K Çevrimiçi

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
245
23
Alan kabaca 22-23m² civarında PC12SQ yeterli gelir.

Kapının üstünde yeterli alan yok mecbur fransiz balkonun yanındaki duvara konulacak haliyle ister istemez karsi koltuktakilere Rüzgar vuracak :bilmiyom
Benim 24000btu lg dual cool yazın sıcak havalar da oda sıcaklığını 25 altına indiremiyor tam gücüne çıkmıyor klima 18e setli olmasına rağmen

B Çevrimdışı

break

Yeni Üye
16 Nis 2018
18
37
Montaj kaynaklı sorun olabilir ( borunun fazla bükülmesi) yada dış ünitenin etrafı kapalıysa cihaz şişiyor olabilir
Hocam selamlar.

18.000 BTU klima ihtiyacimiz var, LG model bakiyoruz.

- Kondenseri ve evaplari bakir olan
- Kompresoru Kore uretim olan
- Sessiz calisan

LG Sirius Inverter sanırım DAT156MCA kompresor Cin uretimi. Kore uretim kompresor var mi TR'de?

Onerdiginiz modeller hangileridir?

Son düzenleme:
P Çevrimdışı

polho123

Yeni Üye
9 Şub 2026
1
30
Herkese merhabalar ve hayırlı haftalar
İzmit bölgesinde yaşıyorum, 30m2 oturma odam için(yalıtımı orta seviye) öncelikle ses db bakımından beni üzmeyecek, performans açısından yeterli öncelik amaç soğutma ancak duruma göre ısıtma için de kullanabileceğim iç eşanjörü ve montaj boruları bakır olacak klima önerilenize açığım, şimdiden teşekkürler

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,333
Herkese merhabalar ve hayırlı haftalar
İzmit bölgesinde yaşıyorum, 30m2 oturma odam için(yalıtımı orta seviye) öncelikle ses db bakımından beni üzmeyecek, performans açısından yeterli öncelik amaç soğutma ancak duruma göre ısıtma için de kullanabileceğim iç eşanjörü ve montaj boruları bakır olacak klima önerilenize açığım, şimdiden teşekkürler
benzer koşullarda PC18SQ kullanıyorum

Geri
Üst Alt