Korona Oldum

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
908
44
Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşirsiniz umarım. “Koronaya inanmıyorum” demişsinizde bu ne demek oluyor?
abartiliyor yani
Aşılar (biontech) bana kol ağrısı hariç hiç bir yan etki yapmadı. Üçüncü aşıyı olmayı düşünmüyorum. Yine de kararsızım tabiki ?
ben 3. asidan kendimi kurtardim arkadas dün asi olmaya gitti 1 haftadir sende gel benimle yaptir 3. asini diye basimin etini yiyordu bende son dakkiya kadar bekleyecegimi söylemistim simdi pozitif ciktim 3. asidan yirttim :haha
Geçmiş olsun...
tesekkürler

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz icin tesekkürler :cak

moral yüksek 2 hafta ise gitmiycem yattigim yerden para kazanicam bundan iyi motivasyon olurmu :hihi
biraz meyve vs aldim caydan firsat kalinca arada yiyoruz birseyler
ben bu cigirtkanligi yapilan hastaligin bildigimiz gripden vs farki olduguna halen inanmiyorum okadar ortaligi ayaga kaldiriyorlar kapanmalar maskeler dezenfektanlar asilar vs bu nasil bir hastalik ki önlemler bu kadar sert iken gecen sene veya önceki sene veya daha önceki senelerde yasadigim sogukalginligi vs hastaliklardan hic mi farki olmaz

tamamen kendi düsüncem bu bildigimiz agir gecirilen bir grip kronik hasta olanlarda bu grip türüyle basetmede zorluk yasiyor bukadar basit

asagidaki tanim wikipediadan grip hakkinda yazilmis aciklama korona ile ayni sonuclari var tesadüfe bakin ki

ben sadece ilk 2 asiyi yaptirdim herhangi bir yan etki olmadi ama genel bir halsizlik mevcut bu benim motivasyonumlami alakali yoksa asidanmi oldu bilmiyorum senin 3. dozda yasadiklarini ben korona olunca yasadim yani asi olmadan korona olsan da ayni kapiya cikiyor :haha
Hocam corona zaten bir grip virüsü elbette aynı belirtiler olacak, inanmadığınız halde iyi ki aşıları yaptırmışsınız, burada tanıdığım 30 yaşlarını yaşayan iki insanı bir hafta arayla kaybettik, şansınız pandeminin artık endemiye dönüşmüş ve hafif geçiyor olması, niye inanmıyorsunuz bilmiyorum ama hepimizin en az 1 genç tanıdığı bu lanet yüzünden vefat etti, çok geçmiş olsun.

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
abartiliyor yani

ben 3. asidan kendimi kurtardim arkadas dün asi olmaya gitti 1 haftadir sende gel benimle yaptir 3. asini diye basimin etini yiyordu bende son dakkiya kadar bekleyecegimi söylemistim simdi pozitif ciktim 3. asidan yirttim :haha

tesekkürler
Yapmayın hocam neresi abartılıyor. İnsanlar ölüyor, dev ekonomiler sarsılıyor, yeni bir dünya düzenine giriyoruz, yeni sektörler oluştu. Siz yada çevrenizdekiler sanıyorum (ki çok şükür) hafif atlattığınız için böyle düşünüyor olabilirsiniz ama hastalığın herkeste aynı yaşanmadığı bir gerçek. Bir örnek vereyim; birkaç ay önce lazer göz ameliyatı oldum. Aynı yöntemle ameliyat olanların süreçleri anlattıkları videoları izlerken bir arkadaş şöyle dedi “insanlar abartıyor hafif bir ağrı oluyor ama lens batması kadar bir ağrı”. Ben dahil çok kişi kafamızı duvara vuracak kadar ağrı hissetmişiz ve en ağır ağrı kesiciler bile bir nebze rahatlamış. Demem o ki bu “abartıyorsunuz” diye youtuber hafif atlatmıştır bunun ölçümü yok ama ağrı şiddetini yaşayan bilir. Acı eşiği ve vücudun reaksiyonları her operasyondan sonra ve her hastalıkta farklı olabilir. Size tekrardan geçmiş olsun.

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,273
63
Ben uzun yıllar migren ve yüksek tansiyon hastasıyım,ilaçlı tedavi sonrası şimdi azaldı biraz.Bu koronaya ilk yakalandığımda yaşadığım ağrı ve sıkıntıları ne migren krizleri yaşarken ne ağır griplerde ne de yüksek tansiyon da yaşamadım.Yaşadığımı bir Allah bir de ben bilirim.Koronadan 7-8 ay sonra tekrar hasta olmama rağmen aşılar sayesinde hafif ve ayakta,yatağa yatmadan geçirdim.Herkese sağlıklı günler dilerim.

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
590
45
almanyada durum daha vahim beni hastahneye almadilar pcr testi icin semptomplar yoksa alamiyoruz iceri dediler degneklerle kovaladilar eve geldim yattim ölmeyi bekliyorum :uyku1

Z1eRubi.png
Öncelikle geçmiş olsun.
Almana'da eyaletler arası farklı uyygulamalar mevcut bu durumda. Geçen hafta Baden-Württemberg'de idim ve bir kaç noktada çadırda hızlı test yapıyorlardı. 2 tane de yine çadır gibi mekanlarda PCR test merkezi mevccuttu. Orada yaşamakta olan arkadaşlar da istedikleri takdirde gidip test yaptırabildiklerini söylediler.

Diridiri06 Çevrimdışı

Diridiri06 

Süper Üye
7 Eki 2019
519
33
Bir de bunu ağır geçirenlere sor istersen. Fazla enfekte olmamışsın demek ki.
İş arkadaşım da aynı ilk dozu zorla yaptırdım sonra corona oldu ilk günlerde ben inanıyorum diyordu ücüncü gün hastaneye yatışı oldu ilk dozunu etkisi ile zar zor kurtuldu şimdi inanıyor ölümden döndügü için bize örgüt veriyor kesin herkez aşısını olsun pacayı zor yırttım diye hastanede sabahlara kadar acı çekerek agladım diyor

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
908
44
herkesin düsüncesi inanci yasadiklari vs farkli olabiliyor bunlar benim düsüncelerim
evet bir grip saligini var ama bu farkli bir hastalik degil benim gözümde
1 hizli test yaptilar sonuc negatif cikti tesadüfen 2 aile hekimi kontrol etti ikiside biseyin yok grip olmussun dedi yolladi günlerce hic bisey olmadi sonra yaptirdigim hizli test de tesadüfen sonuc pozitif cikti
bu hastaligin biyolijik zarari insanlara verdigi psikolojik zarardan daha az bence :alala

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60

B Bratan çok geçmiş olsun rabbin acil şifalar versin sana tüm dostlar için söylüyorum kendinize çok dikkat edin boşvermişlik yapmayın yaşlı,genç dinlemiyor eğer ciğerlere inerse kötü sonuçları var burada bir kaç tanıdık bu şekilde yakalandı ve maalesef kaybettik yakalanmadık diye es geçmeyin şuan tr,de durumlar oldukça vahim birde heryeri açtılar inşallah diğer avrupa ve amerika ülkelerinden kötü olmaz olursada ölümleri durduramazlar katliam olur diye düşünüyorum zaten bunların amacı ölen ölür kalan sağlar bizimdir hesabı milleti düşünen zaten yok.??​

Geri
Üst Alt