Pitbull
Süper Üye
- 6 Tem 2020
- 1,124
- 43
Çok ucuza 12000 btu luk klima var 7500₺. Kumadasına bakmanız lazım soğut ısıt
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ürün güzelde, fiyatı daha da güzel. Nerden aldınız acaba ? Vestel parasına Midea almışsınız.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ürününden aldım 7100 tlye, nasıl üründür tavsiye eder misiniz. yoksa üzerine 2 bin daha koyup başka birşey mi alayım
O klimada kurulum ve bakır boru dahil fiyat mı?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ürününden aldım 7100 tlye, nasıl üründür tavsiye eder misiniz. yoksa üzerine 2 bin daha koyup başka birşey mi alayım
Hocam yalnız bu kumandasıyla dalga geçtiğiniz klimanın dış ünite kondanseri 1.5 sıra, kompresörü LG ve nominal’de 10.800 BTUÇok ucuza 12000 btu luk klima var 7500₺. Kumadasına bakmanız lazım soğut ısıtZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Midea Prime ilgili konu başlığıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ürününden aldım 7100 tlye, nasıl üründür tavsiye eder misiniz. yoksa üzerine 2 bin daha koyup başka birşey mi alayım
Bence kağıt üstünde öyle yazıyordur. Seer ve scop değeri nominal değeri 9000 btu olan airfelden bile kötü.Hocam yalnız bu kumandasıyla dalga geçtiğiniz klimanın dış ünite kondanseri 1.5 sıra, kompresörü LG ve nominal’de 10.800 BTU
Airfel gibi tek sıra kondanser ve nominalde 9.000 BTU kompresöre sahip değil
Hocam şaka yapıyorum ama görüyorum ki forumlarda Vestel klimalara karşı bir ön yargı, kesinlikle alınmaz eve sokulmaz gibi bir algı var. Ben aldım 3 ay önce, Vestel Flora 12’lik Wifili yeni seri bir cihaz. Hatay gibi sıcak bir yerde yaşıyorum düşünün bugün gölgede sıcaklık 39 derece idi. Odam 23 m2, ara kat fakat öğlen 2’den güneş batana kadar büyük pencereden içeri full güneş giriyor. Yani klima kapalıyken içerisi 33-34 derece oluyor ve yanıyor.Bence kağıt üstünde öyle yazıyordur. Seer ve scop değeri nominal değeri 9000 btu olan airfelden bile kötü.
Elektrik tüketimini wattmetre ile mi ölçtünüz.Hocam şaka yapıyorum ama görüyorum ki forumlarda Vestel klimalara karşı bir ön yargı, kesinlikle alınmaz eve sokulmaz gibi bir algı var. Ben aldım 3 ay önce, Vestel Flora 12’lik Wifili yeni seri bir cihaz. Hatay gibi sıcak bir yerde yaşıyorum düşünün bugün gölgede sıcaklık 39 derece idi. Odam 23 m2, ara kat fakat öğlen 2’den güneş batana kadar büyük pencereden içeri full güneş giriyor. Yani klima kapalıyken içerisi 33-34 derece oluyor ve yanıyor.
25 dereceye SET’li 24 saat çalışıyor, tüketim bir ayda 350 KW. Yani günde 11.6 KW saatte 0.48 KW yapar.
Ben Airfel’in Baymağın veya başka giriş sınıfı bir cihazın bu şartlarda daha az yakacağını düşünmüyorum, oda büyük 23 m2 12’lik klima için bence sınıra yakın bir değer ve yer Hatay. Buna Midea Prime falan’da dahil. Bu cihazi 8000 liraya aldım ben, Wifisi gayet güzel stabil çalışıyor, iç ünite sessiz. Abartmıyorum gerçekten çok sessiz. Dış ünite sesi olması gerektiği kadar.
Neden alınmaz, neden eve koyulmaz diyorlar anlamıyorum, klima işte görevini yapıyor soğutuyor sessiz çalışıyor tüketimi çok fazla değil.
Bu arada Vestel Flora’da gerçekten 1.5 sıra kondanser ve 10800 BTU nominal LG kompresör var Kondanser ve eşanjörler bakır
Şuan Türkiye’de en çok satan klimada Vestel Flora. E ticaret sitelerinde en çok tercih edilenler arasında. Yüzlerce yorum var ve yorumların %90’ı olumlu.
Bence gayet güzel klima vestel üretimi ve lg komresörlü bir cihaz.Çok ucuza 12000 btu luk klima var 7500₺. Kumadasına bakmanız lazım soğut ısıtZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hayır wattmetre ile ölçmedim, cihazım Wifi’li ve Vestel’in mobil uygulamasında elektrik sarfiyatını hem kw cinsinden hem TL cinsinden görebiliyorum. Hem aylık olarak hemde günlük. Mesela bu özellik çoğu üst düzey klimada bile yok, hiç kimse bunlardan bahsetmiyor.Elektrik tüketimini wattmetre ile mi ölçtünüz.
Bence gayet güzel klima vestel üretimi ve lg komresörlü bir cihaz.
Yerli üretim olan cihazlarda ısıt-soğut-buz çözme gibi türkçe ibareler oluyor.
Kullanım amacına uygun durumlarda alınabilecek bir cihaz.
Güle güle kullanın hocam çöp falan da değil cihazınız. En düşük tüketim kaç watt gördünüz örneğin 100-150 wattlarda çalışıyormu cihaz soğutma yaparken.Hayır wattmetre ile ölçmedim, cihazım Wifi’li ve Vestel’in mobil uygulamasında elektrik sarfiyatını hem kw cinsinden hem TL cinsinden görebiliyorum. Hem aylık olarak hemde günlük. Mesela bu özellik çoğu üst düzey klimada bile yok, hiç kimse bunlardan bahsetmiyor.
Eco modu, follow me, sessiz ve ultra sessiz modu, wifi, otomatik temizleme, ışıklı kumanda, ionizer. Bunlar yabana atılacak özellikler değil.
Ama forumlarda görüyorum Vestel’mi salla gitsin…
SEER 6.6 SCOP 4.0 bu arada A++/A+
Klimanın 100-150watt kadar düşebilmesi içinGüle güle kullanın hocam çöp falan da değil cihazınız. En düşük tüketim kaç watt gördünüz örneğin 100-150 wattlarda çalışıyormu cihaz soğutma yaparken.
+40 derece sıcaklıklarda lg-baymak-midea-airfel-demir döküm vs. vs. Gibi birçok giriş seviyesi klimalar aynı elektriği tüketir.
Ustacım yazdığın konu hakkında bilgiye vakıfım.Klimanın 100-150watt kadar düşebilmesi için
kompresör ve yazılımın buna uygun olması gerekir.
Düşük HZ çalışmaya uygun olmayan kompresörü az yakın diye daha az sürerseniz.
Bakınız
Kompresör kafa vurmaya başlar.
HOTPOİNT Flarmoni Orkestrası Piston Senfoni 2
Arkadaşlar merhaba; Konuyu hatırlamayanlar için belirteyim, HOTPOİNT 9.000BTU inverter klimamda düşük frekansta piston vurma şikayetimne istinaden 2 aylık uğraş sonucu HOTPOİNT müşteri hizmetlerini klimanın bozuk olduğuna ikna edebilmiş ve Servisin arkadaşım olması nedeniyle kompresör...tavsiyeforumu.com
Vestel klimalardan 400-500w altına düşmesini beklemeyin.!!!
buna uygun yazılımsal altyapı yok.
(varsada biz göremedik)