Vakuma dikkat edin mutlaka en az 15 dakika yapılsın. Telaşa vermek istemem ama elektrik tesisatı hazır değil diye bağlamadan gitmesinler. Servis oradayken elektrik bağlantısı yapılıp test edebilecek pozisyonda olsun ki sonrasında sıkıntı yaşamayın.Hocam bugün gelecekler. Ben klimayı yaptıklarından sonra elektrikçiyi çağıracağız zannediyordum. Şimdi ne yapmam gerek ?
MerhabaHayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Cihazı nereden aldınız acaba?
Tesisat hazır değilse ara kabloyla klimayı çalıştırıp üründe üretim kaynaklı hata var mı gözlemleyip size öyle teslim ederler.Hocam bugün gelecekler. Ben klimayı yaptıklarından sonra elektrikçiyi çağıracağız zannediyordum. Şimdi ne yapmam gerek ?
İç ünitede mi? Filtrelerinde toz birikmiş olabilir mi? Görsel?Geçen gün klimadan kayış sesi geldiğini söylemiştim sizlere. Bugün de dikkat ettim de klimanın karşısına geçtiğimde klimanın sol kısmında avuç içi kadar olan yerden üfleme yapmadığını gördüm.Bu normal midir arkadaşlar? Servis randevusu oluşturdum ancak sizlerin görüşünü almak istiyorum!
Sağ sol flaplar bir tarafa yönlendirilmiş olabilir mi? Ya da otomatikte olduğu için yön değiştirip o sesi yapıyor olabilir mi?slowfood filtre tertemiz. Klima geçen sene 2 hafta kullanıldı. Bu sene de daha yeni açtım .Diğer klima ile aynı kompresör olmasına rağmen klimanın köşe kısmı üfleme yapmıyor bir de üflemesi düzensiz.Sanki dışarıda fırtına varmış gibi ses çıkarıp şiddetlenerek üflüyor.
Köşe kısmı 20 derece orta kısmı 13 derece üflüyor
ECA hakkında çok fazla bilgim yok.Merhaba, 24m2 salona 12000lik klima bakıyorum bütçe 13000TL ECA ecotech ve niobe arasında kaldım ecotech 12200TL niobe 13000TL aradaki farka değer mi merak ediyorum veya bunlardan başka bir tavsiyeniz var mıdır yardımlarınız için şimdiden tesekkurler , bir de klimayı yalnızca soğutma için kullanacağım yer Çanakkale
TamamdırTesisat hazır değilse ara kabloyla klimayı çalıştırıp üründe üretim kaynaklı hata var mı gözlemleyip size öyle teslim ederler.
ECA hakkında çok fazla bilgim yok.
Jonhson Control ortalığı vardi diye hatirliyorum işin içinde Jonhson var diğer ayak GREE'dir
Kasa tasarımına bakılırsa GREE benziyor.
GREE üretimli makinaların çalışma
şeklini pek begenmiyorum.
13000 bandina çıkmışken f/p kralı LG Dualcool neden listenize eklemiyorsunuz.