Kombi giriş çıkışını kapattığınızda da basınç düşüyor muydu?
O beyaz borularda kombiye girmeden önce vana yok mu?
montaj bu şekilde hocam.
Kombi giriş çıkışını kapattığınızda da basınç düşüyor muydu?
O beyaz borularda kombiye girmeden önce vana yok mu?
En sağdaki beyaz vanayı ve kırmızıların tamamını kapatın bakalım.montaj bu şekilde hocam.
Tek tek gidiyorum, en son dediğiniz şekilde yapacağım. Bunun haricinde kırmızı kollektörde de bir vana olsa iyi olurdu. Onu da takmayı düşünüyorum.En sağdaki beyaz vanayı ve kırmızıların tamamını kapatın bakalım.
Düşüş devam ediyorsa sorun kombide olabilir bence.
Tek tek gidiyorum, en son dediğiniz şekilde yapacağım. Bunun haricinde kırmızı kollektörde de bir vana olsa iyi olurdu. Onu da takmayı düşünüyorum.
Peki bunları kapattığımızda, hala kaçak varsa, kombide nasıl bir arıza bizi bekliyor?
dün servise sordum hemen tesisatta kaçakvardır sıfır kombi deyip kestirip attı
sağdaki ilk vana yani kolllektörün dönüş vanası ile birlikte gidiş hatlarındaki tüm vanaları kapatman yeterli aslında hocam.Boşuna zor yöntemi seçiyorsun??montaj bu şekilde hocam.
Çok anlamam ama ben mantiken şunu düşünüyorum bu kadar su basımında kombide hata olsa idi ortaya çıkardı , elbet bı yerden su sizardi veya hava tankı bozuksa bile artık Su almazdı içine? Yanlış mıyım. Tek aklıma gelen de suyu buhar yoluyla atması ama bu kadar atabilir mi ?
Alt katın varsa bu sor tavanda bı yerde kararma vs var mı?
Bastığın su İstanbul'un Fatih semtinin bı günlük ihtiyacını karşılar gibi duruyor ?
Biliyorsundur yoğuşma ve emniyet ventili boruları farklı oluyor hocam ama yine dediğiz gibi kontrol etmesinde fayda var.Ben de yoğuşma giderini kontrol etmesini önerdim, bakalım nereden çıkacak.
Bu arada servisten randevu alsa iyi olur, bu işin uzamasının bir anlamı veya faydası yok.
Bu hızlı basınç düşüşü sızıntıdan kaynaklı.Biliyorsundur yoğuşma ve emniyet ventili boruları farklı oluyor hocam ama yine dediğiz gibi kontrol etmesinde fayda var.
geçmiş olsun sizin adınıza sevindim.Dediğim gibi kombide olma ihtimali az.Birde hazır eliniz değmişken hangisi hangi oda üzerine yazın derim.Ben yazdım sigortalar , vanalar vs. her türlü lazım oluyor .F fikoloji Umut Barış meebbe
sanırım kaçağı buldum
en sağdaki sıcak su kollektörünü kapattığımda dün basınç düşmedi. Bugün en sağdaki, sonra solundakini kapattım. Tek tek deneyelim bakalım başlamışken bitirelim.
bunu da 17:17’de bugün itibariyle çektim, kontrol açısından. Şimdi sırada hangi kılıflı boru nereye gidiyor onu bulmak var
İnşallah çözümü de kolay olurF fikoloji Umut Barış meebbe
sanırım kaçağı buldum
en sağdaki sıcak su kollektörünü kapattığımda dün basınç düşmedi. Bugün en sağdaki, sonra solundakini kapattım. Tek tek deneyelim bakalım başlamışken bitirelim.
bunu da 17:17’de bugün itibariyle çektim, kontrol açısından. Şimdi sırada hangi kılıflı boru nereye gidiyor onu bulmak var
Şimdi hangi kılıflı boru nereye gidiyor onu bulmak lazımgeçmiş olsun sizin adınıza sevindim.Dediğim gibi kombide olma ihtimali az.Birde hazır eliniz değmişken hangisi hangi oda üzerine yazın derim.Ben yazdım sigortalar , vanalar vs. her türlü lazım oluyor .