T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Fazla çıkmaz aslında bekleyin görün belki biraz daha uygun olabilir.Aklımda kasım indirimleri var aslında çok kararsız kaldım.
Fazla çıkmaz aslında bekleyin görün belki biraz daha uygun olabilir.Aklımda kasım indirimleri var aslında çok kararsız kaldım.
$ tutamadılar TL öldü çok kötü ama hala biz diyor beyler halk devam dedi yapacak birşey yok.Şu an en ucuz 15900 fiyatı o değilde geçen sene bu fiyatın daha aşağısına şg dual 24 almıştım şaka gibi resmen
Olası kur yükselişi olursa fiyatlar hemen gerisinden kuru takip ediyor.Aklımda kasım indirimleri var aslında çok kararsız kaldım.
Yapacak bişey yok inceldiği yerden kopsun diyoruzDolar hala tutuluyor. Öyle olduğu halde böyleyiz. Bir de tamamen bırakılırsa (ki bırakılacak) o zaman görün düğünü bayramı.
2 sene öncesinin fiyatı %400 enflasyonŞu an en ucuz 15900 fiyatı o değilde geçen sene bu fiyatın daha aşağısına şg dual 24 almıştım şaka gibi resmen
Paramız değerli alım gücümüz yüksekmiş kur özetliyor herşeyi..2 sene öncesinin fiyatı %400 enflasyon
bende 2021 mayıs ayda aldım arçelik 09325 modeli 2850 tl2 sene öncesinin fiyatı %400 enflasyon
Kura göre 3 kat, TL Göre 4 kat fiyatlar artmışbende 2021 mayıs ayda aldım arçelik 09325 modeli 2850 tl
şimdi 14,000 tl
Üstadım başka markalarda da güzel makina var.abi hep senin yüzünden lg takınstısı oluştu bende başka klima bakasım gelmiyor odak noktam lg
Üstadım başka markalarda da güzel makina var.
Düşük bütçeye göre en ideal, stabil, kaliteli makina kim ne derse desin LG'de.
Gönül isterki herkes Panosonic HeatCharge kullanabilsin.!
Bu kurla, enflasyon, fahiş fiyat ortamında biraz zor.