Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,411
bütçe ne kadarGenelde midea önerilmiş ama hem bütçeyi aşıyor hem de montajın ücretli olduğunu duydum. Airfel ya da kaira alınır mı? Filtresini kendim garantiyi bozmadan temizleyebilir miyim?
bütçe ne kadarGenelde midea önerilmiş ama hem bütçeyi aşıyor hem de montajın ücretli olduğunu duydum. Airfel ya da kaira alınır mı? Filtresini kendim garantiyi bozmadan temizleyebilir miyim?
25-30 arasıbütçe ne kadar
25-30 arası
Lg servis bakımından nasıldır? Açıkçası bütçe 30 dedim ama zorunlu haller dışında çıkmak istemem 26 28 arası daha uygun olur gibi.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ürün güzel ürün fakat servis olayı tam oturmadığı için servis sıkıntısı yaşanan bir ürün olarak gözlemliyoruz.Merhabalar,
Ustalarımdan aşağıdaki model için yorumlarını rica ederim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merhabalar,Ürün güzel ürün fakat servis olayı tam oturmadığı için servis sıkıntısı yaşanan bir ürün olarak gözlemliyoruz.
Hem montaj yönünden şikayetler hat safhada hemde montaj sonrası hizmetlerde görünmekte. Ürün iç ve dış ünitesi bakır evet. İleride servis problemleri ortadan kalkarsa f/p anlamında alınacak güzel cihazlar arına girecektir.Merhabalar,
Servis sıkıntısı ürünün montajıyla mı ilgili yoksa montaj sonrası hizmetler ile ilgili mi? Bu ürünün iç ünitesi balır mı?