfiye çekeceğin zaman yaka kartını ters çevirip öyle çek.![]()
Genemi Fotomu mu buldun yoksa bir yerlerde sen![]()
Nöbetleri sevmediğim Doğrudur ?
Heleki Pazartesi Günü ve Cuma Olması ??
Yok Artıkkk yok Artıkkkk
Sen Şimdi Benim Telefonada SızarsınYok Artıkkk yok ArtıkkkkDoğruuuu Valla Ben kaybolsam Sen beni bulursun o halde Polise bile gerek yok Senin Profil resminden korkmuştum şimdi daha çok Korkmaya Başladım haaa
![]()
Yok Artıkkk yok ArtıkkkkDoğruuuu Valla Ben kaybolsam Sen beni bulursun o halde Polise bile gerek yok Senin Profil resminden korkmuştum şimdi daha çok Korkmaya Başladım haaa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sen Şimdi Benim Telefonada Sızarsın![]()
Kişiler umreye gidip gelmişler corona onlara ne yapabilir ki?Umreden dönenler, 14 günlük karantina tedbirine uymamak için tepki veriyor diye haberler var... ?
Şaka gibi.