ht6ht6' Alıntı:Forumu takip ediyorum. Herhalde yazdıpınız en uzun yorumlardan biridir. Zaman ayrıdığınız için teşekkür ederim. Söylediğiniz lafların mbirol'a olduğunu baştan beri anladın, bir problem veya yanlış anlama yok.9köy' Alıntı:rica ederim.
yanlış yazmışım K serisi diyeceğim yerde ka yazmışım sizn linklerin üzerinden giderek buldum.
![]()
sanırım bu montajdada 200 euro alınır kesin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
genede Türkiyede göre çok uygun Almanyada çok daha beter diyorlar fiyatlar bazı arkadaşlarda oradada çok ucuz diyorlar.
arkadaşım siz beni ve bizi yanlış anlamayın sövüp sayıyoruzda oratlığı karıştıran bir pis herif var. ona bir kaç laf etmek istiyorum sizin alıntınızla sizle alaksı yok genele yazıyorum zaten.
şimdi bu rakamlar ona ilk önce küpe kapak olsun herkes affesin göt mbirola.
ayrıca dhdeki dostumuz komoniz Ado yada kpe kapak olsun.
Ado dostumuza takıldım tabide. o zaten zaman zaman söylüyor daikinde az değil diyor.
ama herkes iyi okusun bu me den sittir edilen göt mbirol, neden daikin fiyatlarını yazmıyor götlük ediyor cahil insanları kandırıp tut kıs kıs yaptıryor.
arkadaşım sizn alacağınzı lg fiyat neydi bilmiyorum ama gücünüz varsa me alın her şeyi unutun.
daikinde fena değildi ama kompresörleri çok büyük bir sürünceme içinde bende şahsen daikin kullnıcısıyım aynı zamanda ama kompresör her an gidebilir daikin klimamda. üstelik daikinlerin alt kalitesi var bu seri orj seri olmasına rağmen adamlar gree kompresör kullnmışlar. daikin kaliteyi dibe vurdu iyice maalesef. hiç inanmayın kimseye emin olun buna.
bizm sizden bir çıkarımız olmaz şahsen ben kimsey tavsiye bile vermemeye çalışıyorum bıktım bu işten. affedin insanların nanakörlüğümü dersiniz ikide bir mbirol tarafından saldırlarmı dersiniz. ne işim var sağlığım yerinde değilken iyice bozmaya o açıdan zaman zaman yazıp uyarılar yapıpı çıkıyorum bolcada tıkat atarak saldıranlara.
ben dahamüsait zamanda okurum konunuzu ama yazan arkadaşlarda zateb gerekeni söylemişlerdir size.
bu pahalı ucuz meseleleride karman çorman durumlar. çok affedin dün kebapçıya gittik.
2 masa önümüzde bir grup oturmuş bağrıp çağırıyorlardı kebapçının mdürünü çağıoryorlardı çıktı geldi birisi adamda onlardan aşağı değil. bağırdı çağırdı .
mevzu şuymuş bağıranlar çukurova yöresindenmiş. masaya salataları vs bedava istyorlarmış.
gelen patronmudur müdürmüdür her neyse yemeğin hepsi ikarmızı olsun bağırmayın bağıracaksanız kalkın gidn dedi.
baya bir bağırtı çağıryı devam etti birisi ayırmaya gitti adamın dediklerini duymakta zorlanınca bende bir boş masaya geçtim gitme deslerde. zamanında bende bu işleri yaptığım içn meraklıyım çünkü.
Vallahi cinayet çıkacaktı adam delirdi resmen ama haklıydı sizin oradaki garnitürleri biz veremeyiz arkadaşlari orada sebze ucuz burada bir masaya koyacağım garniyle ben bir günü tamamlarım bilip bilmeden konuşmayın vs iki tarafta bağırtılı konuşuyır adam en sonunda kalkmazsanız polis çağıracağım dedi. yanına ayırmaya gelen adamdada dert yanmaya başladı oh be ne ala bir çorbayla 10 tane pide yiyecek birbuçuk ekmek yiyecek bende buranın kirasını çıkartacağım ekmeği pideyi yazıncada bana kafa tutacaklar vs. sonunda kakltılar gittilerortalık sustu masama döndüm.
bizim millettede hep önüne gelenle kavga vardır işin dibine inmek yoktur. herkes çıkarına göre davranır ama karşısındakini düşünmez. avrupalı gibi yaşıycam der ama hala imarethane mantığı gözetir.
herp Rüştü Asyalının filmi gelri aklıma aç doyar diye bir adam yedikten sonra handa artan yemekler bedavacıalra dağıtılıyordu.
yıllar öncesi bir durum geldi aklıma adam kışın svir biber istiyor 4-5 tane yiyor 3 gramı bile geçer kg fiyat 20 tl yediği bir kurufasulye yada çorba biberi vermesen dert versen elimi besleyeceksin bir antepli kebapçı vardı çok affetsin herkes.. bilmem neyim yesin derdi bu tür insanlara.
gene kayışlar koptu neyse mbirol gibi ipnede anca u tür insalara kıs kıs yaptırır.
Klima ile ilgili olarak da, ben de ME'den yanayım. Ancak salon için 14.000 yeter mi tereddütlüyüm.
Teşekkürler
teşekkür ederim hocam. ayrıca anlayışınız içinde teşekkür ederim emin olun bizm amacımız ona buradan laf söyletmekte değil o söyletmek için milleti dürtsede. bizimkisi sadece uyarı amaçlı milleti.
aslında en uzun yorumlarında birisi değil çok daha uzun yazardım eskiden ama artık sağlık el vermiyor üstünüze afiyet. kzıdığım konularda bile bu yüzden uzun yazamıyorum boşveriyorum.
hocam resminizede baktım bu arada @sota nekadar müsait desede evin yerleişimi çin. pek değil.
koridorunuzun genişliğinide bir ölçermisiniz size zahmet.
21m2 salonagelince hocam isterse çatı katı olsun 9binlik me sf bile yeter kapınız kapattınızmı. siz 12 lik alın 14lüğe felan hiç gerek yok fazla para vermeyin çok fark yok çünkü.
bakın biz diğer evimizde 12 likle güney cephede kurulu 21-22 dereceye aldıkmı dereceyi 140m2 yaklaşık evi kırdırabiliyoruz.

sizin koridor geniş olsa biraz merdiven giriş kapı üstüne takılabilse mutfak balkonundan uzun borulama gerekir ama olur. yemek pişim esnasında aradaki kapıyı kapatırsınız. sonra açtınızmı 11m2 odaya kadar serinlik uzanır.

banyo wcleri bile açık bırakırsınız okadar etkisi olmaz. bakın kendi evimin çizminide atacağım

uyggun konum dedikmi bu evin konumu çok uygun 4 adet klima olmasına rağmen ortada duran klima devamlı çalışır diğerlerin açma ihtiyacı az olur yemek pişim esnasına çok çok aşırı sıcaklarda vs.
bu resim üzerinden biraz daha kendinizce düşünmeniz faydalı olur.