slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
12000 btu Airfel 6.5.
reklamlarda çıktı bana pek güvenilir gelmedi, yorumlarınız nedir?
Şahsen yakınından geçmezdim.
12000 btu Airfel 6.5.
Aman dikkat paracıklar uçar birden muhatap bulunmaz.
Domain 2023 7. ayın 30' unda alınmış.Aman dikkat paracıklar uçar birden muhatap bulunmaz.
Arada çıkıyor bunlar milleti çarpıyor sonra yok oluyorla
Oltaya gelenlerden Parayı toplayıp vınnDomain 7. ayın 30' unda alınmış.
Hakkımızda bilgisinde 2015' te kuruldu diyor.
1 gün sonrası etbis'e kayıt olmuşDomain 2023 7. ayın 30' unda alınmış.
Dostum belirli markaları ve üretimlerini test için bile alıp evime takmam neden bu ürünlere para harcayalım.Başkan bize haram öyle Mitsubishi Daikin falan alabilmek.. hep iyi markaları incelemeyin canım azıcık halkın arasına inin onlar ne kullaniyorlar ne alıyorlar bir bakın uygun fiyati görünce yapıştırdım aldım. Neyse bizde deneyimleyerek göreceğiz bakalım
Anlayana adam alenen öpeceğim diyor.!Domain 2023 7. ayın 30' unda alınmış.
Milletçe iyi öpmeleri için yıllardır taşın altına elini koyan bir millet olduk artık bunlar normal şeyler Başkan öpülmeyi çok seviyoruzAnlayana adam alenen öpeceğim diyor.!
Öpme ve öpülme kültürümüzde varMilletçe iyi öpmeleri için yıllardır taşın altına elini koyan bir millet olduk artık bunlar normal şeyler Başkan öpülmeyi çok seviyoruz
Ama işte bu bilgileri sorgulamayı bilmeyen için ciddi risk. Tabii şu piyasada normal satış fiyatının bile altında fiyatın bir de %50 indirimli olmasını normal kabul etmek zaten başlı başına sıkıntı.Anlayana adam alenen öpeceğim diyor.!
Kışı bekle seçimi bekle derken çok arttı fiyatlar kışa alınırsa biraz yüksek fiyat ve montaj kolaylığı olur başka espirisi yok.Arkadaşlar merhaba lg dual serisi 12 lik klima almayı düşünüyorum 15900 fiyatı var ama çok acelesi yok kışımı bekliyeyim fiyat olarak ne dersiniz.
Aklımda kasım indirimleri var aslında çok kararsız kaldım.Kışı bekle seçimi bekle derken çok arttı fiyatlar kışa alınırsa biraz yüksek fiyat ve montaj kolaylığı olur başka espirisi yok.