RUHİTAN
Aktif Üye
- 11 Tem 2021
- 260
- 65
Öncelikle size, sonra hastalığı geçirenlere ve hasta olanlara geçmiş olsun. Bu salgın başladığından beri o kadar çok profesör dinledim, o kadar çok şey okudum ki... İlk önce iki Sinovac oldum. Sonra 2 Biontech. Ama gerçekten çok tehlikeli olduğuna inanmıyorum. Yanlış tedaviye daha çok inanıyorum. Hatırlayın bu hastalık Çin'de ilk çıktığında, görüntülerde, insanlar kütük gibi yere düşüyorlardı... Sonra hiç böyle bir şey gördük mü? Hele şu maske olayı tam bir saçmalık... Hiçbir koruyuculuğu yok ve aldatmacadan başka bir şey değil ve üstelik sürekli karbondioksit soluduğunuz için, daha da tehlikeli. N95 olsa bile bu da sadece insanlarla temasınızda karşınızdakini korumak için. O zaman mesafenin anlamı ne? O kadar çok bilgi kirliliği var ki... Ben de rant için bu olayın abartıldığına inanıyorum. Çünkü en büyük rant, sağlık sektöründe... Ebola bundan kat kat tehlikeliydi oysa...Tabi aşıların ileri tarihlerde ne gibi zararları olacağını henüz daha bilmiyoruz... O yüzden 3. Biontech olmayacağım. Herkese sağlıklı günler.