B Çevrimdışı

boras06

Yeni Üye
19 May 2018
6
37
Herkese selam. 27m2 civarı salon için klima araştırıyorum. Sorum şu 12000btu yeterli gelir mi? 18000 de alabilirim ancak dış ünite sesinin fazla olmasından endişe ediyorum. Dış ünite salonun fransız pencere önündeki çiçeklik alanına koyulacak. Yan daire ve alt daireye ses gitmesini istemiyorum bilmem gider mi ama. Bir diğer konu ise görselde çizdiğim şekilde montaj yaptığımız da soğutma tüm salona ve kapıdan da biraz olsun koridora dağılır mı? Oturma odamda DTXR35E 12000 lik model mevcut genel olarak memnunuz dış ünite sesli gibi geliyor diyeceğim ama farklı klima tecrübem yok emin değilim. Bu isteklere göre ne tavsiye edersiniz dış ünite sessizliği ön planda? Kaira Plus, Tcl T-pro, Bosch climate... Bütçe 25k civarı ama hani gerçekten değer diyeceğiniz model varsa 30k zorlanabilir.

KLIMA-1152-x-648db04097b3b6412ac.jpg

P Çevrimiçi

PoineMaia

VIP
5 Mar 2024
203
45
Merhabalar,

Servis sıkıntısı ürünün montajıyla mı ilgili yoksa montaj sonrası hizmetler ile ilgili mi? Bu ürünün iç ünitesi balır mı?
Hem montaj yönünden şikayetler hat safhada hemde montaj sonrası hizmetlerde görünmekte. Ürün iç ve dış ünitesi bakır evet. İleride servis problemleri ortadan kalkarsa f/p anlamında alınacak güzel cihazlar arına girecektir.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
818
Merhaba arkadaşlar.
Geçen Eylül de evim yıkıldığı İçin geçici süre 55 metre kare diğer evime taşındım.
Evin balkonu yok.
5 katlı apartmanın 4. Katı.
Diğer evden söktüğüm Klimaları taktırmak istemiyorum.
Hepsi ömrünü doldurdu sayılır.
Daıkını İstanbula oğluma gönderdim.
Şimdi 22 metre kare açık Mutfak salona klima taktırmak istiyorum.
Salon öğlene kadar güneş Tam görüyor.
Öğlenden sonra açı değişiyor (kışın bütün gün görüyor).
Parasının hakkını veren iyi bir klima taktırmak istiyorum.
Mhi Premium 12.000 serisi için ne dersiniz.
50.000 TL ye buldum.
Daha uygun (para önemli değil teknoloji) varsa aklınızda oda olabilir.
Japon olsun'da çamurdan olsun kafasındayım.
Sota arkadaş lg çok önermiş.
Eğer Benim gibi 60 yıldır klima kullanan birisini memnun edecekse oda olabilir.
İyi günler.

Geri
Üst Alt