arkadaşlar carrefourdan uygun bir şekilde alma imkanım doğdu samsung var önermiyorsunuz aleminyıum olduğu için baymak ve fuji plus var 15599 samsung 16299 baymak olan 13599 ise fuji sizce hangisi alınır.
lg buldum 15.199 tl 12 bin lik ona alacağım sanırım.1_baymak
2_samsung
pederin eski kliması bozuldu bende klima bakıyorum fakat fujıplus beni o kadar nefret ettidiki bedavaya verseler bile taktırmak için düşünürüm kesinlikle çok dandik bir klima eve bile sokulmaz.fujıplustan uzak dur aldığım güne her gün lanet ediyorum.
Üstadım başka markalarda da güzel makina var.
Düşük bütçeye göre en ideal, stabil, kaliteli makina kim ne derse desin LG'de.
Gönül isterki herkes Panosonic HeatCharge kullanabilsin.!
Bu kurla, enflasyon, fahiş fiyat ortamında biraz zor.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.15.199 tl ye lg s12 12.000 btu aldım peşin fiyatına 9 taksit oldu piyasaya göre bir tık uygun oldu sanırım
çok teşekkür ederim aslında almayacaktım ama yarın öbür gün çocuk olacak mecbur alacağız iyi fiyata denk geldiHayırlı olsun, güle güle kullanın.
Açıkçası şu günde alınmış alınmıştır. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun.çok teşekkür ederim aslında almayacaktım ama yarın öbür gün çocuk olacak mecbur alacağız iyi fiyata denk geldi
güzel hayırlı olsun 2000tl fazka verdin ama kafan rahat edecek.15.199 tl ye lg s12 12.000 btu aldım peşin fiyatına 9 taksit oldu piyasaya göre bir tık uygun oldu sanırım
ülkemiz de öyle ne yazık ki dün almasaydım bugün 1800 tl fazla verecektim resmen şaka gibi. Sadece 1 gecede oluşan fiyat farkına bakın yemin ederim hasbel kader yaşıyoruz bu ülkede.Açıkçası şu günde alınmış alınmıştır. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun.
zaten sizin yorumlarınızla lg 24 lük kullanıyorum bunuda lg aldım dediğiniz gibi memnunum lg dengüzel hayırlı olsun 2000tl fazka verdin ama kafan rahat edecek.
Hocam şu daha iyi ve yeni değil mi?ülkemiz de öyle ne yazık ki dün almasaydım bugün 1800 tl fazla verecektim resmen şaka gibi. Sadece 1 gecede oluşan fiyat farkına bakın yemin ederim hasbel kader yaşıyoruz bu ülkede.
zaten sizin yorumlarınızla lg 24 lük kullanıyorum bunuda lg aldım dediğiniz gibi memnunum lg den
wifi li modeli hocam bu ama ihtiyacımı aldığım görüyor zaten küçük odaya takacağım samsung wifi modeli var wifi rahatlık ama alışkanlık olsa gerek hemen hemen hiç kullanmıyorum.Hocam şu daha iyi ve yeni değil mi?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam şu daha iyi ve yeni değil mi?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
16 diye gördüm sizin rakamı da. Arada fiyat farkı var. Doğrudur hocam. Dediğiniz gibiyse de zaten gerek yok. Hayırlı olsun diyeyim.wifi li modeli hocam bu ama ihtiyacımı aldığım görüyor zaten küçük odaya takacağım samsung wifi modeli var wifi rahatlık ama alışkanlık olsa gerek hemen hemen hiç kullanmıyorum.