Teşekkür ederim. Çizime göre uygun montaj yeri neresi olabilir?Her gün 10 kişilik misafirin geliyorsa 18k uygun bir klima alabilirsin, evin için alacaksan 12 K Japon segment fazla fazla yeter.
Teşekkür ederim. Çizime göre uygun montaj yeri neresi olabilir?Her gün 10 kişilik misafirin geliyorsa 18k uygun bir klima alabilirsin, evin için alacaksan 12 K Japon segment fazla fazla yeter.
Olması gereken karşı duvara en uzak olan duvara takmaktır. Örnek sizde Batı yazan duvar. Fakat ben odanın eşya ve oturum durumunu bilemediğim için kesin şu duvar olur diyemem. İmkanlar doğrultusunda uzak duvarları tercih ederseniz daha sağlıklı olur.Teşekkür ederim. Çizime göre uygun montaj yeri neresi olabilir?
Merhabalar,Olması gereken karşı duvara en uzak olan duvara takmaktır. Örnek sizde Batı yazan duvar. Fakat ben odanın eşya ve oturum durumunu bilemediğim için kesin şu duvar olur diyemem. İmkanlar doğrultusunda uzak duvarları tercih ederseniz daha sağlıklı olur.
Merhabalar,
Batı yönünde duvarda tv asılı,kuzeyde cam ve iki berjer var güney ve doğuda ikili koltuklar tv harici iki aydınlatma var.
18.000 Lg harici marka tavsiyeniz var mın?
Cihazı aç-kapa şeklinde kullanacaksanız misafir geldiğinde açayım soğutsun derseniz 12lik makina yetersiz kalır.Merhabalar,
Batı yönünde duvarda tv asılı,kuzeyde cam ve iki berjer var güney ve doğuda ikili koltuklar tv harici iki aydınlatma var.
18.000 Lg harici marka tavsiyeniz var mın?
Bölgeye hakim olmadığım için soruyorum. Kış mevsimi nasıl geçiyor ortalama dış ortam ısısı kaça kadar düşüyor.Merhabalar klima için tavsiyenize ihtiyacım var annemi sobadan kurtarmak için özellikle ısıtma için kullanılacak ev il Samsun ama uzak bir ilçesi merzifon havza tarafında yaklaşık 30-35 m² iki oda birleştirilmiş dikdörtgen odanin bir kısa ve bir uzun kenarı dış cephe ve üç cam var yalıtım yok sayılır ben sürekli orada olmadığımda sorun çıkartmayacak mümkünse faturada can yakmayacak bir cihaz tavsiyeniz varsa haftaya gidince halletmek istiyorum bütçe 35-40 bin gb ama bu fiyatlara a++ zor gb vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkürler.
Kışın ortalama 2-3 ay gündüzleri 0-05 derece gb tabi hissedilen daha düşük olabilir geceleri sıfırın altına iner. Ankara'yı biliyorsanız havası benzer diyebilirim.Bölgeye hakim olmadığım için soruyorum. Kış mevsimi nasıl geçiyor ortalama dış ortam ısısı kaça kadar düşüyor.
1 kişi 500 btu ısı yayar 10 kişide 5000btu yapar.
üstat normal şartlar o alana 18lik klima yeterli gelir fakat dış ortamın 0 ve altına düşeceği hesaba kalılırsa 24lük alınması daha doğru olur.Merhabalar klima için tavsiyenize ihtiyacım var annemi sobadan kurtarmak için özellikle ısıtma için kullanılacak ev il Samsun ama uzak bir ilçesi merzifon havza tarafında yaklaşık 30-35 m² iki oda birleştirilmiş dikdörtgen odanin bir kısa ve bir uzun kenarı dış cephe ve üç cam var yalıtım yok sayılır ben sürekli orada olmadığımda sorun çıkartmayacak mümkünse faturada can yakmayacak bir cihaz tavsiyeniz varsa haftaya gidince halletmek istiyorum bütçe 35-40 bin gb ama bu fiyatlara a++ zor gb vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkürler.
onlarca defa izleğim yapıt
Nedense ürperdim bi an...
Saol peki kabaca şöyle desem 18 lik için tavsiye edeceğiniz veya hiç yanaşma gibi bir marka model varmı ?üstat normal şartlar o alana 18lik klima yeterli gelir fakat dış ortamın 0 ve altına düşeceği hesaba kalılırsa 24lük alınması daha doğru olur.
35-40k arasına doğru düzgün 24lük makina yok
Acele etmeyin akşam pc geçince cihazların tasarım yüklerini karşılaştırayım çünkü 18lik oraya sınırda kalacak.Saol peki kabaca şöyle desem 18 lik için tavsiye edeceğiniz veya hiç yanaşma gibi bir marka model varmı ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Şunlar fp gb görünüyor ama sizin görüşünüz nedir